Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen. Nekem a mozi alatt a plázaparkolóban hajtották el, ezért cseréltem le. De így még jobb...mikor nem szól a zene, akkor az antenna sincs kinn.

Szerkesztettem az utolsó hsz-em :)

Elküldve
Ráadásul szerencsére olyan példányt fogtam ki, amit egy Classicba építettek be utólag, úgyhogy nem is olyan régi.

Nekem a teleszkóp része rakoncátlankodik.....egy tagod nem nyit ki! Már mindennel próbálkoztam, de meg se moccan.... :)

Elküldve
Alex, van 1 C Vectra az eladóban nem érdekel?

Ez az autó már nagyon régóta fent van a használton..... Szép autó, de lebeszéltem magam az autó vásárlásról, mikor rájöttem, hogy mennyit kapnék az enyémért. Így marad az Astra, és tavasszal még belepumpálok egy kis pénzt!

Elküldve
Ez az autó már nagyon régóta fent van a használton..... Szép autó, de lebeszéltem magam az autó vásárlásról, mikor rájöttem, hogy mennyit kapnék az enyémért. Így marad az Astra, és tavasszal még belepumpálok egy kis pénzt!

Jön a nagymotor? :)

Elküldve
Hát..... Az 1.4-ből kihoztam már amit lehetett józan ész keretein belül, szóval már csak a nagy motor van hátra(c20let) :) :D .

Zöld még úgysincs. :D

Elküldve
nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, csak olyat ami megy is, nem tudnék tankolni :)

Épp tegnap írtam le konkrét példákkal, hogy ésszel kezelve a nagymotor se fogyaszt sokat.

Elküldve
Zöld még úgysincs. :D

:D :D

nekem ezek a c1ek nagyon tetszenek, csak olyat ami megy is, nem tudnék tankolni :D

Méééér? 1.8 turbo már azért elmászkálgat, és nem eszik sokat :lol:

Épp tegnap írtam le konkrét példákkal, hogy ésszel kezelve a nagymotor se fogyaszt sokat.

Igen emlékszem..... :) :D :D

Elküldve
Nekem nincs sehol szivárgás nyom, valahol biztos ereszt, de nem találom. Nem olyan hatalmas a fogyás, a tél elején öntöttem fel fagyállóval most belement kábé fél liter.

Persze, hogy nem látod. Benne van a hengerfejben. :D Rossz vicc, tudom. :)

Te csak hallgass. :D

Te is kussojjáááá! Eladtad a C20NE motoromat. :D

Elküldve
Persze, hogy nem látod. Benne van a hengerfejben. :D Rossz vicc, tudom. :)

Te is kussojjáááá! Eladtad a C20NE motoromat. :D

Meg Dzsoniét és Edem Kéjét is :D

Elküldve
Eladom a vesém és veszek valami izgisebb gépet. :)

Nem is rossz ötlet! Egy még mindig megmarad. Csak jó embernek kell eladni, hogy kapjál is érte valamennyit :D Vagy mondd azt, hogy "eladod a veséd, autóbeszámítás lehetséges" :D

Elküldve
Nem is rossz ötlet! Egy még mindig megmarad. Csak jó embernek kell eladni, hogy kapjál is érte valamennyit :D Vagy mondd azt, hogy "eladod a veséd, autóbeszámítás lehetséges" :)

Az "idős, hölgy, orvos tulajdonostól" hirtelen nem is számít majd előnynek :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.