CoolAdam Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nem. :D De egy munkatársam eredetileg villanymozdony szerelő, Ő már vezetett egyet fűtőházon belül. :D Segédüzemről persze. -_- Értem! Azért egyszer egy utat el tudnák viselni ott! :lol: :) :) :D biztos király lenne!!! :D :D :D
neodd Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Egy mozdonyt? Nem nehéz. Pl egy szilit elég könnyű. :D Vááá aláverő gépsor!! De utáljuk ezt. :D Mindig szétverik a váltófűtéseinket. :) Hát még egy Taurust! Kitolod a sebességszabályozó kart, aztán hátradőlsz... :D :D
CoolAdam Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Hát még egy Taurust! Kitolod a sebességszabályozó kart, aztán hátradőlsz... :D :D :D :D :D :D jaaa.. egyszer néztem videót egy Szergejről aztán mondja csávó hát van benne kb 2370 liter gázolaj ez egy kb 600-700 km re elég!! :lol: -_- :) :) :D :D komoly!!
Peti85 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Értem! Azért egyszer egy utat el tudnák viselni ott! :D :lol: :) :D biztos király lenne!!! :D :D :D Amint lesz melóm és lehetőségem én is kipróbálom :D
neodd Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Értem! Azért egyszer egy utat el tudnák viselni ott! :D :lol: :) :D biztos király lenne!!! :D :D :D Amióta a megszaporodtak az ellenőrzések, nem nagyon engednek fel a gépre a mozdonyvezetők senkit... Félnek az NKH-soktól. Bár, azt hallottam, hogy ez csak a Trakcióra igaz, a Cargora nem, oda nem mehet fel gépre az NKH-s (vbo-s) ellenőrizni :D
Hjoe Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 bariköztbe befüstölt a calibra :) De gyors voltál... :D (Dugattyúk még le sem álltak mikor beírtad)
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Amióta a megszaporodtak az ellenőrzések, nem nagyon engednek fel a gépre a mozdonyvezetők senkit... Félnek az NKH-soktól. Bár, azt hallottam, hogy ez csak a Trakcióra igaz, a Cargora nem, oda nem mehet fel gépre az NKH-s (vbo-s) ellenőrizni :D Mindenkire érvényes. Általános dolog. Ha trakciós gép húzza, akkor ugyanúgy érvényes rá a szigorítás, hogy csak egyedül lehet a vezérállásban, illetve ha elhagyja a vezérállást, akkor főkapcsoló ki és áramszedő le, villanymozdony esetén. :) Bár télen elnézőbbek a fűtés miatt. :D
neodd Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Mindenkire érvényes. Általános dolog. Ha trakciós gép húzza, akkor ugyanúgy érvényes rá a szigorítás, hogy csak egyedül lehet a vezérállásban, illetve ha elhagyja a vezérállást, akkor főkapcsoló ki és áramszedő le, villanymozdony esetén. :) Bár télen elnézőbbek a fűtés miatt. :D Hát, majd egyszer elmesélem a dolgot, amit hallottam, csak nem itt. Majd "élőben", leírni túl hosszú lenne :D
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Én már "vezettem" mozdonyt kb. 40-50 km-t. Kis tárcsát kellett tekergetni és azzal lehetett gyorsítani/lassítani. Meg az éberségjelző zajongott mindig. Pécsről jöttünk haza éjjel, mert a vonatunk nem Kaposvár hanem a Barcs felé ment. Sopronból mentünk volna Dombóvárra. Az volt a legviccesebb, hogy a pécsi és a soproni állomásfőnök vitatkozott arról, hogy merre is megy az a vonat. :D Később kaptam 1 levelet a GYSEV-től, hogy akkor is arra megy és kész. :)
Digger Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 A sihuhu topicba! Lehúztam 13 évet a MÁVINFORMATIKA KFT-nél, illetve az elődnél. Akkoriban sokat utazgattam mindenféle mozdonyon! Még a Román határon is rendszeresen átjártam, Kürtösnél. Nem semmi idők voltak! Persze sokszor szidtam a békaugrasztót! Éjszakáztam is a békéscsabai állomáson. Általában asztalon aludtunk, vastag szivacson. A rendezőről sokszor bejártak a vasutasok kávézni a forgalmi irodába, mozdonnyal! Olyankor az ablak alatt állt meg a böhöm mozdony egy-egy órára. Az emeleti ablakok folyamatosan zizegtek míg ott ette a fene őket! Szerintem egy hónapig eljárnék annyi gázolajjal, ami egy ilyen kávézás alatt elment! :) Megesett egyszer, hogy hajnali háromkor csörög a telefon. Föltápászkodok a szivacsról, nagy álmosan... tessééék! Kürtösről telefonált egy libuska adatrögzítő hölgyemény. A kérdése az volt, hogy a monitorra az van kiírva, hogy üssön ENTER-t. Mia frász ez! Most mit csináljak? Hát talán üsse le az ENTER billentyűt! Az melyik? Jaaa!!! Bocsi!!!! A 80-as évek közepe volt. Az IBM XT a maga turbós 8 Mhz-ével 3.30-as DOS-al nagyon korszerű gép volt! :D Húúú, de rég volt!
zozor Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nekem meg azért nem fizetik az autós bejárást, mert: 1. mégis csak a MÁV-nál dolgozom. :D 2. vasúti tömegközlekedéssel be tudok járni. :D Amúgy én csak 2,4Ft-ot kapok kilométerenként a cégesem vezetéséért. :D A kosarasemelősért már 3Ft-ot. :D Annyit képesek adni? :D :D Én hasonló emelőkosarasért egy napra 976ft bruttót kapok... függetlenül attól, hogy mennyit megyek-ha megyek... :)
beligrom Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 De gyors voltál... :) (Dugattyúk még le sem álltak mikor beírtad) tudtam h nem csak én nézem :D
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 hív a vasút, vár a máv.... mi van itt ? :) :D :D :D
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 tudtam h nem csak én nézem :D Nincs jobb műsor? :) Nálunk az asszony mehet a hálóba, ha ezt vagy ilyent akar nézni. :D
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 mi van itt ? Akiket a mozdony füstje megcsapott....
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nincs jobb műsor? :) Nálunk az asszony mehet a hálóba, ha ezt vagy ilyent akar nézni. :D Mik vannak nálatok a hálóban??? :D
Dáwid Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 És milyen pozitív változást vettél észre? Ősszel én is gondolkodtam rajta, mikor kiégett már mindkét izzó, de olyan qva drága a szofitaLEd az izzóhoz képest, hogy nekem nem ért annyit a dolog. Ez már egy fél éves LED, csak most haver adott egy kegyetlen gyilkolós belső világítást (9LED egy sofitában :D ), és amik eddig voltak azokat most betoltam kívülre. A változás annyi, hogy "kicsit" fölé lőttem a feladatnak :) ha leejtek egy csavart a kocsi mögött, simán megtalálom a fényénél. A tábla meg már szinte vakít, így autómosás után. Holnap teszek bele izzókat, mert ez nagyon durva lett, és dolgozom valami visszafogottabb változaton :D Próbáltam képeket csinálni, de nem igazán adja vissza :D (telefonos) http://pics.coldline.hu/pics/154952-20110112-ZFBYBT.jpg http://pics.coldline.hu/pics/154953-20110112-hAdG6Y.jpg http://pics.coldline.hu/pics/154954-20110112-V3k5ZX.jpg Tehát kék. :D Neeeeeeeem :D
beligrom Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nincs jobb műsor? :) Nálunk az asszony mehet a hálóba, ha ezt vagy ilyent akar nézni. :D a valóvilágnak már vége :D
mélykék76 Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Akiket a mozdony füstje megcsapott.... olvastam :)
invictus Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 a valóvilágnak már vége :D Nagyon le vagyok maradva...kövezzetek meg, de nekem nincs TV-m. :)
Dáwid Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Nagyon le vagyok maradva...kövezzetek meg, de nekem nincs TV-m. :) Hát nem veszítesz sokat :D :D Annyi létjogosultsága van a tévémnek, hogy tudok femiligájt, nézni úgy is, hogy nem kell fórumozás közben letennem a tálcára :D
Recommended Posts