neodd Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Az "idős, hölgy, orvos tulajdonostól" hirtelen nem is számít majd előnynek :) Viszont garázsban tartott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Viszont garázsban tartott :D Már várom a hirdetést róla raccsingbazáron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nekik mi maradt volna a motoromból? :) Aki előbb mondta, hogy kell neki, azé lett. :D Te meg í.j. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Aki előbb mondta, hogy kell neki, azé lett. :D Te meg í.j. :D Leszek én még első... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Aki előbb mondta, hogy kell neki, azé lett. :D Te meg í.j. :D Te ajánlottad, miután megjött a géjesí. :D Tehát.. :) amúgymeg ÍJB+. Így helyes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Leszek én még első... :D Te ajánlottad, miután megjött a géjesí. :D Tehát.. :) amúgymeg ÍJB+. Így helyes. :D Ajánlottam én mindenkinek, aztán elkelt. :D Kis korzába kerül majd. :D Cimbinek ijb a rendszáma a vectrán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ajánlottam én mindenkinek, aztán elkelt. :D Kis korzába kerül majd. :D Cimbinek ijb a rendszáma a vectrán... :D Csak nekünk vannak ilyen unalmas rendszámaink mint IVD és IYP. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Csak nekünk vannak ilyen unalmas rendszámaink mint IVD és IYP. :) Nein. Az enyém hivd zolit... :D A tied tényleg uncsi. :D de ha félbevágjuk megkapjuk az enyémet, tehát annyira mégse. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nein. Az enyém hivd zolit... :D A tied tényleg uncsi. :D de ha félbevágjuk megkapjuk az enyémet, tehát annyira mégse. :D Sokat foglalkoztál ezzel. :) Idióta Yardok Pakoljatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Csak nekünk vannak ilyen unalmas rendszámaink mint IVD és IYP. :) IIJ. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 IIJ. :) Íjjász. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nah a DXH-ból rakjatok ki valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Sógor Vectrája, ICW. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nah a DXH-ból rakjatok ki valamit :) Beszállok, ELF -re valaki? :D szomszéd astrája IYX :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Beszállok, ELF -re valaki? :D szomszéd astrája IYX :D Milyen olajat használsz? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Milyen olajat használsz? :) :D Nem, nem olyat :D Ha minden igaz Fuchs-ot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 GEL ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nah a DXH-ból rakjatok ki valamit :D DiszleXia Hungary. :D GEL ??? :) Voltaren EmulGÉL. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 FFX? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 FFX? :) Final Fantasy X. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Csatlakozom, GNM, rokonságban még HNV meg ITL (de annak neve már "Ítélet")... :) Ja, meg nagynéném Corsája HWY... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Csatlakozom, GNM, rokonságban még HNV meg ITL (de annak neve már "Ítélet")... :) Ja, meg nagynéném Corsája HWY... GNM = Gór Nagy Mária vagy inkább Germanische Neue Medizin ÚJ Német Gyógyszer. :D HWY= Heawy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Na ezt én sem hagyom ki! EKS??? Sok mindennel próbálkoztunk de eddig még nem született meg a tuti.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Csatlakozom, GNM, rokonságban még HNV meg ITL (de annak neve már "Ítélet")... :) Ja, meg nagynéném Corsája HWY... GeNeral Motors. :D Héber Nevek Verziói (ilyen tényleg van :D) HWY.exe Van egy ilyen fájlnéven elterjedt trójai vírus. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Na ezt én sem hagyom ki! EKS??? Sok mindennel próbálkoztunk de eddig még nem született meg a tuti.. :) Elektromos Kommunális Sínrendszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts