Tiv. Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Erről Bélát kérdezd, az egynégy is beszarsz kategória... :D :D Egynégy Spider? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Aha, gondolom azért "csak" 600, mert mást nem kellett cserélni. Japánautó szindróma. Olcsó a fenntartása, amig nem romlik el. Onnantól viszont... Rámegy a gatyád is :D Meg gondolom azért az adó, amit fizet utána nem egészen ugyan annyi, mint a Corsádra :D Az adó,biztosítás szerintem évi 100rugóból kijön. Viszont a fogyasztás az háromszorosa az enyémnek. Az enyém sem romlott el csak a kopó/kötelező dolgokat cseréltem. :D Amúgy soha nem kéne ferka....túl ripacs meg azért a Corsa után a legszervizigényesebb autó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az adó,biztosítás szerintem évi 100rugóból kijön. Viszont a fogyasztás az háromszorosa az enyémnek. Az enyém sem romlott el csak a kopó/kötelező dolgokat cseréltem. :D Amúgy soha nem kéne ferka....túl ripacs meg azért a Corsa után a legszervizigényesebb autó! :) Meg a vételár is elég borsos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ezt láttátok már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az, amikor a 4-esen egyszer csak szembejött egy terepjáró nekem, én is majdnem beszartam az egynégyessel... :D Ha szembe jön...akkor mind1. :D Egynégy Spider? :) :D Egynégy puncinedvesítő. :D Ezt láttátok már? :D Láttuk, az utolsó a legnagyobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az adó,biztosítás szerintem évi 100rugóból kijön. Viszont a fogyasztás az háromszorosa az enyémnek. Az enyém sem romlott el csak a kopó/kötelező dolgokat cseréltem. :D Amúgy soha nem kéne ferka....túl ripacs meg azért a Corsa után a legszervizigényesebb autó! :) Na nehogy már a Ferrarit is leszóljátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Elkésett a télapó. :) Pénteken fel is pakolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Elkésett a télapó. :) Pénteken fel is pakolom. Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :D Én az enyémből kiszedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :) Én az enyémből kiszedtem. azt is hasonlóan kell kiszedni, mint a ködlámpa foncsorát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Láttuk, az utolsó a legnagyobb. :D De a hármas drift-párbaj is nagyon ott van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Am meg ki a f@szt érdekel egy ferrari biztosítása, fogyasztása ha megteheti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 quot name='yankee' post='748940' date='2011-01-17 - 21:19']Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :) Én az enyémből kiszedtem. azt is hasonlóan kell kiszedni, mint a ködlámpa foncsorát? Nem megy neked ez a képpel idézésnélküliség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :) Én az enyémből kiszedtem. http://pics.coldline.hu/pics/156981-20110117-HNyYYP.jpg Nem fogom kitördelni. Igazából ha rosszabb állapotban lenne akkor megtenném, de túl szép, hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 De a hármas drift-párbaj is nagyon ott van! :) Az már régi, de az utolsó, azzal a hanggal beszarás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nem megy neked ez a képpel idézésnélküliség. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 azt is hasonlóan kell kiszedni, mint a ködlámpa foncsorát? Ködlámpát nem szettem még szét. :) Ezt az esetet egy csavarhúzóval és egy fogóval oldottam meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 236 tömör ftw. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nem megy neked ez a képpel idézésnélküliség. :D Pedig már úgy rákészültem hogy fölbacom a modiknál, de addigra már belejavított :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ködlámpát nem szettem még szét. :) Ezt az esetet egy csavarhúzóval és egy fogóval oldottam meg. :D Túl sokat nézegetted azt a fehér astrat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Nem fogom kitördelni. Igazából ha rosszabb állapotban lenne akkor megtenném, de túl szép, hibátlan. Jó hát az enyém éppen nem szalon állapotú volt. De a TUNYINYG kristály lámpa után nem akartam benne hagyni a sárga prizmát. Ez így majdnem olyan mint a kristály. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az már régi, de az utolsó, azzal a hanggal beszarás. :) Az a legjobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 236 tömör ftw. :D http://pics.coldline.hu/pics/156951-20110117-phdm2g.jpg 13"-os judit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ködlámpát nem szettem még szét. :) Ezt az esetet egy csavarhúzóval és egy fogóval oldottam meg. :D Szerintem a tiéd is van olyan állapotban mint Invié... akkor széttörted a pirzmát és kiráztad belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Jó hát az enyém éppen nem szalon állapotú volt. De a TUNYINYG kristály lámpa után nem akartam benne hagyni a sárga prizmát. Ez így majdnem olyan mint a kristály. :) Mondom, tényleg jól fest a sárga műanyag nélkül, vagyis inkább nagyon dögösen. De akkoris... túl szép, hogy megtegyem, meg az már nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Mondom, tényleg jól fest a sárga műanyag nélkül, vagyis inkább nagyon dögösen. De akkoris... túl szép, hogy megtegyem, meg az már nem gyári. Jól van megértem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts