Breki Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 megmondom miért zsír a gsi mociháztető :D látod ha FÜSTÖL valami a motortérben :) ha kell, akkor elrakom neked, ha meg tudunk állapodni de később valszeg nem kell majd motorháztető fehér, csak eladó lesz :P :) Ezt az asszonnyal kell leboxolnod.....a corsa az övé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Látom nem vagyok egyedül azzal a gondolkodásmóddal, hogy egy kocsi lehet szép, anélkül hogy nagy motorja lenne. :D ez senki nem vonta kétségbe szerintem....csak van aki jobban szeret haladni....vagy a kettőt egyszerre :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 :) Ezt az asszonnyal kell leboxolnod.....a corsa az övé :D :D ömhh.... :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 ez senki nem vonta kétségbe szerintem....csak van aki jobban szeret haladni....vagy a kettőt egyszerre :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 ez senki nem vonta kétségbe szerintem....csak van aki jobban szeret haladni....vagy a kettőt egyszerre :D :) Zotya írásait elolvasva ő nem így látja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Tessék dizájnerek, hóekék mint lökhárítók :) :) http://komike.coldline.hu/images/kep.jpg Hehe, jobb, mint a vasutas fórum! :D Fűtőházi csendélet. A háttérben meg elrejtettek egy Daciát :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Zotya írásait elolvasva ő nem így látja. ő más szemszögből nézi szerintem a dolgot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hehe, jobb, mint a vasutas fórum! :D Fűtőházi csendélet. A háttérben meg elrejtettek egy Daciát :) :D Volt ott több is. 2x10 tonnás daruról csináltam a fotót. :) Tessék egy csörgő is, nagyjavításon: (a jobb alsó sarokban meg egy csörgő motor :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Volt ott több is. 2x10 tonnás daruról csináltam a fotót. :) Tessék egy csörgő is, nagyjavításon: (a jobb alsó sarokban meg egy csörgő motor :)) Gyűjtöd a vasútmodelleket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Gyűjtöd a vasútmodelleket? :D Nem. :) Csak szakmai ártalom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem. :) Csak szakmai ártalom. :) Melyik csörgő van nagyjavításon? 2156? (ígérem befejezem, de erre kíváncsi vagyok még :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem. :) Csak szakmai ártalom. :) haverom de fog örülni ezeknek a képeknek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Melyik csörgő van nagyjavításon? 2156? (ígérem befejezem, de erre kíváncsi vagyok még :D ) Az ott a 2202-es. 2156-os nem volt bent, de holnapra megnézem, hogy melyik van mögötte, amelyik totál kiégett és már rakják össze neki a motort, valamint kap új vezetékezést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Akkor inkább viszek lányokat, hogy már ne férj be... :D Jennersdorfba....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Jennersdorfba....? bw :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kolompár-transz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 bw :P http://treffen.hu.opel-club-sued.com/images/plakata4d.jpg prototájp-egypontnulla :D A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :) ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább. Enyémre gyakorolsz..? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Enyémre gyakorolsz..? :) őőő... Nemtudom, de mindjárt átnézem a képtáradat, aztán megmondom :D Szerk.: Nem találtam, úgyhogy nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kolompár-transz De régen láttam már ezt a képe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 őőő... Nemtudom, de mindjárt átnézem a képtáradat, aztán megmondom :D Szerk.: Nem találtam, úgyhogy nem :) Sima gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kösz a légtelenítési tippeket mindenkinek! :) Csak engem zavar,hogy az óraátállításnál nem hátra hanem előre lett tekerve a fórumon az óra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kösz a légtelenítési tippeket mindenkinek! :) Csak engem zavar,hogy az óraátállításnál nem hátra hanem előre lett tekerve a fórumon az óra? :D Sokakat az is zavar hogy tekerve van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Sima gyári. Akkó'meg mivan? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Akkó'meg mivan? :) :D Gondoltam beledezed... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Gondoltam beledezed... :) jááááj... nem esett le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts