Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Aha, gondolom azért "csak" 600, mert mást nem kellett cserélni. Japánautó szindróma. Olcsó a fenntartása, amig nem romlik el. Onnantól viszont... Rámegy a gatyád is :D

Meg gondolom azért az adó, amit fizet utána nem egészen ugyan annyi, mint a Corsádra :D

Az adó,biztosítás szerintem évi 100rugóból kijön. Viszont a fogyasztás az háromszorosa az enyémnek.

Az enyém sem romlott el csak a kopó/kötelező dolgokat cseréltem. :D

Amúgy soha nem kéne ferka....túl ripacs meg azért a Corsa után a legszervizigényesebb autó! :)

Elküldve
Az adó,biztosítás szerintem évi 100rugóból kijön. Viszont a fogyasztás az háromszorosa az enyémnek.

Amúgy soha nem kéne ferka....túl ripacs meg azért a Corsa után a legszervizigényesebb autó! :)

Meg a vételár is elég borsos :D

Elküldve
Az, amikor a 4-esen egyszer csak szembejött egy terepjáró nekem, én is majdnem beszartam az egynégyessel... :D

Ha szembe jön...akkor mind1. :D

Egynégy Spider? :) :D

Egynégy puncinedvesítő. :D

Láttuk, az utolsó a legnagyobb. :D

Elküldve

Na nehogy már a Ferrarit is leszóljátok. :D

Elküldve
Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :) Én az enyémből kiszedtem.

azt is hasonlóan kell kiszedni, mint a ködlámpa foncsorát?

Elküldve
quot name='yankee' post='748940' date='2011-01-17 - 21:19']Az enyém ilyen :D Neked tetszik benne a sárga Prizma? :) Én az enyémből kiszedtem.

Nem megy neked ez a képpel idézésnélküliség. :D

Elküldve

Ködlámpát nem szettem még szét. :) Ezt az esetet egy csavarhúzóval és egy fogóval oldottam meg. :D

Elküldve
Nem megy neked ez a képpel idézésnélküliség. :D

Pedig már úgy rákészültem hogy fölbacom a modiknál, de addigra már belejavított :)

:D :D

Elküldve
Ködlámpát nem szettem még szét. :) Ezt az esetet egy csavarhúzóval és egy fogóval oldottam meg. :D

Túl sokat nézegetted azt a fehér astrat... :D

Elküldve
Nem fogom kitördelni. Igazából ha rosszabb állapotban lenne akkor megtenném, de túl szép, hibátlan.

Jó hát az enyém éppen nem szalon állapotú volt. De a TUNYINYG kristály lámpa után nem akartam benne hagyni a sárga prizmát. Ez így majdnem olyan mint a kristály. :)

Elküldve

Szerintem a tiéd is van olyan állapotban mint Invié... akkor széttörted a pirzmát és kiráztad belőle :D

Elküldve
Jó hát az enyém éppen nem szalon állapotú volt. De a TUNYINYG kristály lámpa után nem akartam benne hagyni a sárga prizmát. Ez így majdnem olyan mint a kristály. :)

Mondom, tényleg jól fest a sárga műanyag nélkül, vagyis inkább nagyon dögösen. De akkoris... túl szép, hogy megtegyem, meg az már nem gyári.

Elküldve
Mondom, tényleg jól fest a sárga műanyag nélkül, vagyis inkább nagyon dögösen. De akkoris... túl szép, hogy megtegyem, meg az már nem gyári.

Jól van megértem. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.