spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Csatlakozom a lámpabizniszhez, ha valaki egy szép hátsó fehér-piros kristálylámpát óhajt, akkor az enyém eladó. :) Karcsi idegbaj 1.0 :D
Volu Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 ha már itt tartunk én meg tele vagyok ültetőrugókkal, bármilyen autóba jó csak vidd el :)
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Neked nem eladó. :) Nemnem, olyan lámpát másnak nem gyártok. :D Különben meg novy mindent tud, tehát... :D Ja és külön boldogsággal tölt el, hogy itthon nem lehet kapni semmi jót az autókhoz. Kár hogy a határainkon mindenhol 5méter magas betonacélszerkezettel akadályozzák meg, hogy bármi be- ill. kijusson az országból/ba. :D Ott a pont. :D :D
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 ha már itt tartunk én meg tele vagyok ültetőrugókkal, bármilyen autóba jó csak vidd el :) Jah, még azokon is túl kell adnom.. :D Van caravan irmscher, meg a gsi alatt koni elvileg.. :D
Novy Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Neked nem eladó. :D Nemnem, olyan lámpát másnak nem gyártok. :D Különben meg novy mindent tud, tehát... :D Ja és külön boldogsággal tölt el, hogy itthon nem lehet kapni semmi jót az autókhoz. Kár hogy a határainkon mindenhol 5méter magas betonacélszerkezettel akadályozzák meg, hogy bármi be- ill. kijusson az országból/ba. :D kössz a kedvességedet... :) Csatlakozom a lámpabizniszhez, ha valaki egy szép hátsó fehér-piros kristálylámpát óhajt, akkor az enyém eladó. :D Már az se jó? Miért adod el azt, arrol még nem hallottam panaszokat.
invictus Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 kössz a kedvességedet... :) Már az se jó? Miért adod el azt, arrol még nem hallottam panaszokat. Nem mondtam, hogy panaszkodom rá. Most így látom jó döntésnek.
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 kössz a kedvességedet... :) Már az se jó? Miért adod el azt, arrol még nem hallottam panaszokat. Stockosít. :D
Volu Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Jah, még azokon is túl kell adnom.. :) Van caravan irmscher, meg a gsi alatt koni elvileg.. :D na a seftmester.. :D
Novy Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Stockosít. :) és miért leszel kíváncsi a DEPO indexre??
hakapeszimaki Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Injolájsz kinek kőőő? :) Nekem szingül frém kéne a Corsa elejére!
Volu Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Stockosít. :D lájk :D (mélykék után szabadon :) )
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 na a seftmester.. :D Muszáj.. Nekem szingül frém kéne a Corsa elejére! Bazeg, láttam már olyan korzát itthon..mindjárt megkeresem, hátha van még róla kép a neten.... :)
Hjoe Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Pontosan nem tudom, mert kisker árakat néztem csak, és nagyker áron jutok hozzá... 2400 a kisker/db durván 3000 a kettő így, holnapra megkérdezem, mert holnap fizetem ki :D jó na vedd hozzá, hogy most kötötték be a tcomos tvt, most vettem a házimozi erősítőt, most cseréltem 3 tvt... és a tcom beltérije búgott ha összekötöttem, és most tesztelésen van ez egész szoba elektronikája.... de már elrendezgettem sokmindent. 2400 per darab, és 3000 a kettő összesen? Akkor nekem is kellene a 600 forintosból kettő... :)
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Úgy a jó. Én is aszondom. :) Bár már fejlődtem és lesz egykét változás a teljesen gyári kinézet helyett... :D De majd mindent sorjában. Valakinek van 3.2 literes V6-os motorja elfekvőben? :D
Novy Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 2400 per darab, és 3000 a kettő összesen? Akkor nekem is kellene a 600 forintosból kettő... :) így... az az kedvezménnyel :D
invictus Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Én is aszondom. :) Bár már fejlődtem és lesz egykét változás a teljesen gyári kinézet helyett... :D De majd mindent sorjában. Valakinek van 3.2 literes V6-os motorja elfekvőben? :D Ha már szinte minden gyári az autón akkor 1-2 nem gyári dolog bazári lenne rajta...szóval ja. :D
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Ha már szinte minden gyári az autón akkor 1-2 nem gyári dolog bazári lenne rajta...szóval ja. :D Gyári alkatrészek lesznek használva, szóval.. :)
Breki Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Beccarás!!! :D A franc se gondolta volna.... A lényeg hogy megoldódott! De vissza cserélte volna a szatuna is....Nem? :) Gondolom kicserélte volna, de bukom a futárt. Így praktikusabb volt. Biztosra mentem :D :D Milyenek a nők.....asszony most közölte, hogy neki is kéne a corsára :D hogy duplán kelljen futárt fizetni. Az a szerencséje, hogy újra kell rendelnem, egy füst alatt megjön a kettő :D
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Gondolom kicserélte volna, de bukom a futárt. Így praktikusabb volt. Biztosra mentem :D :D Milyenek a nők.....asszony most közölte, hogy neki is kéne a corsára :) hogy duplán kelljen futárt fizetni. Az a szerencséje, hogy újra kell rendelnem, egy füst alatt megjön a kettő :D ...sikerült... :D
Breki Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 ...sikerült... :D Túlélte? :D Pontosan nem tudom, mert kisker árakat néztem csak, és nagyker áron jutok hozzá... 2400 a kisker/db durván 3000 a kettő így, holnapra megkérdezem, mert holnap fizetem ki :D Szombaton oda is adhatod cserébe a cuccokért..... :D :)
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Túlélte? :D Szombaton oda is adhatod cserébe a cuccokért..... :D :) Mármár rutinosnak mondanám magam... :D Mondjuk biztos örültek mikor dudálgattam.... :D
Breki Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Mármár rutinosnak mondanám magam... :D Mondjuk biztos örültek mikor dudálgattam.... :D A fedél lepattintás a gyenge pontja..... :D Holnap még vagy? :) Szoptam egy jó nagyot a tolókapummal. Letört a 8-as csavar feje, ami a lánckereket a hajtómű tengelyén fenntartja. :D Félig szétszedtem a kaput, hogy hozzáférjek, de így is csak kanyarfúróval fértem hozzá. A kiszedőt is abba kellett befogni, mert olyan sok hely van ott. Eltörtem vagy 5 db 3-as fúrószárat mire elég mély lett a lyuk..... :D
spzoli Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 A fedél lepattintás a gyenge pontja..... :D Holnap még vagy? :) Szoptam egy jó nagyot a tolókapummal. Letört a 8-as csavar feje, ami a lánckereket a hajtómű tengelyén fenntartja. :D Félig szétszedtem a kaput, hogy hozzáférjek, de így is csak kanyarfúróval fértem hozzá. A kiszedőt is abba kellett befogni, mert olyan sok hely van ott. Eltörtem vagy 5 db 3-as fúrószárat mire elég mély lett a lyuk..... :D Még nem tudni, hogy ma éjjel, vagy holnap reggel van rajt... :D
daykiller Elküldve Január12, 2011 Elküldve Január12, 2011 Neodd-nak üzenném, hogy a 2156-os csörgő épp bent van a dízelműhelyben. Ez pont az a pályaszámú, amit említettem pár napja, hogy bent van, mert kiégett. A képen látható csörgő mögött áll. Ma már nem, mert berakták a hűtést... :) Ja és azt is korrigálnám, hogy az egyik képen (dácsiás) említettem, hogy jobb alsó sarokban az egy csörgő motor. Na az nem csörgő, hanem Szergej. :D Igaz, csak blokk és a főtengely van benne. Ja amúgy 1490kW-os az a motor. :D
Recommended Posts