Hjoe Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ha kötözködni akarsz, akkor előre intézzük a LEDezést, és utána a kötözködést, mert ha rossz a sorrend, akkor lehet hogy többet inkább nem kapcsolod fel, a világítást :) :D Mikor? Csalódtam benned, azt hittem home made megoldás, nem ilyen bolti fos :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46918&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46919&sort= Azt én is megcsinálom, nah de ugyan ezt a távot próbáld meg 4. és 22. kerület között ingázva, 10 fékezésből megjátszani :D Nem kell 1esnél feljebb kapcsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46918&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=204234&am...46919&sort= hasonló az enyém is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ha már helyzetjelzőzünk, akkor mutatnék egy képet az uj indexeimről :) Kicsit látszik csak... de sötétebb, élőben egész pofás, füstüveges index, tegnapelőtt rendeltük. :D szerk: itt jobban látsztik :D OHO Honnan rendelted ezeket? Lámpa az nincs ilyen füst üvegesbe? (létezni létezik) csak hozni tudnak-e? :D És mi pénz az index? é honnan stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/154650-20110112-pbrPVc.jpg És még az én szobámba van kupi.... :D Bakker....tényleg van eltérés a 94 utáni külső tükröknél. Más a kocka és a gömbölyű tükörnek az ablak felőli kialakítása. Magyarán a 94 utáni autóra rendelt légterelő nem megy fel a kockatükörre.... :D ------KLIKK----- a balos a gömbölyűre, a jobbos a kockára való Még az a szerencsém, hogy a szomszédommal előre lebótoltam, hogy átveszi, ha nem stimmel. Az övé 97-es....csont nélkül felmegy rá, nekem nem jó :D Most rendelhetek másikat. Kicseréltem a pollenszűrőmet is....kár volt, most már nálam is hideget fúj középen :D Beccarás!!! :D A franc se gondolta volna.... A lényeg hogy megoldódott! De vissza cserélte volna a szatuna is....Nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :) :DHe-he-he. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Prezentáció. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 És még az én szobámba van kupi.... :) Az asszony mit szól hozzá, hogy kupiba jársz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Az asszony mit szól hozzá, hogy kupiba jársz? :D Nem örül neki.... De én mindig mondom neki, hogy ez csak továbbképzés :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Index árra én is kíváncsi lennék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 OHO Honnan rendelted ezeket? Lámpa az nincs ilyen füst üvegesbe? (létezni létezik) csak hozni tudnak-e? :D És mi pénz az index? é honnan stb. Pontosan nem tudom, mert kisker árakat néztem csak, és nagyker áron jutok hozzá... 2400 a kisker/db durván 3000 a kettő így, holnapra megkérdezem, mert holnap fizetem ki :D És még az én szobámba van kupi.... :) jó na vedd hozzá, hogy most kötötték be a tcomos tvt, most vettem a házimozi erősítőt, most cseréltem 3 tvt... és a tcom beltérije búgott ha összekötöttem, és most tesztelésen van ez egész szoba elektronikája.... de már elrendezgettem sokmindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Pontosan nem tudom, mert kisker árakat néztem csak, és nagyker áron jutok hozzá... 2400 a kisker/db durván 3000 a kettő így, holnapra megkérdezem, mert holnap fizetem ki :) jó na vedd hozzá, hogy most kötötték be a tcomos tvt, most vettem a házimozi erősítőt, most cseréltem 3 tvt... és a tcom beltérije búgott ha összekötöttem, és most tesztelésen van ez egész szoba elektronikája.... de már elrendezgettem sokmindent. Hibakód van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Hibakód van? :D Földhurok. :) egyébként megnéztem bárdi árait, még így is olcsóbban vettem ezeket, mint a sima fehéreket lehetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Injolájsz kinek kőőő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Injolájsz kinek kőőő? :) mennyiért árulod darabját?? egyi karika, másik karika, búra, gyüjtőlencse? :D visszatérve az indexre, eddig még nem sikerült ilyet rendelni, vmi uj programmal rendelte, meg uj helyről, egyébként DEPO gyártmány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Pontosan nem tudom, mert kisker árakat néztem csak, és nagyker áron jutok hozzá... 2400 a kisker/db durván 3000 a kettő így, holnapra megkérdezem, mert holnap fizetem ki :) Akkor kérdezd már meg légyszi lehet egy ilyen füstüveges szett engem is érdekelne. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Akkor kérdezd már meg légyszi lehet egy ilyen füstüveges szett engem is érdekelne. :D :) Holnapra tudni fogom, mert ki kell fizetni igyis ugyis :D Már csak szét kell szedni a lámpákat, megfesteni, és akkor összhangba is lenne, de az nem most lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Injolájsz kinek kőőő? :) nekem inkább befaraghatnál a3-as xenont a corsába ha már úgyis annyira benne vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 nekem inkább befaraghatnál a3-as xenont a corsába ha már úgyis annyira benne vagy :D Skodákban is olyan van már :) csak asszem nagyobb a lencse, mint ami nekünk kellene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 visszatérve az indexre, eddig még nem sikerült ilyet rendelni, vmi uj programmal rendelte, meg uj helyről, egyébként DEPO gyártmány. Ja tudom külföldi fórumon láttam egy ilyen szettet. Lámpa testel. De ilyet ezidáig itthon nem hittem , hogy lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 mennyiért árulod darabját?? egyi karika, másik karika, búra, gyüjtőlencse? :) visszatérve az indexre, eddig még nem sikerült ilyet rendelni, vmi uj programmal rendelte, meg uj helyről, egyébként DEPO gyártmány. Erre kíváncsi leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ja tudom külföldi fórumon láttam egy ilyen szettet. Lámpa testel. De ilyet ezidáig itthon nem hittem , hogy lehet. Holnap erre is rákeresünk, de... BMW be nézett magának a srácc, egy 20éves 7esbe is vmi 80ezer ft volt... de rákeresünk azért, hátha van vmi depos ba ócsóé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Erre kíváncsi leszek. :) ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 mennyiért árulod darabját?? egyi karika, másik karika, búra, gyüjtőlencse? :) visszatérve az indexre, eddig még nem sikerült ilyet rendelni, vmi uj programmal rendelte, meg uj helyről, egyébként DEPO gyártmány. Neked nem eladó. :D nekem inkább befaraghatnál a3-as xenont a corsába ha már úgyis annyira benne vagy :D Nemnem, olyan lámpát másnak nem gyártok. :D Különben meg novy mindent tud, tehát... :D Ja és külön boldogsággal tölt el, hogy itthon nem lehet kapni semmi jót az autókhoz. Kár hogy a határainkon mindenhol 5méter magas betonacélszerkezettel akadályozzák meg, hogy bármi be- ill. kijusson az országból/ba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Injolájsz kinek kőőő? :D Csatlakozom a lámpabizniszhez, ha valaki egy szép hátsó fehér-piros kristálylámpát óhajt, akkor az enyém eladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts