Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Pont ezért vettem év elején még egy pár megalájtot. Enyémek 2009 októbere óta szolgálnak. Fehérváron elvileg még van egy komplett dobozzal. :D Az Fehérváron van....hogy kerülhetne hozzám? Nem tudok csak úgy elszaladni érte..... :) Ideiglenesen beraktam a helyére egy sima halogent.......furán néz ki szemből a fehér ( jégfehér :D )jobbos, meg a brunyasárga balos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Az Fehérváron van....hogy kerülhetne hozzám? Nem tudok csak úgy elszaladni érte..... :) Ezt nem tudom, de ott is fogy a készlet és egy ideig nem lesz, azt mondta a hölgy. nyolcezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ezt nem tudom, de ott is fogy a készlet és egy ideig nem lesz, azt mondta a hölgy. Pesten már kifogyott, de azt írják hamarosan újra lesz.... :D nyolcezer. :) Mármint adsz nyócezret ha nekem adhatod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Pesten már kifogyott, de azt írják hamarosan újra lesz.... :D :) Mármint adsz nyócezret ha nekem adhatod? :D annyiért dugd fel..... :D Megvan a 8000. hsz. Ami itt eléggé kevésnek tűnhet. :D Ha mostanság mennék pestre, vinnék neked egy pár megalight-ot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Megvan a 8000. hsz. Ami itt eléggé kevésnek tűnhet. :D Ha mostanság mennék pestre, vinnék neked egy pár megalight-ot... Ja.... :D Benéztem....másra gondoltam. Bocsesz :) De nem jössz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ezt nem tudom, de ott is fogy a készlet és egy ideig nem lesz, azt mondta a hölgy. nyolcezer. Ennyit pofázni. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Muternak a nájtbréker ment nyugdíjba tegnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Megvan a 8000. hsz. Ami itt eléggé kevésnek tűnhet. :D Ha mostanság mennék pestre, vinnék neked egy pár megalight-ot... Ha jönnél pöstre nekem is hoznál? :D (tudom nem jössz...) Én meg nem találok +90-est, csak +60-as van mindenhol. Még a fényszórómban is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha jönnél pöstre nekem is hoznál? :D (tudom nem jössz...) Én meg nem találok +90-est, csak +60-as van mindenhol. Még a fényszórómban is... :) Me most éppen nincs.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha jönnél pöstre nekem is hoznál? :D (tudom nem jössz...) Én meg nem találok +90-est, csak +60-as van mindenhol. Még a fényszórómban is... :D Ekkora hiány van belőlük a nagy faluban? :) Mondjuk nekem is Tiv küldött postán, aztán haverom meg megvette Tbányán a Lángautóban egy ezressel olcsóbban az 1 párat :D Tungsram dobozost. Odatelefonáljak nektek, van-e még? :D Ha köll 11.-kerületben átvehető tud lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Me most éppen nincs.... :) más +90eshez nincs irva Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 valahol van leirás h f-be hova milyen izzó való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 valahol van leirás h f-be hova milyen izzó való? Kimész, megnézed, felírod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ekkora hiány van belőlük a nagy faluban? :) Mondjuk nekem is Tiv küldött postán, aztán haverom meg megvette Tbányán a Lángautóban egy ezressel olcsóbban az 1 párat :D Tungsram dobozost. Odatelefonáljak nektek, van-e még? :D Ha köll 11.-kerületben átvehető tud lenni :D Ha ez megoldható, akkor érdekelne, mert itt eddig 5 helyen néztem meg, és abból 3-nál meg akarták magyarázni hogy a +60-as az szinte még jobb is, mert azon kívül, hogy csak ilyen van éppen, nem is olyan "túl" erős ( :D :D :D ) 2-nél meg nem értették mit jelenteni megalájt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Kimész, megnézed, felírod. :) köszi (L) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha ez megoldható, akkor érdekelne, mert itt eddig 5 helyen néztem meg, és abból 3-nál meg akarták magyarázni hogy a +60-as az szinte még jobb is, mert azon kívül, hogy csak ilyen van éppen, nem is olyan "túl" erős ( :) :D :D ) 2-nél meg nem értették mit jelenteni megalájt :D Jó üzletpolitikát folytatnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ha ez megoldható, akkor érdekelne, mert itt eddig 5 helyen néztem meg, és abból 3-nál meg akarták magyarázni hogy a +60-as az szinte még jobb is, mert azon kívül, hogy csak ilyen van éppen, nem is olyan "túl" erős ( :) :D :D ) 2-nél meg nem értették mit jelenteni megalájt :D És ha csak GE Hungary van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 És ha csak GE Hungary van? Megalájt legyen, és +90-es, hogy milyen színű a doboza, meg hogy GE vagy Tung. van rávésve, az nem hat meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 De most komolyan... ennyire jó ez a megalight? pl sötétben vizes aszfalt mennyire nyeli el a fényét? Mert nekem a +60as van benne azt hiszem és nagyon elnyeli... bár a simához viszonyitva jobb, anno tetszett is mikor ki lett cserélve...de már nem tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 És ha csak GE Hungary van? Csatlakoznék Dáwidhoz....ha megoldható nekem is kéne :D Az ugyanaz, csak más a csomagolás :D Megalájt legyen, és +90-es, hogy milyen színű a doboza, meg hogy GE vagy Tung. van rávésve, az nem hat meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 És ha csak GE Hungary van? Totál ugyanaz a kettő. Nekem most Tungsram-ok világítanak, de amiket vettem tartalékba, azok már GE-k. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 De most komolyan... ennyire jó ez a megalight? pl sötétben vizes aszfalt mennyire nyeli el a fényét? Mert nekem a +60as van benne azt hiszem és nagyon elnyeli... bár a simához viszonyitva jobb, anno tetszett is mikor ki lett cserélve...de már nem tetszik :D Igen, jó. +60-ast nem próbáltam, de +90-nel jó látni vele esős időben is. Ködösökbe is beraktam a +90-est és ködben is jól látok már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Igen, jó. +60-ast nem próbáltam, de +90-nel jó látni vele esős időben is. Ködösökbe is beraktam a +90-est és ködben is jól látok már. :) Én próbáltam, meg még most is próbálom. Jobb a +60 mint a mezei, de azért éjszaka vizes aszfalton már elég sötétség van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hali Srácok!! :D Mizu veletek remélem mindenki rendben nyomja! :) Megcsikkadtam ma a verdával kicsit tesóm megvárt sulinál és égve felejtette a lámpát nem 5 percre! :D :D és be kellett tólnom a gyönyörűséget! :D :D :D de már OKSII! :lol: Am most vettem a hétvégén bikázó kábelt is majdnem aktuális lett! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 A bárdi=kínai csak bárdis matrica van rajta. Akkor az "utángyártott" 10ropiért mire lehet jó? Akváriumot levegőztetni? :) Nekem ilyen van bent két éve. :D Ennyit pofázni. :D :D :D Kezdő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts