mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 :D Kicsivel többért autóval együtt kapni 4 felnit :) ennek valami bazijóóóóóóóó felninek kell lennie :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Tud itt valaki jelszoemlékeztetőt kűldeni? Volt egy korábbi regisztráciom,de nem tudok belépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nem vészes a hangjuk (szerintem), olaj meg szinte semmi nem fogyott nyár óta. Az is lehet, hogy csak én vagyok túl kényes, és rosszul érzékeltem a dolgot a motorral kapcsolatban. Mindenesetre, a már máshol említett, időközönként megjelenő rángatással feltétlen kell valamit kezdeni, az a legzavaróbb. Azt is vedd figyelemebe, hogy az 16 szelepes. Némivel nagyobb forgatónyomatékkal si rendelkezik, másrészt anyósülésről máshogy érzed. Mikor én ülök az anyósülésen, akkor én is úgy érzem, hogy húz mint az állat. Én elhiszem,nem azért mondtam. De például a VW-nek voltak olyan motorjai (1.4 MPI? talán),hogy papíron volt csak 60ló,mert így olcsóbb biztosítási kategóriába esett.De hozzátenném,hogy olyan mondta ezt,akinek ilyen motor dolgozik a Cordoba kombijában :) :D ennek valami bazijóóóóóóóó felninek kell lennie :D :D :D 1000Ft-ot sem adtam volna érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azt is vedd figyelemebe, hogy az 16 szelepes. Némivel nagyobb forgatónyomatékkal si rendelkezik, másrészt anyósülésről máshogy érzed. Mikor én ülök az anyósülésen, akkor én is úgy érzem, hogy húz mint az állat. Ez is igaz. Én még sose ültem az enyémben az anyósülésen úgy, hogy ment is volna az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Tud itt valaki jelszoemlékeztetőt kűldeni? Volt egy korábbi regisztráciom,de nem tudok belépni. szerintem a fórum megteszi ezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azt is vedd figyelemebe, hogy az 16 szelepes. Némivel nagyobb forgatónyomatékkal si rendelkezik, másrészt anyósülésről máshogy érzed. Mikor én ülök az anyósülésen, akkor én is úgy érzem, hogy húz mint az állat. :) 1000Ft-ot sem adtam volna érte. :D Milyen váltód van? Mert gondolkoztam,hogyha motort cserélnék akkor raknék az enyémbe 12sz helyett 16sz-t. Vezetékelést sem kellene bántani,talán még az ECU is ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 szerintem a fórum megteszi ezt :) ???????? Kifejtened bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Milyen váltód van? Mert gondolkoztam,hogyha motort cserélnék akkor raknék az enyémbe 12sz helyett 16sz-t. Vezetékelést sem kellene bántani,talán még az ECU is ugyanaz. F15WR 3.740 Szerintem nem passzol hozzá az ECU. Nekem a G Astrás X16SZR ECU sem jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 F15WR 3.740 Szerintem nem passzol hozzá az ECU. Nekem a G Astrás X16SZR ECU sem jó bele. Az enyém f13wr 3.94 Szóval ha összeraknám vele,akkor megenné a fejemet is. :) A féltengelyeim meg nem stimmelnének az f15 váltóhoz gondolom. Még ez is annyira megbonyolítaná,hogy inkább bele sem vágok....mondjuk 120körül benne lenne,valaki meg ennyiért vesz négy felnit gumival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 ???????? Kifejtened bővebben? beragadt egy gomb ? :) http://www.opelforum.hu/index.php?act=Reg&CODE=10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 beragadt egy gomb ? :) http://www.opelforum.hu/index.php?act=Reg&CODE=10 ott már probálkoztam,de azt irja:nincs ilyen felhasználo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 ott már probálkoztam,de azt irja:nincs ilyen felhasználo mi volt a régi nick ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 mi volt a régi nick ? http://www.opelforum.hu/index.php?act=members itt pedig még megvan az acc. Valamit nem jol csináltam.vago a nick Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! A Bosch és a Valeo ködlámpa között van valami nagy különbség beszerelés szempontjából? Melyik a jobb? Valeo http://www.mogyoro.hu/portal/Szentes_/Auto...015_512529.html Bosch http://www.mogyoro.hu/portal/Szentes_/Auto...015_301983.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! A Bosch és a Valeo ködlámpa között van valami nagy különbség beszerelés szempontjából? Melyik a jobb? Valeo Bosch Nekem BOSCH volt. Sztem jobb mint a Valeo. Projektoros a bosch. Azt beszélik jobban szórja a fényt... Bár a jelenlegi gsi is projis. Tehát nem tudom milyen a sima. De éln a boschra szavazok. Beszerelés ugyanaz. Ja és még szóljon a BOSCH melett annak fém lábai vannak ellentétbe a Valeóval ami műanyaglábú. Sztem nem mind1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nekem BOSCH volt. Sztem jobb mint a Valeo. Projektoros a bosch. Azt beszélik jobban szórja a fényt... Bár a jelenlegi gsi is projis. Tehát nem tudom milyen a sima. De éln a boschra szavazok. Beszerelés ugyanaz. Ja és még szóljon a BOSCH melett annak fém lábai vannak ellentétbe a Valeóval ami műanyaglábú. Sztem nem mind1 :D Ha törik, úgyis az üveg törik :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Na mai nap bekövetkezett az ami eddig nem... megállt a seggem alatt a kocsi ... és se előre se hátra. Állt 1 hetet ... mert nem is kellett sehova se mennem, meg tanulás van ... de ma gondoltam megyek egyet ide - oda. Már indulás is fura volt, de elindult elég jól járt, bár fura hangja volt ... aztán pár száz méter után mikor 1esből kellett volna indulni vagy 2esből gyorsítani, kengurut játszott... mondom akkor a szerelőmet meglátogatom... na addig nem jutottam el, mert egyik lámpánál nem bírtam elindulni vele mert gázadásra fulladni kezdett ... majd leállt és gázpedál nélkül el se indult. Félre álltam ... hivtam szerelőt ... jött, elvontatott... és most nem cseszett ki velem a kocsi, nem javult meg amig odaértünk , azaz produkálta magát ... Kapásból nézték, benzin van... akkor nézzük meg mi van az elosztófedélben... na az nyakig párás, a középső "bütyök" totál elkopva, a többi is kopott... na megvan a hiba. Srác elszaladt egy elosztó fedélért + rotorért ... felrakták, és pöcc röff minden szépen működik ... Lehet megvan ezzel a rejtélyes hibám, mert akkor is igy megállt, de miután nehezen elindítottam működött tovább... de majd kiderül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ha törik, úgyis az üveg törik :) :D Nem feltétlen. Mi van ha be akad a lökös alja. :D és leszakad? Akkor nem törik az ÜVEG. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Na mai nap bekövetkezett az ami eddig nem... megállt a seggem alatt a kocsi ... és se előre se hátra. Állt 1 hetet ... mert nem is kellett sehova se mennem, meg tanulás van ... de ma gondoltam megyek egyet ide - oda. Már indulás is fura volt, de elindult elég jól járt, bár fura hangja volt ... aztán pár száz méter után mikor 1esből kellett volna indulni vagy 2esből gyorsítani, kengurut játszott... mondom akkor a szerelőmet meglátogatom... na addig nem jutottam el, mert egyik lámpánál nem bírtam elindulni vele mert gázadásra fulladni kezdett ... majd leállt és gázpedál nélkül el se indult. Félre álltam ... hivtam szerelőt ... jött, elvontatott... és most nem cseszett ki velem a kocsi, nem javult meg amig odaértünk , azaz produkálta magát ... Kapásból nézték, benzin van... akkor nézzük meg mi van az elosztófedélben... na az nyakig párás, a középső "bütyök" totál elkopva, a többi is kopott... na megvan a hiba. Srác elszaladt egy elosztó fedélért + rotorért ... felrakták, és pöcc röff minden szépen működik ... Lehet megvan ezzel a rejtélyes hibám, mert akkor is igy megállt, de miután nehezen elindítottam működött tovább... de majd kiderül :) Ilyen nekem is van/volt. Én is egyszer múltkor be indítom, 3hengerezik. Na mondom le állítom majd restart. Semmi se gáz adásra semmi. Na mondom akkor elosztó kitöröltem egyből kerregett. :D Ez a baj ezekkel. Sose legyen nagyobb baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ilyen nekem is van/volt. Én is egyszer múltkor be indítom, 3hengerezik. Na mondom le állítom majd restart. Semmi se gáz adásra semmi. Na mondom akkor elosztó kitöröltem egyből kerregett. :) Ez a baj ezekkel. Sose legyen nagyobb baja. Így igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Egyszer nekem is 3 hengerezett. Igaz akkor a nekem a henger volt belülről párás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Egyszer nekem is 3 hengerezett. Igaz akkor a nekem a henger volt belülről párás... :) Na az már nagyobb baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Élmény volt utazni az autódban, ég és föld a különbség aközött meg az enyém között :D Az enyém kb. 3-szor olyan hangos (belülről legalábbis :D ), szarabbul is gyorsul, de ami főleg zavaró, hogy állandóan párás. Hozzád beülök, semmi pára. Nálam azzal kezdődik az indulás, hogy ablaktörlés - belülről (ami igazából semmit se ér addig, amíg nem fűt a motor, kb. félpercenként lepárásodik újra minden)... Nálad meg ki lehet látni :D Ne már, ennyire nem jó szerintem. :) De majd egyszer a tiédet is kipróbáljuk. :D Hangosnak hangos, azzal nem sokmindent lehet kezdeni, gondolom... a többi elmondták, annyi, hogy nekem a páramentesítő spray úgy tönkretette a kilátást, hogy kb. fél évig kerestem olyan ablakmosót, amivel le tudtam szedni valahogy, addig nedves időben tiszta életveszély volt. Azért nekem is volt ám olyan a mínuszokban, hogy belül fagyott rá a pára, meg kívül is, de olyan szinten, hogy 3 másodpercenként kellett nyomnám rá az ablakmosót, hogy kilássak... az élet nem habostorta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Ne már, ennyire nem jó szerintem. :) De majd egyszer a tiédet is kipróbáljuk. :D Hangosnak hangos, azzal nem sokmindent lehet kezdeni, gondolom... a többi elmondták, annyi, hogy nekem a páramentesítő spray úgy tönkretette a kilátást, hogy kb. fél évig kerestem olyan ablakmosót, amivel le tudtam szedni valahogy, addig nedves időben tiszta életveszély volt. Azért nekem is volt ám olyan a mínuszokban, hogy belül fagyott rá a pára, meg kívül is, de olyan szinten, hogy 3 másodpercenként kellett nyomnám rá az ablakmosót, hogy kilássak... az élet nem habostorta. :D Ó hát a mínuszokban beülés után nekem "alap", hogy ráfagy a lehellet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nekem BOSCH volt. Sztem jobb mint a Valeo. Projektoros a bosch. Azt beszélik jobban szórja a fényt... Bár a jelenlegi gsi is projis. Tehát nem tudom milyen a sima. De éln a boschra szavazok. Beszerelés ugyanaz. Ja és még szóljon a BOSCH melett annak fém lábai vannak ellentétbe a Valeóval ami műanyaglábú. Sztem nem mind1 :) Projektoros aszondják nem annyira jó. Nekem sima H1-es van és állatul világít, szépen vetít, főleg Tungsram Megalight +90%-os H1-esekkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts