Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Adok hozzá ECU-t .. :D Ennyire komolyan azért nem akarom venni, csak viccből egy 12-es sorozat elvillogására gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Átköltöztettem a témát pofázósba, mert meg leszünk moderálva :) Elképzeltem, ahogy saját magadat felnyomod. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Archlord. te tényleg koczka vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Elképzeltem, ahogy saját magadat felnyomod. :) :D Shimán megcsináltam már :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ennyire komolyan azért nem akarom venni, csak viccből egy 12-es sorozat elvillogására gondoltam :) Azt is tudja....meg lambdahibát...de azt fixen. Be van állva a lambda bemenete fix 1V-ra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Shimán megcsináltam már :) :D Az előbb én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Reggel a kerepesin utolért egy punto. Elbambult a gyerek (csorogtunk vagy 2-vel). Lepattant a hátsó lökösről. Az enyémen a lökös kifehéredett egy 5 centi hosszú, vékony csíkban, a punto tuning hótóló lökösét meg kosárban vitte haza a koma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Reggel a kerepesin utolért egy punto. Elbambult a gyerek (csorogtunk vagy 2-vel). Lepattant a hátsó lökösről. Az enyémen a lökös kifehéredett egy 5 centi hosszú, vékony csíkban, a punto tuning hótóló lökösét meg kosárban vitte haza a koma :) Ez az oroszlán volt, vagy az astrát nyomta meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ez az oroszlán volt, vagy az astrát nyomta meg? :) Befelé menet történt....az astra kapta. Gyereknek sokba lett a bambulás. Adott egy tizest, meg bukta a hótolót.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Reggel a kerepesin utolért egy punto. Elbambult a gyerek (csorogtunk vagy 2-vel). Lepattant a hátsó lökösről. Az enyémen a lökös kifehéredett egy 5 centi hosszú, vékony csíkban, a punto tuning hótóló lökösét meg kosárban vitte haza a koma :) Hótolója van, de figyelni már sok neki..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hótolója van, de figyelni már sok neki..... :D Potyogott még róla a hó, és azon csúszott meg biztos :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Na nehogy már a Ferrarit is leszóljátok. :D Simán, ha sprotkocsi akkor Porsche. :D Kaptak új szekrényt a fickók. F1. :D Szép lett. :D Én is most akarok összedobni két beépített szekrényt a csajoknak. Mondtam nekik rajzolják le ha van valami elképzelésük, de még nem adták le a terveket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szép lett. :D Ezt mond annak, aki gyártotta. :) Én csak megvettem. 18eft volt fuvarral, :D az anyag nem jött volna ki ennyiből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Letört, de most vissza is kellett raknom a sima fekete burkolatot, a színrefújt nem fért el a fa mellett. :D Gondoltam inkább nem az elektromosba írom :).... Én tudom mért nem fért el a fa mellett....mert vastag volt rajta a festés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Mondom, tényleg jól fest a sárga műanyag nélkül, vagyis inkább nagyon dögösen. De akkoris... túl szép, hogy megtegyem, meg az már nem gyári. Ez a lámpa mitől különleges? :D Facelift utáni vagy van más okosság is rajta. Nem b@sztatás csak érdekel. :D Ilyen felnin vagy dísztárcsán levő Opel emblémát lehet kapni valahol? Kellene nekem 4 db. Hozzak neked? :) Írj pü-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Én tudom mért nem fért el a fa mellett....mert vastag volt rajta a festés :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ez a lámpa mitől különleges? :D Facelift utáni vagy van más okosság is rajta. Nem b@sztatás csak érdekel. :) Nem facelift utáni. Facelift előtti GSi lámpa. Sajnos csak telefonnal tudtam lefotózni, az pedig nem adja vissza rendesen a színeket. Attól különleges, hogy 8 ropiért egy meglepően jó állapotút sikerült találni, még a tömítés is teljesen hibátlan rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nem facelift utáni. Facelift előtti GSi lámpa. Sajnos csak telefonnal tudtam lefotózni, az pedig nem adja vissza rendesen a színeket. Attól különleges, hogy 8 ropiért egy meglepően jó állapotút sikerült találni, még a tömítés is teljesen hibátlan rajta. Értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Értem. :) Ugye hogy nehéz felfedezni a különbséget faceliftes lámpához nézve? :D Igaz pont ez a szép benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ugye hogy nehéz felfedezni a különbséget faceliftes lámpához nézve? :D Igaz pont ez a szép benne :) Azért ha egymás mellé teszed elég más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Helló! Szeretnék infókat gyűjteni benzinpumpa ügyben. Ha jól rémlik, valakinek meghalt mostanában egy, voltak-e előjelei, milyent vett, búg-e, nem búg-e. Milyen márkát ajánlotok, vagy milyen árkategóriában kéne körülnézni. Az ügy, amiért ezt kérdezem, hogy néha elég hangosan szól a pumpám, néha teljesen halkan, szóval szerintem valami nem okés. Már írtam az autoteka2000-nek, hogy mit mennyiért tudnak ajánlani, majd ha válaszolnak bemásolom. Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben? Ezidáig főleg a környéken használtam az autót, de e szezontól valszeg lesz pár külföldi utam is, aztán ha azt nézzük, hogy mondjuk megáll idegenben az autópályán, onnan elvontatni, szerelőt keresni, stb stb, lehet jobb lenne megelőzni a bajt :) Majd meglátom hogy jövök ki pénzzel, a lengéscsillapítók mérése mit mond, de azokat is már az új gumikkal szeretném megméretni, szóval komplikált a dolog :D Köszönöm a tapasztalatokat. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Helló! Szeretnék infókat gyűjteni benzinpumpa ügyben. Ha jól rémlik, valakinek meghalt mostanában egy, voltak-e előjelei, milyent vett, búg-e, nem búg-e. Milyen márkát ajánlotok, vagy milyen árkategóriában kéne körülnézni. Az ügy, amiért ezt kérdezem, hogy néha elég hangosan szól a pumpám, néha teljesen halkan, szóval szerintem valami nem okés. Már írtam az autoteka2000-nek, hogy mit mennyiért tudnak ajánlani, majd ha válaszolnak bemásolom. Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben? Ezidáig főleg a környéken használtam az autót, de e szezontól valszeg lesz pár külföldi utam is, aztán ha azt nézzük, hogy mondjuk megáll idegenben az autópályán, onnan elvontatni, szerelőt keresni, stb stb, lehet jobb lenne megelőzni a bajt :) Majd meglátom hogy jövök ki pénzzel, a lengéscsillapítók mérése mit mond, de azokat is már az új gumikkal szeretném megméretni, szóval komplikált a dolog :D Köszönöm a tapasztalatokat. Üdv Gábor Hi! Én a Corsában azt is cseréltem,(amikor azt hiszem már ebben nem romolhat el semmi,mert minden ki van cserélve,akkor még mindig be tudja bizonyítani,hogy nem így van. :D ) Szóval akkor haldoklik,ha a hangja mélyebb,"szorulósabb" lesz,a magas hangon sípolás a teljesen egészséges hangja.Nem vártam meg mennyit bír még így,amikor megváltozott a hangja azonnal cseréltem. Az új is néha sípol,néha nem annyira. Én a 12.000ft-os kínai-t raktam bele,mert a bosch az harminc körül van és állítólag nem is sokkal csendesebb és nem bír annyival többet,mint amennyivel drágább. Meg ha elromlik a kínai,kicserélni sem egy nagy történet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Helló! Szeretnék infókat gyűjteni benzinpumpa ügyben. Ha jól rémlik, valakinek meghalt mostanában egy, voltak-e előjelei, milyent vett, búg-e, nem búg-e. Milyen márkát ajánlotok, vagy milyen árkategóriában kéne körülnézni. Az ügy, amiért ezt kérdezem, hogy néha elég hangosan szól a pumpám, néha teljesen halkan, szóval szerintem valami nem okés. Már írtam az autoteka2000-nek, hogy mit mennyiért tudnak ajánlani, majd ha válaszolnak bemásolom. Van valakinek tapasztalata ilyen ügyben? Ezidáig főleg a környéken használtam az autót, de e szezontól valszeg lesz pár külföldi utam is, aztán ha azt nézzük, hogy mondjuk megáll idegenben az autópályán, onnan elvontatni, szerelőt keresni, stb stb, lehet jobb lenne megelőzni a bajt :) Majd meglátom hogy jövök ki pénzzel, a lengéscsillapítók mérése mit mond, de azokat is már az új gumikkal szeretném megméretni, szóval komplikált a dolog :D Köszönöm a tapasztalatokat. Üdv Gábor Nálam nem volt semmi tünet egyszer csak nem indult! Nekem Bosch ment bele drága volt. Amúgy lehet nem kellett volna nekem se cserélni mert amikor nem indult a szerelő felhajtotta az ülést és megütögette a szivattyú környékét és beindult.Én azért kicseréltem mert többe került volna ha otthagy valahol ez miatt! Amúgy 2 éves lett volna 2009 nyarán lett benne cserelve 2 évet bírt. Jelzem akkor megúsztam 12-ből. Amúgy ennek az szivattyúnak a hangját alig hallom.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nálam nem volt semmi tünet egyszer csak nem indult! Nekem Bosch ment bele drága volt. Amúgy lehet nem kellett volna nekem se cserélni mert amikor nem indult a szerelő felhajtotta az ülést és megütögette a szivattyú környékét és beindult.Én azért kicseréltem mert többe került volna ha otthagy valahol ez miatt! Amúgy 2 éves lett volna 2009 nyarán lett benne cserelve 2 évet bírt. Jelzem akkor megúsztam 12-ből. Amúgy ennek az szivattyúnak a hangját alig hallom.:) Az ütögetés sem használ a végtelenségig. Haver Omegájában kb 6-7 alkalommal segített. Aztám már az sem. Csak a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nálam nem volt semmi tünet egyszer csak nem indult! Nekem Bosch ment bele drága volt. Amúgy lehet nem kellett volna nekem se cserélni mert amikor nem indult a szerelő felhajtotta az ülést és megütögette a szivattyú környékét és beindult.Én azért kicseréltem mert többe került volna ha otthagy valahol ez miatt! Amúgy 2 éves lett volna 2009 nyarán lett benne cserelve 2 évet bírt. Jelzem akkor megúsztam 12-ből. Amúgy ennek az szivattyúnak a hangját alig hallom.:D Szóval most van benne Bosch, és az előzőt kellett cserélni, vagy valami gagyi ment bele most, és a Bosch bírt két évet? :D Kíváncsi vagyok mit ír majd vissza a boltos, mennyiért lenne, de reménykedek valami 20 e alatti összegben (nem kínait szeretnék venni). Ha 25ért van Mercedesbe, talán lesz ebbe is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts