Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

először csak morogtam, hogy senki se írja le neked.

Aztán visszaolvastam.

Övfeszítő patron- ami ha kiveszed az ülést, megfeszül hirtelen az öv, akkor eldurran- ergo megmenti az életedet. Van az piros biztosító szegecs, ha az ülés alatt takarítasz, azt kell a patronokra rárakni.

Műanyag borítás: T10 vagy T15 ös fejjel tudod bontani de szerintem fémburkolat alatt is halad a cső, nem egyszerű mutatvány.

Hello

Kösszi az infot

Nem akarom szétszedni.... jó helyűt van az ott.. csak még ilyet nem nagyon láttam

Megosztás:

Helló!

Tegnapi AC-pumpás dologra megjött az ajánlat a bolttól, íme:

üzaszivattyú 3 bar

Meat&doria 49990-30% 34993 Ft

Meat&doria utángyártott 23437-30% 16406 Ft

era 22500-30% 15750 Ft

siadat 49500-30% 34650 Ft

bárdi 17800-30% 12460 Ft

utángyártott 10000,-

? :)

újat akarsz venni ?

hálás :D

walbro amúgy, LET-ek általában azzal mennek itthon nagyrészt ha már nem gyári az AC

Megosztás:

Helló!

üzaszivattyú 3 bar

era 22500-30% 15750 Ft

bárdi 17800-30% 12460 Ft

utángyártott 10000,-

A bárdi=kínai csak bárdis matrica van rajta.

Akkor az "utángyártott" 10ropiért mire lehet jó? Akváriumot levegőztetni? :D

Megosztás:

3 hónapja csináltattam meg :)

Mennyibe került? (ill mennyi pénzt fizettél feleslegesen?)

hát én ugy gondoltam h ívet cserélnek, de mégse, mind1 ez már másik sztori volt :D szal sztem neked nem. az enyémet most kb csak kiegyengették és lefestették :D szal NE PARÁZZ :D

Amúgy ezt nem viszed vissza gariba vagy legalább látnák hogy milyen munkát végeztek....

Kissé bizalmatlan lettem ezt látva hogy milyen melót csinálnak.

Megosztás:

Szerintem ha sokáig számolsz a kocsival akkor csak is Bosch nekem Bosch volt benne és Bosch is ment bele. Szeintem ezt még 93 ban raktak bele kép kép2 kép3

Természetesen fontolgattam a Bosch-t, de ha 50ért valahogy sikerülne is megkapni, akkor is qrva drága :D

Értem én, hogy kibírja 15 évig, de a karosszéria nem fogja :)

Legalja kínainál jobbat szeretnék, de nem vagyok annyira elöntve pénzzel, hogy ilyent vegyek bele.

Kíváncsi vagyok mi fog kijönni a kocsiból, utángyári vagy egy harcos kis Bosch :D

Kellenek rá új gumik (50 e), lengéscsillapítóval nem tudom mi van, majd megmérettetem, pumpa, pár tömítéscsere, szerelő díja, szóval azért spórolni kell. Elvégre is azért akarom rendbe rakni a kocsit, hogy bírjon hosszabb utakat. Most akkor ráköltök kétszer annyit, és nem marad pénz nedűre, amit a Bosch szállítson :D

Megosztás:

Helló!

üzaszivattyú 3 bar

era 22500-30% 15750 Ft

bárdi 17800-30% 12460 Ft

utángyártott 10000,-

bontott gyári 3e, ha kettőt veszel lehet engedményt is kapsz.

Megosztás:

Mennyibe került? (ill mennyi pénzt fizettél feleslegesen?)

Amúgy ezt nem viszed vissza gariba vagy legalább látnák hogy milyen munkát végeztek....

Kissé bizalmatlan lettem ezt látva hogy milyen melót csinálnak.

nem épp puszipajtásként váltunk el :D sajnos naiv voltam és azért ide vittem mert a biztosító (aki nem akar fizenti :D ) ezt ajánlotta... számlát se kaptam, szal nemnagyon tudnék mit reklamálni...

ide semmiképp ne vidd : WOLF autószerelő 1163 bp újszász u 46 vagy 47

55e de még elvileg a tankot is megcsinálták. azon még nem ütött át a rozsda, viszont nem csukódik rendesen a tanksapka :)

Megosztás:

nem épp puszipajtásként váltunk el :D sajnos naiv voltam és azért ide vittem mert a biztosító (aki nem akar fizenti :D ) ezt ajánlotta... számlát se kaptam, szal nemnagyon tudnék mit reklamálni...

ide semmiképp ne vidd : WOLF autószerelő 1163 bp újszász u 46 vagy 47

55e de még elvileg a tankot is megcsinálták. azon még nem ütött át a rozsda, viszont nem csukódik rendesen a tanksapka :D

Jahh hogy már akkor beszóltál nekik? :) azért visszavinném hogy akkor most vagy normálisan ha meg nem akkor meg halmozd el őket jókívánságokkal.

Bár én is parázok kicsit, hogy az alvázvédőzést hétvégén megcsinálják e ingyen. Ha már ilyen jól sikerült ez is, bár én még örülhetek hogy nem ennyi lóvéval szívtam meg.

Megosztás:

A nagynyomású nem 3e...

bocs én a sajátból indultam ki :D

Jahh hogy már akkor beszóltál nekik? :) azért visszavinném hogy akkor most vagy normálisan ha meg nem akkor meg halmozd el őket jókívánságokkal.

Bár én is parázok kicsit, hogy az alvázvédőzést hétvégén megcsinálják e ingyen. Ha már ilyen jól sikerült ez is, bár én még örülhetek hogy nem ennyi lóvéval szívtam meg.

hát majdnem összeverekedtünk, szal én oda max revansért megyek vissza :D

Megosztás:

bontott gyári 3e, ha kettőt veszel lehet engedményt is kapsz.

Értem én, hogy lehet bontott dolgot venni sok mindenből, de ezt pont nem szeretném onnan.

Vákumos-világítós izékért én is oda "járok", de ezért pont nem.

Találékony faj a miénk, de ennyi erővel minek cseréljünk vezérlést, ezek a nyócszelepesek egész jól bírják a szíjszakadást, nem lenne egyszerűbb bedobni egy vezérlés szettet a csomagtartóba, aztán ha elszakad cserélni az út szélén vízpumpával mindennel?

Azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára szerintem, van amiből nem kifizetődő a "van tartalék a kocsiban" hozzáállás.

Megosztás:

Eljött az a perc amikor a tungsram megalight megadta magát. :) A balosom reggel kiszenvedett. Kb. 1 év 3 hónapot bírt intenzív használat és a jó kis pesti utak mellett.

Amilyen szerencsém van pont most nincs a forgalmazónál..... :D

Pont ezért vettem év elején még egy pár megalájtot. Enyémek 2009 októbere óta szolgálnak. Fehérváron elvileg még van egy komplett dobozzal. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.