Jürgen Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Eltaláltad. :D De hát mit akarok én, amikor még a fordulatszámmérő is potenciazavarokkal küszködik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De hát mit akarok én, amikor még a fordulatszámmérő is potenciazavarokkal küszködik? :) Legalább kéken világítana :D kit érdekelne akkor, hogy mér-e, vagy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De hát mit akarok én, amikor még a fordulatszámmérő is potenciazavarokkal küszködik? :) Csináljam meg azt is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Csináljam meg azt is? :D Ezek után, hogy így megszívattalak az olajszűrővel, még hozzányúlnál ahhoz a kocsihoz? :D Legalább kéken világítana :) kit érdekelne akkor, hogy mér-e, vagy nem :D Hát igen :D sőt, lefűrészelem a hátsó dobot, meg leveszem a légszűrőházat, hadd legyen hangja is, kit érdekel, mi lesz vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ezek után, hogy így megszívattalak az olajszűrővel, még hozzányúlnál ahhoz a kocsihoz? :D Hát igen :) sőt, lefűrészelem a hátsó dobot, meg leveszem a légszűrőházat, hadd legyen hangja is, kit érdekel, mi lesz vele :D A fordszámmérő nem a motor tartozéka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A fordszámmérő nem a motor tartozéka. :D Aha, szóval csak 16 szelepeshez nem nyúlsz többet. :D Hát nézd... én mindenre nyitott vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Aha, szóval csak 16 szelepeshez nem nyúlsz többet. :D Hát nézd... én mindenre nyitott vagyok. :) Ha még C20XE lenne, akkor nem szidnám, de hogy egy 1.4 ennyire megszívasson. :D Én is nyitott vagyok, de munkaidőben jobb szeretek ilyeneket csinálni, mint azonkívül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ha még C20XE lenne, akkor nem szidnám, de hogy egy 1.4 ennyire megszívasson. :D Én is nyitott vagyok, de munkaidőben jobb szeretek ilyeneket csinálni, mint azonkívül. :) Az igazi, hamisítatlan vasutas :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Az igazi, hamisítatlan vasutas :D :D :D Minnyá jön Éderzoli, hogy bakter. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ha még C20XE lenne, akkor nem szidnám, de hogy egy 1.4 ennyire megszívasson. :D Én is nyitott vagyok, de munkaidőben jobb szeretek ilyeneket csinálni, mint azonkívül. :) Én is örülnék, ha C20XE lenne. :D Hát, odavihetem munkaidőben is... na jó, ez már kezd pofátlanság lenni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Minnyá jön Éderzoli, hogy bakter. :) Ahhoz te túl sokat dolgozol, hogy bakter legyél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Aha, szóval csak 16 szelepeshez nem nyúlsz többet. :D Hát nézd... én mindenre nyitott vagyok. :) Pl.: kivesz belőle 8 szelepet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Pl.: kivesz belőle 8 szelepet :) :D Úgyis fölösleges, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Minnyá jön Éderzoli, hogy bakter. :) Saaannyyiiiii, Sanyiiiiikáááám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Saaannyyiiiii, Sanyiiiiikáááám :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 :) úúbazmeg. Dááááávid!! :D KÉKLEDKÉKLED :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 úúbazmeg. Dááááávid!! :D KÉKLEDKÉKLED :D Csütörtökön betekerem kék ledsorral az autódat... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Csütörtökön betekerem kék ledsorral az autódat... :) :D Nem is megyek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nem is megyek... :D Leeeszaroooom, MEGTALÁLLAK!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Leeeszaroooom, MEGTALÁLLAK!! :) :D :D De várjá. Ha nem kék, hanem jégfehér, akkor az aláírásodba miért kékkel írtad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De várjá. Ha nem kék, hanem jégfehér, akkor az aláírásodba miért kékkel írtad? :) Irónia. :D (azon kívül, fehérrel nem látszott. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Mert fehérrel nem látszott. :D és? Tehát kék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 és? Tehát kék. :) Nahjóóóvan, megyek és keresek sört. (ZŐD dobozosat :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hova utazol? :D Hova-hova, biztos megy gyakorolni a "Blue Oyster Bar megnyitóra"... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 3 hónapja csináltattam meg :) bal: http://i51.tinypic.com/fu48z5.jpg http://i51.tinypic.com/30ier00.jpg jobb: http://i55.tinypic.com/122kbuv.jpg jobb első sárvédő (cserélt) díszléc ragasztás, ua a szervíz ugyan akkor: http://i52.tinypic.com/5d54ye.jpg Ezért csináltam ezt a részét saját kezűleg a kocsimon, lecsiszoltam fémtisztára, rozsdagátlós alapozóval lekentem, és úgy vittem színre fújatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts