ptomi82 Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 beligrom írta: 3 hónapja csináltattam meg :) Mi volt a javítási technológia? Javítóív is volt?
beligrom Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 ptomi82 írta: Mi volt a javítási technológia? Javítóív is volt? minél többet minél szarabbul, ívet messziről se látott
Reeckatee Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Hjoe írta: Igen. De akkor nincs mindkét oldala rendesen megkezelve igaz? Elvileg le van de az évek hosszú során megrepedezik ill. megsérül a belső rész védelme. Ezáltal a nedvesség behatol a fémbe és belülről megeszi. Ami a másik felén jelentkezik az már átrozsdásodás. A belső perem mellesleg előszeretettel megtartja a vizet, sarat, sós havat ami kikezdi a fémet. Ráadásul szinte mindig nedves az a rész mivel nem tud rendesen kiszáradni.
Tiu Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Tiv. írta: :D :lol: :D :D :D ...és mire gondolsz? :) :D :D
ptomi82 Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 beligrom írta: minél többet minél szarabbul, ívet messziről se látott Köszi, kicsit elhamarkodtam :) , később meglett a válasz is.
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 webshark írta: Na amióta megvan a kocsi azóta volt kb 3-4 szelepfedéltömítés csere, ebből 2-t én csináltam. Az utolsónál 3-4 csavart jobban meghúztam mint a többit, most kb szintben van mind a 8 meg figyeltem a nyomatékolásra. Hát ez folyó/ fogyó víz......termosztát cső végén a gumi nem illeszkedik, a hűtő is folyat. Szerintem nézd meg hogy kiegyenlítő tartályok könyökcsövei nincsenek-e eltörve, régen ott szivárgott. Pár liter víz , pár liter fagyálló, időjárástól függően. Ha hűlni fog akkor ugy megy bele a -72 C os mint a huzat. Higítás nélkül, mert ami benne van az már olyan fene tudja, volt pár liter Glicosam, Tescos fagyálló, aztán meleg volt desztvízet toltam bele. Én úgy látom maga a parafa engedi át az olajat. A csöveket-bilincseket már átnéztem, nem találtam semmi árulkodó nyomot. beligrom írta: az enyém tiszta olaj. az para? Hát azért jobb ha tiszta szerintem.
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Tiu írta: :D :D :D ...és mire gondolsz? :) :D :D Az mi? :D :lol:
beligrom Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Tiv. írta: :) :D mostantól már csak annyit fogok mondani veszekedés helyett hogy te ugyse tudod megérteni a semmidobozt :D
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 beligrom írta: mostantól már csak annyit fogok mondani veszekedés helyett hogy te ugyse tudod megérteni a semmidobozt :) Nem is kell mondani semmit, lefagysz mint a vindóz, aztán ha elmegy a nő -reset. :D
webshark Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 beligrom írta: az enyém tiszta olaj. az para? benzin, féktisztitó, rongy, régi fogkefe...
Hjoe Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 daykiller írta: Arról nem a gúgli tehet. :) Tudom. Csak hogy nem a Zotya az egyetlen...
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Hjoe írta: http://meccanoshop.hu/spd/4110016120/Folyt..._tisztito_spray Csak egy a sok közül. El se hinnéd a gugli mennyi folytószelepet talál. (annak ellenére hogy nem létezik) daykiller írta: Arról nem a gúgli tehet. :D Nekünk, az előző céges honlapon (10-en évvel ezelőtt) szándékosan volt helyesírási hibákkal is leírva a cuccok neve, hogy az is a mi oldalunkat találja meg, aki nem tud írni :) :D :D
Hjoe Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Dáwid írta: Nekünk, az előző céges honlapon (10-en évvel ezelőtt) szándékosan volt helyesírási hibákkal is leírva a cuccok neve, hogy az is a mi oldalunkat találja meg, aki nem tud írni :) :D :D A kék led meg fehérnek hirdetve.... (Pedig akkor még egész kisgyerek voltál... :D )
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Hjoe írta: A kék led meg fehérnek hirdetve.... (Pedig akkor még egész kisgyerek voltál... :) ) Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :D :D :D
Hjoe Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Dáwid írta: Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :D :D :D Csak ne az enyémet... Abba tényleg fehér legyen... :)
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Hjoe írta: Csak ne az enyémet... Abba tényleg fehér legyen... :) Fehér lesz az... jégfehér. :D
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Nahát. Gratula Sándor!! Gyerekek. Sörös Sanyi apa lett. :) A Mantás X ben ott fénykép a kis Sanyiról. :D
Breki Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Addig hergelitek ezzel Dáwidot, hogy végül felnyom mindenkit :D :) Hajrá Dáw! Ne hagyd magad :D Valakinek állófűtés occsóért ?
spzoli Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Dáwid írta: Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :) :D :D Múltban prédikálsz jövőt, ami a jelenben jelen? :D :D
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Breki írta: Addig hergelitek ezzel Dáwidot, hogy végül felnyom mindenkit :D :) Én nem hergelem, én annak is örülnék, ha nekem hülyegyerekkékre beledezné valaki... :D
Dáwid Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Breki írta: Addig hergelitek ezzel Dáwidot, hogy végül felnyom mindenkit :lol: :D Hajrá Dáw! Ne hagyd magad -_- Valakinek állófűtés occsóért ? Nyomja fel őket a franc... kapnak majd olyan kéket hogy bekönnyeznek :) :D Haveromtól kaptam ajándékba poénból egy atomkék sofitát. 9db LED, qrva erős, qrva kék. Olyan fénye van, hogy még az ülés alatt is fény van. Igaz, kék, de a fehér papírok állatul néznek ki :D :D :D Már csak azért is bennehagyom :D
daykiller Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Jürgen írta: Én nem hergelem, én annak is örülnék, ha nekem hülyegyerekkékre beledezné valaki... :) Enyémben még csak a kijelzőt láttad kéken. :D
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 daykiller írta: Enyémben még csak a kijelzőt láttad kéken. :) Milyen színe van kívül? :D :D
Jürgen Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 daykiller írta: Enyémben még csak a kijelzőt láttad kéken. :) Szerintem nagyon korrekt az a kijelző úgy. :D Csak nem a műszeregység is olyan? :D
daykiller Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Jürgen írta: Szerintem nagyon korrekt az a kijelző úgy. :) Csak nem a műszeregység is olyan? :D Eltaláltad. :D
Recommended Posts