Kess Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 be van ragadva ! de mi is ??????????????? a lambdaszonda, lassú volt mint a disznó és nem is ment le az alsó határig
Atommanó Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Nekem ma megint elszállt az alapjáratom!!! :oops: Nem tudja valaki mitől lehet. Most egy hátig tök jó volt, és ma reggel egyáltalán nem volt, aztán mire beértem a melóhelyre, kezdett javulni!!!???? :roll: Most hogy is van ez??? :? Üdv.: Atommanó
Agressor Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 a lambdaszonda, lassú volt mint a disznó és nem is ment le az alsó határig És nem fért ki a képernyőre a jel... :) Mióta cseréltem a lambdát, nekem is kevesebbet fogyaszt, és nem "dadog" annyira... :roll:
fehérgsi Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Már két napja megint párásodok-a francba vakon vezetek. A pollenszürőt kell cserélnem? Múltkor csak kitisztitottam-elég ganés volt.
Lacee Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Jah valszeg ugorj neki....vlki irta az ő tuti módszerét(mind2 elsö ablakot picit ,résnyire lehuzni.....)azt probáltad? ideiglenesen tuti jo...nekem legalább is müxik...90%osan!Háj
mélykék76 Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 ....ideiglenesen tuti jo...nekem legalább is müxik...90%osan!.... Jaj ne csináljátok már ezt :? Nálunk még nyáron ki lett cserélve a pollenszűrő, fűtéssel el nem tűntethető párásodás semmi. Ne a régit poroljátok le, hanem vegyetek egy újat. Nem olyan óriási összeg. Megtakarítjátok a csere árát, viszont cserébe azzal szenvedtek, hogy nem lehet kilátni a kocsiból. :roll: Lacee ! A Bécsi úton - Kandónál kiállított villanymozdony után kb. 100 méterrel, a centrum irányában - van egy szűrőbolt, oda kellene beugranod.
fehérgsi Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 tudja valaki kb. mennyiért töltik fel gázzal a klimámat? Valszeg az a baja. :evil: :idea: Már várom a jóidőt. 8) :)
Lacee Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Köx Mélykék! az árát ugy is behajtom a familin vagy dögöljenek meg ők is a párában...:) a szar időjárás miatt sem ugrom neki meg a cikket is még csak igy futolag olvastam el a cseréröl....amugy én még nem is nyultam eddig a pollenszűrőhöz szal én ha neki ugrom akkor kicserélem....na mind1 kösz még1x
Atommanó Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Nekem nem párásodik (nincs klímám) :) , de állandóan leáll!!! :wink: Lehet ez a pollenszűrő miatt van???? :lol: Üdv.: Atommanó :roll:
mélykék76 Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 ....az árát ugy is behajtom a familin vagy dögöljenek meg ők is a párában...:DMondjuk a rövidéletű fehér matrica helyett jöhetett volna egy pollenszűrő :wink: ....cikket is még csak igy futolag olvastam el a cseréröl.... Nem nagy dolog, ami abból is látszik, hogy én is meg tudtam csinálni :) ....amugy én még nem is nyultam eddig a pollenszűrőhöz szal én ha neki ugrom akkor kicserélem.... Oks, bocsesz. Ez a helyes hozzállás :lol: Különben ismered a Bécsi útat ? Tudod kb. hol van az említett bolt ?
mélykék76 Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Nekem nem párásodik (nincs klímám) :) , de állandóan leáll!!! :wink: Lehet ez a pollenszűrő miatt van???? :lol:... Tán kellene szerezned egy használt pollenszűrőt. Akkor nem zavarna a motor leállása, mert hiába menne az autó, a lecsapodott pára miatt úgysem látnál ki belőle :D
renzso Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 tudja valaki kb. mennyiért töltik fel gázzal a klimámat? Valszeg az a baja. :evil: :idea: Már várom a jóidőt. 8) :) qurva sok hibája lehet a klímának. A feltöltés 10 ezer. Egyébiránt érdemesebb elötte átnézetni, mert minden beavatkozás gázvesztéssel jár.
Atommanó Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 qurva sok hibája lehet a klímának. A feltöltés 10 ezer. Dejó, hogy nincs klímám. :) Most hogy spóroltam 10 ropit megcsináltaltom a kartervédőt. :wink: Üdv.: Atommanó
Kess Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Dejó, hogy nincs klímám. :) Most hogy spóroltam 10 ropit megcsináltaltom a kartervédőt. :wink: Üdv.: Atommanó azt hol csináltatod?? lehet nekem is kellene, főleg ha ültetni akarok :twisted:
Future Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Most hogy spóroltam 10 ropit megcsináltaltom a kartervédőt. :wink: Üdv.: Atommanó Ez a kartervédős dolog engem is érdekelne!!! :wink:
Atommanó Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Na mi van felcsillant a szemetek??? :) Légkondi kidobva???? Opel 16V -vel kellene dumcsizni. Ő emlegetett valakit aki megcsinálná. Azt mondta olyan 14-15 körül lenne. Szerintem megér ennyit, főleg,hogy nekem 6 cm-re van az alja. 8) Üdv.: Atommanó
fehérgsi Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Most nem is álldozok a klima javitására , majd május környékén. De ha már van benne , akkor müködjön is. 8) Nem? :idea: A kartelvédőről-multhéten az aknán észrevettem , hogy a könyökön vannak horzsolásos sérülések.-ugyhogy már én is tervezem valamiféle védőburkolatott. Elmegyek egy "kisiparoshoz" alkalmazotthoz és kézalól szerzek egy massziv vastag saváló lemezt és leszabom méretre.
fehérgsi Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Szombaton megyünk az opelszalonba lecserélni a suzukit.(min. áron számolják be-3 éves glx-es) G-és astrát akarnak az asszony szülei.(rájöttek , hogy a suzuki nem az Ő autójuk 8) :) ) Egy pár extra azért lesz benne , megkérdeztük, hogy mennyi pénzíírt raknak bé egy b.computert----kereken 1.000.000 ft. :idea:
mélykék76 Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 ....Opel 16V -vel kellene dumcsizni. Ő emlegetett valakit aki megcsinálná. Azt mondta olyan 14-15 körül lenne.... Emlékeim szerint Dudás Mestert említette, aki Gabinak a kidörrentő rendszert, nekem pedig a hátsó dobot csinálta.
Atommanó Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 ... megkérdeztük, hogy mennyi pénzíírt raknak bé egy b.computert----kereken 1.000.000 ft. :idea: Micsoda???? :roll: Akkor cseréljétek be a Suzit egy BC-re :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Csak az a gáz a kvédővel,h plusz súly... bárha kiveszem a hátsó övfeszítőket az -8kg.... Ha vki csináltat ilyet, akkor publikálja pls :idea:
Future Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Csak az a gáz a kvédővel,h plusz súly... bárha kiveszem a hátsó övfeszítőket az -8kg.... Ha vki csináltat ilyet, akkor publikálja pls :idea: -8kg??? Vaúúúúúú! Akkor kiszedem!! Úgyis már alig van valami az autómban!! :) Jelenleg a két első ülés mögött minden ki van dobálva!! Ezen kivül az összes kárpit, müanyagok!!!! :wink: :wink: Olyan lett mint egy kisáruszállító!!!! :lol:
gsi16v.pizoman Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 qurva sok hibája lehet a klímának. A feltöltés 10 ezer. Egyébiránt érdemesebb elötte átnézetni, mert minden beavatkozás gázvesztéssel jár. Egy kis ismertető klíma ügyben, saját tapasztalat :-(, megvettem klímás autóm,de nem működött, azt mondták(kereskedő) hogy nincs benne gáz csak fel kell tölteni,de ha elgondolkodik valaki akkor felteheti a kérdést, miért is ment el a gáz?, na mondom akkor töltessétek fel mert ha klímás akkor ugye működjön is ;-) ,elvitték klímáshoz,ekkor én már kifizettem tudatlanként elhittem hogy csak tölteni kell,kiderült lukas a klímacső, befoltozták, aztán kiderült hogy kisebb lukak vannak a klímahűtőn is,erre ők hogy vesznek bele használtat eltelt 2 hét és semmi fejlemény,nem nagyon dobálják az ember után a használt olcsó klímahűtőket, lassan eltelt egy hónap és még az autót sem használtam, befizetve az első törlesztő( sajna nem volt annyi kp amennyi kellett volna),agyam eldurrant és mondtam megyek a kocsiért és kész legyen jó ha nem akkor leszámítjuk az árból, persze nem lett jó így leszámoltunk az árból 40ezer Ft-ot(visszaadtak),immár új gsi tulajként rossz klímával hazatértem és nekiláttam én a hiba megoldásának szakemberek hadával övezve, sok tanakodás után egy új klímahűtő mellett(réz nem alu)döntöttem ez kb. 50e Ft volt ,na máris bukta , akkor jöhet a töltés(10e), minden jó, nem enged semmi,de nem indul be, mi a hiba?, hoppá van két klímakapcsoló is(alcsony nyomás ill. magas nyomás érzékelő), mindkettő rossz mint kiderült, megint bukta és innentől nem számoltam mi mennyi mert kinyírtam volna mindenkit, tehát érzékelők kicserél,és a Klíma működik :-), 2 hétig :-(, szét ment a kompresszor behúzótekercse(ne is próbáljatok csináltatni ha ez is rossz lenne, nem lehet, csak rendelni eredetit ugyanis a tekercsen nincs menetszám, gyantába kiöntve stb..),persze gáz lefejt illetve feltölt mert a kompresszort le kell venni, sikerült szerezni egy újabb klímakompresszort és a kettőből összeraktunk egy tutit,vagyis azt gondoltuk,ezek után megint ment talán egy hónapot, eldurrant a klímacső, lehet a le és felszereléseknél meggyengült ahol a gumi rá van szoritva a csatlakozóra mert valahol ott durrant el, meg a csövek is már eléggé össze voltak gányolva előző forrasztások, gáz megint elment, rendeltem újat feltettük ,tavaly októberben volt ez, és valahol szivárgott , nem tartotta a vákuumot rendesen, na akkor besokalltam és mondtam hogy majd tavasszal, tehát most még mindig nem működik a klímám ,de már szinte kicseréltem mindent, remélem nekem már csak a csatlakozások utánhúzássa ill. a rdsz feltöltése van hátra.Ha beüt a meleg akkor ismét KLÍMÁS!!!! Ne szomorkodj azért , én lehetek csak ilíen szerencsétlen!!!!!!!! Szumma szummárum qurva sok hibája lehet a klímának.
Future Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 Ne szomorkodj azért , én lehetek csak ilíen szerencsétlen!!!!!!!! Szumma szummárum , qurva sok hibája lehet a klímának. Miért ragaszkodtok ti ennyire ehez a klimához??? Plussz súly, plussz fogyasztás + egy pár év alatt egy kiadós reuma!!!! -Brrrrrrrrrrrrrrrrrr- :twisted: :wink:
gsi16v.pizoman Elküldve Március26, 2004 Elküldve Március26, 2004 -8kg??? Vaúúúúúú! Akkor kiszedem!! Úgyis már alig van valami az autómban!! :) Jelenleg a két első ülés mögött minden ki van dobálva!! Ezen kivül az összes kárpit, müanyagok!!!! :wink: :wink: Olyan lett mint egy kisáruszállító!!!! :lol: Én magamnak csináltam egy haveri (hegesztő tudást igényel a felfogató pontoknál) segítséggel, cirka 2-3 óra alatt megvan, első gyártás volt nem volt még tapasztalat, asszem 3-as un. trepnilemezből van,mutatós és hasznos(sokszor kapott már ütést,de azért van), jövő héten publikálok képet róla,amikor tavaszi átalakítás lesz a gépen. Atommanó!!! Ha annyira lent van a géped, akkor mielőbb,mert nekem is hasonló magasságú és finoman szólva NEM ÁRT ;-)
Recommended Posts