Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Multhéten épp akkor indultál haza, amikor én is. És nekem 5 órám volt :D Faktom meg csak csütörtökön van :)

Jól van, na. :D Akkor mindkettőnknek 5 óra, szóval utána jó. Gondolom te nem Astrával jössz, így nekem nem jut a jóból. Hacsak nem viszlek haza. :D

Megosztás:

Jól van, na. :D Akkor mindkettőnknek 5 óra, szóval utána jó. Gondolom te nem Astrával jössz, így nekem nem jut a jóból. Hacsak nem viszlek haza. :)

Ezt eltaláltad :D Jövök még azzal, ne izgulj. Csak nem tudom mikor :D (de most tényleg: másfél km-ről te autóval járnál be? :D így is halódik az akksija...)

Megosztás:

Egy fekete sedan x14xe szokott ott állni rendszeresen a feljárón, de a fehéret passzolom, hogy kié. Elvileg az ottani parkolás is engedélyköteles. :)

Ez még a kerítésen kívül állt, nem ott belül.

Jó lenne, ha nem lenne engedélyköteles, kint hiába a térfigyelő, ismervén a környéket nem szívesen hagyom ott estére a járgányt(bár eddig még csak egyszer volt rá szükség).

Megosztás:

Nos, ha SLO-ba nyári gumikkal mész, számíthatsz rá, hogy ha véletlenül a határon nem fordítanak vissza a téligumi hiánya miatt, akkor az országban keményen megkapod a csekket, + valőszínüleg nem is mehetsz tovább, amíg nem lesz rajta téligumi. :) Úgyhogy jobb szerintem meggondolni.

Huh, erre nem is gondoltam, de miután leírtam ezt délelőtt, már le is tettem az ötletről :D :D

Egyébként gondolom biztos tudod, meddig kötelező a téligumi?

Tehát mikortól hagyhatom el kishazánkat nyárigumival?

Közben rátaláltam

De itt azt írja, hogy március 15-ig kell téligumi Szlovéniába? :D

Ausztria meg április 15? :D

Nem semmi :D

Megosztás:

Ez még a kerítésen kívül állt, nem ott belül.

Jó lenne, ha nem lenne engedélyköteles, kint hiába a térfigyelő, ismervén a környéket nem szívesen hagyom ott estére a járgányt(bár eddig még csak egyszer volt rá szükség).

Ilyenkor jó az én helyzetem, mert én otthagyhatom az astrám engedély nélkül is. :)

Megosztás:

Huh, erre nem is gondoltam, de miután leírtam ezt délelőtt, már le is tettem az ötletről :) :D

Egyébként gondolom biztos tudod, meddig kötelező a téligumi?

Tehát mikortól hagyhatom el kishazánkat nyárigumival?

Közben rátaláltam

De itt azt írja, hogy március 15-ig kell téligumi Szlovéniába? :D

Ausztria meg április 15? :D

Nem semmi :D

Ha meg neadj'isten részese vagy egy kisebb koccnak is, sajna biztos lehetsz benne, hogy hibás leszel- az meg nem olcsó és inkább akkor már jobb a téligumi... :D

Megosztás:

Beteg állat :D :D Az ajtókárpitokat mondjuk kihagytad :D

Nem volt kedvem kimenni értük, csak összedobáltam azokat a cuccokat, amik a szobábanvannak :D :D

Zsír :lol: . Én szombaton megyek a felnijeimért, kell még rájuk 4 ócó gumma aztán teszem is fel őket, nem várom meg a nyarat hiszen most is nyári gumikon gurulok, akkor meg tök mindegy... :D

Köcc :)

Megosztás:

:D Én engedély nélkül is parkolhatok országszerte :D

Az összes vasútállomás engedélyhez kötött parkolási helyén? (Ahol ki van írva, hogy csak MÁV, vasútállomáson ott bemenni, ahol behajtani tilos, csak engedéllyel, stb.) :D Mert ez olyan. :) Pl fehérváron a peronon is engedéllyel parkolhatsz, nem hogy behajthatsz... :D meg ilyenek. :D

Megosztás:

Amúgy most nézem, neked cserés volt a sofőrülés felőli ajtód? Azon a képen, amit te csináltál, teljesen más színűnek tűnik, mint a kocsi többi része.

Most, hogy így mondod, nem tartom elképzelhetetlennek, bár élőben sose látszik, hogy elütne a szín bárhol is.

Megosztás:

Nekem pl a Barum gumikat nem ajánlották a gáztöltő állomáson aki van csávó mondta neki pl 1éven belül a 4ből 3-om szálszakadásos lett...

A képről kellene a négy felni meg a dobbetétek! :)

Mekkora a felni és mennyi volt ha kérdezhetném?

Füstlámpa helyett nem lenne olcsóbb ha esetleg lefóliáztatnád? mert pl neten szoktam látni lámpára való füstfóliát vagy az úgy nem jó? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.