Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az enyémet csak simán fostalicskának hívom,de néha pénztemető szemét kis g*cinek becézgetem! :)

Hát alapvetően akik itt fórumozgatnak, azoknak az autóik jellemzően rokonok :D Így ezek a "vezetéknevek" szerintem sokunk autójának nevében megtalálhatóak :D

Megosztás:

Hétvégén visszamentem aki csinálta az alvázvédőzésemet megmutattam neki a "kis" darabkákat ami lehullot mosás közbe mondta majd hétvégén hívjam fel és megnézi. megfogta meghajlította a darabokat még meg is szagolta! :D nem értem most azt gondolta lekapartam egy másik autóról az alvázvédőt? :D

Mondom neki ezt meg kellene csinálni kicsit tartósabbra mert az árához képest nem bírta 4 hónapig erre hogy ezek úgyis szét fognak rohadni... mondom magamba vazze épp ezt szeretném elkerülni vagy késleltetni 2-3évet, pedig amikor meg csináltatni akartam akkor meg mondta hogy húúú igen ez kell mert sokat számít azért..... kíváncsi leszek mit csinál majd vele a hétvégén.

Valaki itt írta hogy a búrát szétszedni is feketére festeni a hátteret, hogy sötétebb legyen, pl nekem a búrám kavicsos azt le lehet cserélni? mármint külön búrát lehet? Indexemnek meg annyi a baja hogy bepárásodik, igaz jó időbe kiszáradt de így télen pl belefagyott a pára, szétszedném kitörölgetném újra összeragasztani, de hogy szedjem szét? vagy inkább vegyek másikat? Csak az a baj akkor valamennyire más szine lesz mint a túlsónak. :)

Jahh ha már rendszám ismerős volt autója

IHB= Iszunk H*nyunk Belefekszünk!

Tőle származik! :D

Megosztás:

Hétvégén visszamentem aki csinálta az alvázvédőzésemet megmutattam neki a "kis" darabkákat ami lehullot mosás közbe mondta majd hétvégén hívjam fel és megnézi. megfogta meghajlította a darabokat még meg is szagolta! :D nem értem most azt gondolta lekapartam egy másik autóról az alvázvédőt? :D

Mondom neki ezt meg kellene csinálni kicsit tartósabbra mert az árához képest nem bírta 4 hónapig erre hogy ezek úgyis szét fognak rohadni... mondom magamba vazze épp ezt szeretném elkerülni vagy késleltetni 2-3évet, pedig amikor meg csináltatni akartam akkor meg mondta hogy húúú igen ez kell mert sokat számít azért..... kíváncsi leszek mit csinál majd vele a hétvégén.

Valaki itt írta hogy a búrát szétszedni is feketére festeni a hátteret, hogy sötétebb legyen, pl nekem a búrám kavicsos azt le lehet cserélni? mármint külön búrát lehet? Indexemnek meg annyi a baja hogy bepárásodik, igaz jó időbe kiszáradt de így télen pl belefagyott a pára, szétszedném kitörölgetném újra összeragasztani, de hogy szedjem szét? vagy inkább vegyek másikat? Csak az a baj akkor valamennyire más szine lesz mint a túlsónak. :D

Jahh ha már rendszám ismerős volt autója

IHB= Iszunk H*nyunk Belefekszünk!

Tőle származik! :D

Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D

Megosztás:

Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D

Ezt nem gondoltuk volna. :D

Megosztás:

Mármint 1500 a 2db? mert akkor nagyon át akartak verni, vagy db-ja? bár akkor meg a füstüveges olcsóbbra kijön. 2002-es az autó szóval gondolom akkor az pont nem jó nekem.

Megosztás:

Multkor írtad, hogy van felesleges kockatükröd is :D

Megvan még? :D

Megosztás:

Mármint 1500 a 2db? mert akkor nagyon át akartak verni, vagy db-ja? bár akkor meg a füstüveges olcsóbbra kijön. 2002-es az autó szóval gondolom akkor az pont nem jó nekem.

Sárga index párban 1500 körülért, fehér olyan 2-3-csillagoség-ért szokott lenni :)

A fénszóró akkor nem jó neked. Ez 94 előtti változat. (de ha gondolod, van hozzá való 94-es hűtőmaszkom is, és akkor már belemegy :D )

Multkor írtad, hogy van felesleges kockatükröd is :D

Megvan még? :D

Meg. Ha érdekel akkor dobj PÜ-t

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.