zotya975 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Zotya írásait elolvasva ő nem így látja. Hát nem.. ha valaki csak optikára gyúr áldásom rá, de szerintem röhejes egy 60 pacis gépet optikázni, aztán ha valaki a pirosnál pörgeti mellettem a mocit akkor ugy csináljak mintha nem vettem volna észre? :D Szerintem meg az a tuti, ha veszek egy 2 literest, tuningolom a mocit, fékrendszert, futóművet, a bódét hagyom ahogy van, + teszek rá egy 1.4-jelzést a seggére. :) Meg lehet én vagyok különleges eset, de kicsit az is szokta bökni a szemem amikor látom, hogy pölö sportdob párosul rohadó kasztnival. Először rendbeteszem a kocsit aztán költök tuningra. Szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Sokakat az is zavar hogy tekerve van. :) Szerintem ő most a fórum rendszerórájára gondol, ami egyébként engem is zavar. Soxor hittem már hogy valami időparadoxonba kerültem, mert 2 órakor már olvastam azokat a HSZ-eket amiket valaki majd csak 3 órakor fog megírni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Szerintem ő most a fórum rendszerórájára gondol, ami egyébként engem is zavar. Soxor hittem már hogy valami időparadoxonba kerültem, mert 2 órakor már olvastam azokat a HSZ-eket amiket valaki majd csak 3 órakor fog megírni :D Vezérlőpult-opciók-fórumbeállítások-időzóna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Hopp, ez 308as fék... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Hát nem.. ha valaki csak optikára gyúr áldásom rá, de szerintem röhejes egy 60 pacis gépet optikázni, aztán ha valaki a pirosnál pörgeti mellettem a mocit akkor ugy csináljak mintha nem vettem volna észre? :D Szerintem meg az a tuti, ha veszek egy 2 literest, tuningolom a mocit, fékrendszert, futóművet, a bódét hagyom ahogy van, + teszek rá egy 1.4-jelzést a seggére. :D Meg lehet én vagyok különleges eset, de kicsit az is szokta bökni a szemem amikor látom, hogy pölö sportdob párosul rohadó kasztnival. Először rendbeteszem a kocsit aztán költök tuningra. Szerintem. :) attol függ mennyiretuningolt. Egy gsi mociháztető, ha vkinek az anyira bejön elmegy, meg kisebb tuningok... rohadó kasztni, meg sportdob az mg olyan, hogy lehet 5 éve rajta vana dob, és azalatt rohadt ki a kasztni... persze vannak olyan esetek is amiről te beszélsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Vezérlőpult-opciók-fórumbeállítások-időzóna :) Noháp, egyből jobb lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Hopp, ez 308as fék... :) :) Oké hogy ajudi, meg merga, oké hogy saab, még a fiat is, de bammeg, pözsóó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Oké hogy ajudi, meg merga, oké hogy saab, még a fiat is, de bammeg, pözsóó? :D Nemnem, francia szart nem veszünk. :) Átmérőőő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Nemnem, francia szart nem veszünk. :) Átmérőőő :) Az kizárt dolog mert a vizbű veszi ki a mitulátbáti... 13-as alá nem tudod behajtogatni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Az kizárt dolog mert a vizbű veszi ki a mitulátbáti... 13-as alá nem tudod behajtogatni :) :D Mindjárt oda is pakolom egy 13as felni mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Mindjárt oda is pakolom egy 13as felni mellé. :D Majdnem jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Majdnem jó... :) http://pics.coldline.hu/pics/153295-20110111-MEEFWF.jpg Ennyi erővel csinálhatnál egy szép nagy dobféket, magából a felniből :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Majdnem jó... :D tegnap béjemvés havernál voltam, és hoztak neki 3xy-os fékeket, láttam, hogy nagy, de nem gondoltam, hogy egész ennyire :) Ezt rakod a kocsi alá? A falon is meg fogsz állni vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 tegnap béjemvés havernál voltam, és hoztak neki 3xy-os fékeket, láttam, hogy nagy, de nem gondoltam, hogy egész ennyire :) Ezt rakod a kocsi alá? A falon is meg fogsz állni vele :D Ez most még 2cm átmérőnövelés. Bár lehet inkább el kéne sütni ebayen, mert ott jó pénzt adnak ilyesmiért... :D 2féknyereg 250euro :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ez most még 2cm átmérőnövelés. Bár lehet inkább el kéne sütni ebayen, mert ott jó pénzt adnak ilyesmiért... :D 2féknyereg 250euro :) Nemtudom, milyen fékerőd van most... de a 256ról is azt mondják a többiek, hogy ég és föld a 236hoz képest, neked meg még attol is ngyobb van 28x ha jol emlékszem :D Így gyanítom fékerő növelésre nincs szükséged... hogy a kinézet megér e közel 80 ezret .... nemtudom :) Miből van egyébként ez a cucc? Mármint milyen autóból, mert tudom, hogy azt írtad volna, hogy vasbúl :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Nemtudom, milyen fékerőd van most... de a 256ról is azt mondják a többiek, hogy ég és föld a 236hoz képest, neked meg még attol is ngyobb van 28x ha jol emlékszem :) Így gyanítom fékerő növelésre nincs szükséged... hogy a kinézet megér e közel 80 ezret .... nemtudom :D Miből van egyébként ez a cucc? Mármint milyen autóból, mert tudom, hogy azt írtad volna, hogy vasbúl :) Erősből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Erősből. :D Nem egyszerű veled a fórum élet te Zoli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Nem egyszerű veled a fórum élet te Zoli :D Az élet nem habostorta. :) Mondjak még ilyeneket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Az élet nem habostorta. :D Mondjak még ilyeneket? :) Igazából jókat nevetek ezeken... :) ugyhogy nosza neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Az élet nem habostorta. :D... Dehogynem, csak tudni kell enni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Dehogynem, csak tudni kell enni :D Ez olyasmi, hogy szar dolog a másnaposság, ezért maradj részeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ez olyasmi, hogy szar dolog a másnaposság, ezért maradj részeg! :D Ez ííígy van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Hát nem.. ha valaki csak optikára gyúr áldásom rá, de szerintem röhejes egy 60 pacis gépet optikázni, aztán ha valaki a pirosnál pörgeti mellettem a mocit akkor ugy csináljak mintha nem vettem volna észre? :D Szerintem meg az a tuti, ha veszek egy 2 literest, tuningolom a mocit, fékrendszert, futóművet, a bódét hagyom ahogy van, + teszek rá egy 1.4-jelzést a seggére. :D Meg lehet én vagyok különleges eset, de kicsit az is szokta bökni a szemem amikor látom, hogy pölö sportdob párosul rohadó kasztnival. Először rendbeteszem a kocsit aztán költök tuningra. Szerintem. :D Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha tuning, akkor legyen kívül belül... :) Bár én szolidra fogom a dolgot. Egy GSi lökős még nem a világ. :D Más: ma bementem Tungsram boltba, vettem H4-es normál halogént a cégeshez, mert kiégett, aztán vettem az autómra mindenhova izzót. Most hazaérve be is raktam volna őket, ha nem derül ki, hogy az alsó 21/5W-os izzó nem olyan bajonettzáras, mint az indexé. :) Tudjátok, az a fajta, aminél nincsenek egy vonalban sem a bütykök, azonkívül, hogy nem egy magasságon vannak. :P Úgyhogy holnap mehetek venni még ilyeneket. Ja meg azt se tudtam, hogy hátulra az index helyére mezei 21W-os izzó kell. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=744748 Innentől olvasol egy kicsit? :D Nos! Visszaolvastam....Kicsit lemaradtam a sok meló miatt, de röviden megszakértve a dolgot, a piros színt jobban szeretem! A fényét, mattító adalék hozzákeverésével szoktam tompítani, és a nem festett felületen egy kis polírozás is sokat segít, hogy ne legyen olyan üvöltő a javítás!! Természetesen csodákat nem lehet tenni egy totál lemattolt autóval...a mattító adalékot sem lehet orrba szájba adagolni! A fehéren is ugyanúgy messziről látni, vagy csak én látom nem tudom.....a javítást...Opeles90 tud képekkel illusztrálni..... Amitől sokkot kapok, az nem más mint a pezsgő, ezüst, antracit szürke, metál, és a 15 féle árnyalatai :) Spzoli jól mondta! Hát nem.. ha valaki csak optikára gyúr áldásom rá, de szerintem röhejes egy 60 pacis gépet optikázni, aztán ha valaki a pirosnál pörgeti mellettem a mocit akkor ugy csináljak mintha nem vettem volna észre? :D Szerintem meg az a tuti, ha veszek egy 2 literest, tuningolom a mocit, fékrendszert, futóművet, a bódét hagyom ahogy van, + teszek rá egy 1.4-jelzést a seggére. :D Meg lehet én vagyok különleges eset, de kicsit az is szokta bökni a szemem amikor látom, hogy pölö sportdob párosul rohadó kasztnival. Először rendbeteszem a kocsit aztán költök tuningra. Szerintem. :P Igazad van maximálisan! Ezért sem szeretnék túlzás optikába esni...csak finom light-osba.....Vagy szerinted a GSI mocitető túlzás? :) Ez nálam nem is igazán optika......egyszerűen tetszik az a két kiömlő :D Jól néz ki...no majd ha kész lesz mást mondasz :D ...Egyébként nekem nem 60 pacis a gépem...elhiheted :o :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha tuning, akkor legyen kívül belül... :D Bár én szolidra fogom a dolgot. Egy GSi lökős még nem a világ. :D Más: ma bementem Tungsram boltba, vettem H4-es normál halogént a cégeshez, mert kiégett, aztán vettem az autómra mindenhova izzót. Most hazaérve be is raktam volna őket, ha nem derül ki, hogy az alsó 21/5W-os izzó nem olyan bajonettzáras, mint az indexé. :) Tudjátok, az a fajta, aminél nincsenek egy vonalban sem a bütykök, azonkívül, hogy nem egy magasságon vannak. :) Úgyhogy holnap mehetek venni még ilyeneket. Ja meg azt se tudtam, hogy hátulra az index helyére mezei 21W-os izzó kell. :P Ez nem egy sárga izzó volt véletlenül? Anno a fehér Caravanunkra mikor fehér indexbúrát tettünk, akkor ahhoz is kellett venni sárga izzókat, én akkor szembesültem ezzel a dologgal. De egyszerűen megoldottam: az izzó egyik bütykét lereszeltem... azóta is teszi a dolgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts