Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Hjoe írta:
Igen. De akkor nincs mindkét oldala rendesen megkezelve igaz?

Elvileg le van de az évek hosszú során megrepedezik ill. megsérül a belső rész védelme. Ezáltal a nedvesség behatol a fémbe és belülről megeszi. Ami a másik felén jelentkezik az már átrozsdásodás. A belső perem mellesleg előszeretettel megtartja a vizet, sarat, sós havat ami kikezdi a fémet. Ráadásul szinte mindig nedves az a rész mivel nem tud rendesen kiszáradni.

Elküldve
  webshark írta:
Na amióta megvan a kocsi azóta volt kb 3-4 szelepfedéltömítés csere, ebből 2-t én csináltam. Az utolsónál 3-4 csavart jobban meghúztam mint a többit, most kb szintben van mind a 8 meg figyeltem a nyomatékolásra.

Hát ez folyó/ fogyó víz......termosztát cső végén a gumi nem illeszkedik, a hűtő is folyat. Szerintem nézd meg hogy kiegyenlítő tartályok könyökcsövei nincsenek-e eltörve, régen ott

szivárgott. Pár liter víz , pár liter fagyálló, időjárástól függően. Ha hűlni fog akkor ugy megy bele a -72 C os mint a huzat. Higítás nélkül, mert ami benne van az már olyan fene tudja, volt pár liter Glicosam, Tescos fagyálló, aztán meleg volt desztvízet toltam bele.

Én úgy látom maga a parafa engedi át az olajat. A csöveket-bilincseket már átnéztem, nem találtam semmi árulkodó nyomot.

beligrom írta:
az enyém tiszta olaj. az para?

Hát azért jobb ha tiszta szerintem.

Elküldve
  beligrom írta:
mostantól már csak annyit fogok mondani veszekedés helyett hogy te ugyse tudod megérteni a semmidobozt :)

Nem is kell mondani semmit, lefagysz mint a vindóz, aztán ha elmegy a nő -reset. :D

Elküldve
  Hjoe írta:
http://meccanoshop.hu/spd/4110016120/Folyt..._tisztito_spray

Csak egy a sok közül. El se hinnéd a gugli mennyi folytószelepet talál. (annak ellenére hogy nem létezik)

daykiller írta:
Arról nem a gúgli tehet. :D

Nekünk, az előző céges honlapon (10-en évvel ezelőtt) szándékosan volt helyesírási hibákkal is leírva a cuccok neve, hogy az is a mi oldalunkat találja meg, aki nem tud írni :) :D :D

Elküldve
  Dáwid írta:
Nekünk, az előző céges honlapon (10-en évvel ezelőtt) szándékosan volt helyesírási hibákkal is leírva a cuccok neve, hogy az is a mi oldalunkat találja meg, aki nem tud írni :) :D :D

A kék led meg fehérnek hirdetve.... (Pedig akkor még egész kisgyerek voltál... :D )

Elküldve
  Hjoe írta:
A kék led meg fehérnek hirdetve.... (Pedig akkor még egész kisgyerek voltál... :) )

Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :D :D :D

Elküldve
  Dáwid írta:
Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :D :D :D

Csak ne az enyémet... Abba tényleg fehér legyen... :)

Elküldve
  Dáwid írta:
Egyszer úgy fölb.sztok ezzel, hogy teleszórom hülyegyerekkékkel az egészet... :) :D :D

Múltban prédikálsz jövőt, ami a jelenben jelen? :D :D

Elküldve
  Breki írta:
Addig hergelitek ezzel Dáwidot, hogy végül felnyom mindenkit :D :)

Én nem hergelem, én annak is örülnék, ha nekem hülyegyerekkékre beledezné valaki... :D

Elküldve
  Breki írta:
Addig hergelitek ezzel Dáwidot, hogy végül felnyom mindenkit :lol: :D

Hajrá Dáw! Ne hagyd magad -_-

Valakinek állófűtés occsóért ?

Nyomja fel őket a franc... kapnak majd olyan kéket hogy bekönnyeznek :) :D

Haveromtól kaptam ajándékba poénból egy atomkék sofitát. 9db LED, qrva erős, qrva kék. Olyan fénye van, hogy még az ülés alatt is fény van. Igaz, kék, de a fehér papírok állatul néznek ki :D :D :D Már csak azért is bennehagyom :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.