beligrom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 236 tömör ftw. :) http://pics.coldline.hu/pics/156951-20110117-phdm2g.jpg ez nem is a te autod :D mik ezek a corsa kerekek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ez nem is a te autod :D mik ezek a corsa kerekek? :D Kibékülnék velük nyárinak is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 236 tömör ftw. :) http://pics.coldline.hu/pics/156951-20110117-phdm2g.jpg Ilyen felnin vagy dísztárcsán levő Opel emblémát lehet kapni valahol? Kellene nekem 4 db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Kibékülnék velük nyárinak is :) mit kezdesz te 5csavarossal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ilyen felnin vagy dísztárcsán levő Opel emblémát lehet kapni valahol? Kellene nekem 4 db. autósbolt piac stb stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 mit kezdesz te 5csavarossal? :) Mit-mit... Itt lóg a fölös Saab futóművem a szobában, csak nincs mit rácsavarozni, ezért nem tettem be az autó alá :D Amúgy meg simán eladnám hogy vegyek belőle 4csavarosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ez nem is a te autod :D mik ezek a corsa kerekek? :D 16os téli KIS kerék. :D Ilyen felnin vagy dísztárcsán levő Opel emblémát lehet kapni valahol? Kellene nekem 4 db. Ahogy Novy írta, vagy veszel négy kupakot, és levadászod róluk... Mit-mit... Itt lóg a fölös Saab futóművem a szobában, csak nincs mit rácsavarozni, ezért nem tettem be az autó alá :D Amúgy meg simán eladnám hogy vegyek belőle 4csavarosat :D Tehát kék. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 autósbolt piac stb stb :) Ahogy Novy írta, vagy veszel négy kupakot, és levadászod róluk... Köszi, ez lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 16os téli KIS kerék. :D Ahogy Novy írta, vagy veszel négy kupakot, és levadászod róluk... Tehát kék. :D :) NEEEMKÉÉK!! JÉÉGFEHÉÉR!!!!! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ahogy Novy írta, vagy veszel négy kupakot, és levadászod róluk... :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 NEEEMKÉÉK!! JÉÉGFEHÉÉR!!!!! :) :D :D :D erről eszembejutott egy poén: egy teherautó sofőr kicsit furán beszélt, és a légféket úgy mondta, hogy jégfék. a kocsija hátuljára ujra kellett festeni a feliratot, vigyázz légfék!! mondja a piktoroknak, hogy "de nehogy azt írjátok, hogy jégfék, hanem azt írjátok, hogy jégfék" másnapra fel is festették, ahogy kérte "jégfék" elkezdett üvölzötni, hogy "nem azt mondtam, hogy jégfék, hanem azt hogy JÉGFÉK" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 erről eszembejutott egy poén: egy teherautó sofőr kicsit furán beszélt, és a légféket úgy mondta, hogy jégfék. a kocsija hátuljára ujra kellett festeni a feliratot, vigyázz légfék!! mondja a piktoroknak, hogy "de nehogy azt írjátok, hogy jégfék, hanem azt írjátok, hogy jégfék" másnapra fel is festették, ahogy kérte "jégfék" elkezdett üvölzötni, hogy "nem azt mondtam, hogy jégfék, hanem azt hogy JÉGFÉK" :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 :) :D jóóó még nem is láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 :) :D Fikusz Kukisz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 jóóó még nem is láttam :) Nem tudod mit hagytál ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Fikusz Kukisz :D és van egy felesége is! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 és van egy felesége is! :) :D Aliedosz Fingusz. Nagyon jó ez a film. :D Monty Python filmjekből kevés van, ami nem jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Találtam 1 példányt az esküvői meghívónkból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Kaptak új szekrényt a fickók. F1. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Kaptak új szekrényt a fickók. F1. :D http://pics.coldline.hu/pics/156999-20110117-6RHnOw.jpg Legalább a magyar pálya lenne rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Legalább a magyar pálya lenne rajta. :) Van még rajta hely..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Aliedosz Fingusz. Nagyon jó ez a film. :) Monty Python filmjekből kevés van, ami nem jó. :D Idézni csak pontosan: Fortissima Fingusz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Idézni csak pontosan: Fortissima Fingusz :) Tudtam, hogy nem volt jó ötlet Teamspeakezni közben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Tudtam, hogy nem volt jó ötlet Teamspeakezni közben. :) mit nyomsz amihez ts kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 mit nyomsz amihez ts kell? :) Archlord. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts