Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Igen. Nekem a mozi alatt a plázaparkolóban hajtották el, ezért cseréltem le. De így még jobb...mikor nem szól a zene, akkor az antenna sincs kinn. Szerkesztettem az utolsó hsz-em :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Szerkesztettem az utolsó hsz-em :) Ráadásul szerencsére olyan példányt fogtam ki, amit egy Classicba építettek be utólag, úgyhogy nem is olyan régi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ráadásul szerencsére olyan példányt fogtam ki, amit egy Classicba építettek be utólag, úgyhogy nem is olyan régi. Nekem a teleszkóp része rakoncátlankodik.....egy tagod nem nyit ki! Már mindennel próbálkoztam, de meg se moccan.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Alex, van 1 C Vectra az eladóban nem érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Alex, van 1 C Vectra az eladóban nem érdekel? Ez az autó már nagyon régóta fent van a használton..... Szép autó, de lebeszéltem magam az autó vásárlásról, mikor rájöttem, hogy mennyit kapnék az enyémért. Így marad az Astra, és tavasszal még belepumpálok egy kis pénzt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Ez az autó már nagyon régóta fent van a használton..... Szép autó, de lebeszéltem magam az autó vásárlásról, mikor rájöttem, hogy mennyit kapnék az enyémért. Így marad az Astra, és tavasszal még belepumpálok egy kis pénzt! Jön a nagymotor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Jön a nagymotor? :) Te csak hallgass. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Jön a nagymotor? :) Hát..... Az 1.4-ből kihoztam már amit lehetett józan ész keretein belül, szóval már csak a nagy motor van hátra(c20let) :D :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Hát..... Az 1.4-ből kihoztam már amit lehetett józan ész keretein belül, szóval már csak a nagy motor van hátra(c20let) :) :D . Zöld még úgysincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Alex, van 1 C Vectra az eladóban nem érdekel? ha lenne annyi pénzem :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 ha lenne annyi pénzem :) :D :D Én akkor sem venném meg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én akkor sem venném meg. :) :D nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, csak olyat ami megy is, nem tudnék tankolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, csak olyat ami megy is, nem tudnék tankolni :) Épp tegnap írtam le konkrét példákkal, hogy ésszel kezelve a nagymotor se fogyaszt sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Én akkor sem venném meg. :) :D Én sem, de nagyon örülnék neki ha lenne annyi pénzem, amiből akár olyat is vehetnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, Azok nekem is jobban bejönnek, mint az újabbak a fura elejükkel. De a Caravanok hátulja az förtelem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Zöld még úgysincs. :D :D :D nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, csak olyat ami megy is, nem tudnék tankolni :D Méééér? 1.8 turbo már azért elmászkálgat, és nem eszik sokat :lol: Épp tegnap írtam le konkrét példákkal, hogy ésszel kezelve a nagymotor se fogyaszt sokat. Igen emlékszem..... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Méééér? 1.8 turbo már azért elmászkálgat, és nem eszik sokat :D Mikor gyártott az Opel 1,8 turbót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Mikor gyártott az Opel 1,8 turbót? :) Nem elírtam...2.0T Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nekem nincs sehol szivárgás nyom, valahol biztos ereszt, de nem találom. Nem olyan hatalmas a fogyás, a tél elején öntöttem fel fagyállóval most belement kábé fél liter. Persze, hogy nem látod. Benne van a hengerfejben. :D Rossz vicc, tudom. :) Te csak hallgass. :D Te is kussojjáááá! Eladtad a C20NE motoromat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Persze, hogy nem látod. Benne van a hengerfejben. :D Rossz vicc, tudom. :) Te is kussojjáááá! Eladtad a C20NE motoromat. :D Meg Dzsoniét és Edem Kéjét is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Meg Dzsoniét és Edem Kéjét is :D Eladom a vesém és veszek valami izgisebb gépet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Meg Dzsoniét és Edem Kéjét is :) Nekik mi maradt volna a motoromból? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Eladom a vesém és veszek valami izgisebb gépet. :) ahogy olvasgattam ez elég sokaknak nem menne itt a fórumon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Eladom a vesém és veszek valami izgisebb gépet. :) Nem is rossz ötlet! Egy még mindig megmarad. Csak jó embernek kell eladni, hogy kapjál is érte valamennyit :D Vagy mondd azt, hogy "eladod a veséd, autóbeszámítás lehetséges" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 Nem is rossz ötlet! Egy még mindig megmarad. Csak jó embernek kell eladni, hogy kapjál is érte valamennyit :D Vagy mondd azt, hogy "eladod a veséd, autóbeszámítás lehetséges" :) Az "idős, hölgy, orvos tulajdonostól" hirtelen nem is számít majd előnynek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts