ady19 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 GeNeral Motors. :D Héber Nevek Verziói (ilyen tényleg van :D) HWY.exe Van egy ilyen fájlnéven elterjedt trójai vírus. :) :D :D :D Már csak egy jó nagy tűzfal illetve egy vírusírtó kell hogy megállítsa a kocsit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Elektromos Kommunális Sínrendszer :D Ezt aztán összeraktad! :D :D Majd bedobom családnak! :D Biztos néznek majd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az enyém meg mindenre csak bólogat....IGeN, IGeN..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 A Janinak meg ott van a FAXa :D :D :D (tényleg... mi van a Janival? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 az enyimé Csinos Kis Szekér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :D Nah...akkor én most fekszem le aludni, mert sürgős álmodozni valóm van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...rbo_3.6-3895704 :D Megkímélt. :) Ilyen kocsim lenne én is csak 50/90/130-al mennék vele, és semmi pörgetés! :D És soha nem indulnák így vele: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Megkímélt. :D Ilyen kocsim lenne én is csak 50/90/130-al mennék vele, és semmi pörgetés! :D És soha nem indulnák így vele: :D Vagy soha nem közlekednél vele :) 0:38-tól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 A Janinak meg ott van a FAXa :D :D :D (tényleg... mi van a Janival? :) ) Az enyém a DOZer. :D És ráadásul nem is én találtam ki, hanem anyám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az enyémet csak simán fostalicskának hívom,de néha pénztemető szemét kis g*cinek becézgetem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Az enyémet csak simán fostalicskának hívom,de néha pénztemető szemét kis g*cinek becézgetem! :) Hát alapvetően akik itt fórumozgatnak, azoknak az autóik jellemzően rokonok :D Így ezek a "vezetéknevek" szerintem sokunk autójának nevében megtalálhatóak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Ez is a mi kutyánk kölyke: http://www.autosvilag.com/index.php/Opel-A...9-literrel.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Videjóóó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Na, már füstös digó vagy? :) Amúgy jó a nagyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Na, már füstös digó vagy? :) Amúgy jó a nagyi. :D Gondoltam nem büntetem tovább a cartársat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Azt hittem ezt a jelzőt is mástól kaptad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Azt hittem ezt a jelzőt is mástól kaptad. :D Ma megjön a P-Box, meglátjuk, hogy kell-e változtassam "még füstösebb" digóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Csak nekünk vannak ilyen unalmas rendszámaink mint IVD és IYP. :) HJA :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hétvégén visszamentem aki csinálta az alvázvédőzésemet megmutattam neki a "kis" darabkákat ami lehullot mosás közbe mondta majd hétvégén hívjam fel és megnézi. megfogta meghajlította a darabokat még meg is szagolta! :D nem értem most azt gondolta lekapartam egy másik autóról az alvázvédőt? :D Mondom neki ezt meg kellene csinálni kicsit tartósabbra mert az árához képest nem bírta 4 hónapig erre hogy ezek úgyis szét fognak rohadni... mondom magamba vazze épp ezt szeretném elkerülni vagy késleltetni 2-3évet, pedig amikor meg csináltatni akartam akkor meg mondta hogy húúú igen ez kell mert sokat számít azért..... kíváncsi leszek mit csinál majd vele a hétvégén. Valaki itt írta hogy a búrát szétszedni is feketére festeni a hátteret, hogy sötétebb legyen, pl nekem a búrám kavicsos azt le lehet cserélni? mármint külön búrát lehet? Indexemnek meg annyi a baja hogy bepárásodik, igaz jó időbe kiszáradt de így télen pl belefagyott a pára, szétszedném kitörölgetném újra összeragasztani, de hogy szedjem szét? vagy inkább vegyek másikat? Csak az a baj akkor valamennyire más szine lesz mint a túlsónak. :) Jahh ha már rendszám ismerős volt autója IHB= Iszunk H*nyunk Belefekszünk! Tőle származik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Hétvégén visszamentem aki csinálta az alvázvédőzésemet megmutattam neki a "kis" darabkákat ami lehullot mosás közbe mondta majd hétvégén hívjam fel és megnézi. megfogta meghajlította a darabokat még meg is szagolta! :D nem értem most azt gondolta lekapartam egy másik autóról az alvázvédőt? :D Mondom neki ezt meg kellene csinálni kicsit tartósabbra mert az árához képest nem bírta 4 hónapig erre hogy ezek úgyis szét fognak rohadni... mondom magamba vazze épp ezt szeretném elkerülni vagy késleltetni 2-3évet, pedig amikor meg csináltatni akartam akkor meg mondta hogy húúú igen ez kell mert sokat számít azért..... kíváncsi leszek mit csinál majd vele a hétvégén. Valaki itt írta hogy a búrát szétszedni is feketére festeni a hátteret, hogy sötétebb legyen, pl nekem a búrám kavicsos azt le lehet cserélni? mármint külön búrát lehet? Indexemnek meg annyi a baja hogy bepárásodik, igaz jó időbe kiszáradt de így télen pl belefagyott a pára, szétszedném kitörölgetném újra összeragasztani, de hogy szedjem szét? vagy inkább vegyek másikat? Csak az a baj akkor valamennyire más szine lesz mint a túlsónak. :D Jahh ha már rendszám ismerős volt autója IHB= Iszunk H*nyunk Belefekszünk! Tőle származik! :D Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D Ezt nem gondoltuk volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D Mármint 1500 a 2db? mert akkor nagyon át akartak verni, vagy db-ja? bár akkor meg a füstüveges olcsóbbra kijön. 2002-es az autó szóval gondolom akkor az pont nem jó nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Indexet kapsz 1500-ért párban :) Szerintem drágább a ragasztó :D A fényszóró az bajosabb, mert külön burát nem nagyon kapsz rá, esetleg olyat aminek a háza sérült. De ha érdekel, "véletlenül" van egy eladó, félévet használt, előtte újonnan bevásárolt, facelift előtti, fényszórópárom :D Multkor írtad, hogy van felesleges kockatükröd is :D Megvan még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Mármint 1500 a 2db? mert akkor nagyon át akartak verni, vagy db-ja? bár akkor meg a füstüveges olcsóbbra kijön. 2002-es az autó szóval gondolom akkor az pont nem jó nekem. Sárga index párban 1500 körülért, fehér olyan 2-3-csillagoség-ért szokott lenni :) A fénszóró akkor nem jó neked. Ez 94 előtti változat. (de ha gondolod, van hozzá való 94-es hűtőmaszkom is, és akkor már belemegy :D ) Multkor írtad, hogy van felesleges kockatükröd is :D Megvan még? :D Meg. Ha érdekel akkor dobj PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts