Jürgen Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Multhéten épp akkor indultál haza, amikor én is. És nekem 5 órám volt :D Faktom meg csak csütörtökön van :) Jól van, na. :D Akkor mindkettőnknek 5 óra, szóval utána jó. Gondolom te nem Astrával jössz, így nekem nem jut a jóból. Hacsak nem viszlek haza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Stimmel, ott állt :) Állt ott egy csúnyán nyomott hátuljú F astra is, fehér, caravan. Egy fekete sedan x14xe szokott ott állni rendszeresen a feljárón, de a fehéret passzolom, hogy kié. Elvileg az ottani parkolás is engedélyköteles. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Jól van, na. :D Akkor mindkettőnknek 5 óra, szóval utána jó. Gondolom te nem Astrával jössz, így nekem nem jut a jóból. Hacsak nem viszlek haza. :) Ezt eltaláltad :D Jövök még azzal, ne izgulj. Csak nem tudom mikor :D (de most tényleg: másfél km-ről te autóval járnál be? :D így is halódik az akksija...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Egy fekete sedan x14xe szokott ott állni rendszeresen a feljárón, de a fehéret passzolom, hogy kié. Elvileg az ottani parkolás is engedélyköteles. :) Ez még a kerítésen kívül állt, nem ott belül. Jó lenne, ha nem lenne engedélyköteles, kint hiába a térfigyelő, ismervén a környéket nem szívesen hagyom ott estére a járgányt(bár eddig még csak egyszer volt rá szükség). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Nos, ha SLO-ba nyári gumikkal mész, számíthatsz rá, hogy ha véletlenül a határon nem fordítanak vissza a téligumi hiánya miatt, akkor az országban keményen megkapod a csekket, + valőszínüleg nem is mehetsz tovább, amíg nem lesz rajta téligumi. :) Úgyhogy jobb szerintem meggondolni. Huh, erre nem is gondoltam, de miután leírtam ezt délelőtt, már le is tettem az ötletről :D :D Egyébként gondolom biztos tudod, meddig kötelező a téligumi? Tehát mikortól hagyhatom el kishazánkat nyárigumival? Közben rátaláltam De itt azt írja, hogy március 15-ig kell téligumi Szlovéniába? :D Ausztria meg április 15? :D Nem semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 (de most tényleg: másfél km-ről te autóval járnál be? :) így is halódik az akksija...) Inkább nem válaszolnék. :D De hozhatnád a kulcsot, és akkor hazaviszlek, ha már úgyis olyan közel laksz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Nyáron ezen fog gurulni :) http://pics.coldline.hu/pics/155196-20110113-vN6VfH.jpg Zsír :D . Én szombaton megyek a felnijeimért, kell még rájuk 4 ócó gumma aztán teszem is fel őket, nem várom meg a nyarat hiszen most is nyári gumikon gurulok, akkor meg tök mindegy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Inkább nem válaszolnék. :D De hozhatnád a kulcsot, és akkor hazaviszlek, ha már úgyis olyan közel laksz. :D Ahogy gondolod :D De minek vigyek kulcsot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Ahogy gondolod :D De minek vigyek kulcsot? :) Hát hogy be se kelljen menni, ha odaértünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Ez még a kerítésen kívül állt, nem ott belül. Jó lenne, ha nem lenne engedélyköteles, kint hiába a térfigyelő, ismervén a környéket nem szívesen hagyom ott estére a járgányt(bár eddig még csak egyszer volt rá szükség). Ilyenkor jó az én helyzetem, mert én otthagyhatom az astrám engedély nélkül is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Ilyenkor jó az én helyzetem, mert én otthagyhatom az astrám engedély nélkül is. :) Még jó, hiszen ott dolgozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Még jó, hiszen ott dolgozol :) Ja. Holnap intézem is a 2011-es országos parkolási engedélyt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Huh, erre nem is gondoltam, de miután leírtam ezt délelőtt, már le is tettem az ötletről :) :D Egyébként gondolom biztos tudod, meddig kötelező a téligumi? Tehát mikortól hagyhatom el kishazánkat nyárigumival? Közben rátaláltam De itt azt írja, hogy március 15-ig kell téligumi Szlovéniába? :D Ausztria meg április 15? :D Nem semmi :D Ha meg neadj'isten részese vagy egy kisebb koccnak is, sajna biztos lehetsz benne, hogy hibás leszel- az meg nem olcsó és inkább akkor már jobb a téligumi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Ja. Holnap intézem is a 2011-es országos parkolási engedélyt. :D :) Én engedély nélkül is parkolhatok országszerte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Beteg állat :D :D Az ajtókárpitokat mondjuk kihagytad :D Nem volt kedvem kimenni értük, csak összedobáltam azokat a cuccokat, amik a szobábanvannak :D :D Zsír :lol: . Én szombaton megyek a felnijeimért, kell még rájuk 4 ócó gumma aztán teszem is fel őket, nem várom meg a nyarat hiszen most is nyári gumikon gurulok, akkor meg tök mindegy... :D Köcc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 bemutatnám a gumikímélő peremű felnit: http://pics.coldline.hu/pics/155259-20110113-lbPWJF.jpg http://pics.coldline.hu/pics/155260-20110113-ez0aFV.jpg Sp Sági úr műve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Még jó, hiszen ott dolgozol :) Amúgy most nézem, neked cserés volt a sofőrülés felőli ajtód? Azon a képen, amit te csináltál, teljesen más színűnek tűnik, mint a kocsi többi része. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 :D Én engedély nélkül is parkolhatok országszerte :D Az összes vasútállomás engedélyhez kötött parkolási helyén? (Ahol ki van írva, hogy csak MÁV, vasútállomáson ott bemenni, ahol behajtani tilos, csak engedéllyel, stb.) :D Mert ez olyan. :) Pl fehérváron a peronon is engedéllyel parkolhatsz, nem hogy behajthatsz... :D meg ilyenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Amúgy most nézem, neked cserés volt a sofőrülés felőli ajtód? Azon a képen, amit te csináltál, teljesen más színűnek tűnik, mint a kocsi többi része. Most, hogy így mondod, nem tartom elképzelhetetlennek, bár élőben sose látszik, hogy elütne a szín bárhol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Ezek a ledes ködlámpák mennyire jók, vagy csak inkább "dísznek" árulják ezeket? http://auto-felszerelesek.hu/led-vil%C3%A1...%B6dl%C3%A1mpa/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sziasztok! Ezek a ledes ködlámpák mennyire jók, vagy csak inkább "dísznek" árulják ezeket? http://auto-felszerelesek.hu/led-vil%C3%A1...%B6dl%C3%A1mpa/ dísznek ? :D :D :D :D biztos jól világítanak, vegyél és próbáld ki te it elsőként milyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 dísznek ? :D :D :D :D biztos jól világítanak, vegyél és próbáld ki te it elsőként milyen :) Sajnos a gyári megoldáshoz kellene vennem egy új lökhárítót, mert az előző tulaj a gyári "szögletes" forma helyett kör alakban vágta ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Sajnos a gyári megoldáshoz kellene vennem egy új lökhárítót, mert az előző tulaj a gyári "szögletes" forma helyett kör alakban vágta ki. köll gyári lökös, gyári ködlámpával ? van : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 köll gyári lökös, gyári ködlámpával ? van : ))))) Itt látszik is, de miután kiszedték belőle leragasztották. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=e625ec940...&aid=212083 Mennyiért adod? (színre fújt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Nekem pl a Barum gumikat nem ajánlották a gáztöltő állomáson aki van csávó mondta neki pl 1éven belül a 4ből 3-om szálszakadásos lett... A képről kellene a négy felni meg a dobbetétek! :) Mekkora a felni és mennyi volt ha kérdezhetném? Füstlámpa helyett nem lenne olcsóbb ha esetleg lefóliáztatnád? mert pl neten szoktam látni lámpára való füstfóliát vagy az úgy nem jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts