Novy Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 De a Marinéni sövénye, rózsabokra, meg mamutfenyője igen :D a betont marja fel a sólé... de nincs minden járda betonból, és én tvben pár éve hallottam olyan nyilatkozatot, hogy az utat se szabad sózni, pont a sólé maró hatása miatt, errefelé egyébként kavicsozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Majdnem. Fecskepart. Igazából nem tudom melyik utcához tartozik... A buszmegálló mellett. Én is google-ön néztem ám, fogalmam sem volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 a betont marja fel a sólé... de nincs minden járda betonból, és én tvben pár éve hallottam olyan nyilatkozatot, hogy az utat se szabad sózni, pont a sólé maró hatása miatt, errefelé egyébként kavicsozzák. ITT pont a sószórásról van szó. Mivel, hol, mikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Miután kora délután föltetted a kérdést kb 3,75234 mp után meg is válaszoltunk, majd részletesen ki is fejtettük Dáwiddal. A spirált megkeresed a motortérben (A tűzfalon keresztül jön ki az utastérből, fekete, közelében semmi más) az megy bele a váltóba, egy hollandi anya szerűségen keresztül csatlakozik. Azt a hollandi anyát kitekered, kiveszed a spirált és kedved szerint tekergetheted oda-vissza. A gyorsaság kedvéért magát a spirált befoghatod egy akkus fúróba és azzal tekered. Ez a legegyszerűbb, mert csak azt a bizonyos anyát kell kitekerned (valószínűleg úgy be van már rohadva, hogy az első kitekerés nem lesz egyszerű) de ha minden nap ki-be csavargatod, akkor már könnyebb lesz. Értem!Köszönöm! Akkor lenne még 1... régen láttam itt a fórumon valahol az eredeti, méretpontos számlapot belinkelve!Azt ha belinkelné valaki akkor nagyon-nagyon megköszönném! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 azonnal akarjon valaki fekete GSi motorháztetőt, amiben hiányzik a kiömlő belső borítása, kicsit szakadt a belső borítás, kicsit karcos a fényezése és és kicsit rozsdás is + akarjon ráfizetni a gyári fehér jó állapotú géptetőjére....de MOST :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 azonnal akarjon valaki fekete GSi motorháztetőt, amiben hiányzik a kiömlő belső borítása, kicsit szakadt a belső borítás, kicsit karcos a fényezése és és kicsit rozsdás is + akarjon ráfizetni a gyári fehér jó állapotú géptetőjére....de MOST :D :) :) :D inkább fehér hibátlant ingyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 inkább fehér hibátlant ingyen :D van pontos labdád Tibi Bácsitól ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 van pontos labdád Tibi Bácsitól ?? :D az pöttyös. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 azonnal akarjon valaki fekete GSi motorháztetőt, amiben hiányzik a kiömlő belső borítása, kicsit szakadt a belső borítás, kicsit karcos a fényezése és és kicsit rozsdás is + akarjon ráfizetni a gyári fehér jó állapotú géptetőjére....de MOST :D :) :) :D Oké. Megnézem melyik hibátlan fehér motorháztetőm a hibátlanabb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 az pöttyös. :D majd megkapod hogy fiatal vagy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Oké. Megnézem melyik hibátlan fehér motorháztetőm a hibátlanabb. :D több is van ? királyság :) SE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 több is van ? királyság :D SE :) Persze, van egy hibátlan, kicsit törött sarkú, piros színű fehér, meg egy hibátlan, kicsit nyomott, kicsit rozsdás, piros színű fehér. Majd a törött hibátlanról levakarom a pirosat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Persze, van egy kicsit törött sarkú piros színű fehér, meg egy kicsit nyomott, kicsit rozsdás, piros színű fehér. Majd a törött hibátlanról levakarom a pirosat :D Alig használt ezüsttel emelem a tétet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 van pontos labdád Tibi Bácsitól ?? :D az meg minek? nosztalgia? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Alig használt ezüsttel emelem a tétet. :) Tartom és emelem egy hibátlan, törött sárvédővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 majd megkapod hogy fiatal vagy... :) Amúgy a voltam a dízelműhelyben, de a legrövidebb és legvékonyabb hosszbordás szíjuk raktáron a 6 PK 2170. :D Csak kell vennem egy 6PK1803-as Gates-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Alig használt ezüsttel emelem a tétet. :D Majdnem új. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 :D Amúgy a voltam a dízelműhelyben, de a legrövidebb és legvékonyabb hosszbordás szíjuk raktáron a 6 PK 2170. :D Csak kell vennem egy 6PK1803-as Gates-t. :) 6pk1900ast tudok eladót. :) Majdnem új. :P Hibátlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 6pk1900ast tudok eladót. :D Hibátlan... Kerekek megvannak még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Meg, de nem lett jobb. Vmi más lesz ott a bibi, csak még nem jöttem rá. :D Az előzményt nem ismerem,csak tippelek: Bubis a víz indításkor a radiátorban? Nekem az augusztusi termosztát csere óta nem tudta kilégteleníteni magát. :) Nem hiszem,hogy HF-es lenne a vasam,mert más jele nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 az pöttyös. :) Pontos. :P majd megkapod hogy fiatal vagy... Mást akartam írni, de végülis a lényeg ugyanaz. :D Az előzményt nem ismerem,csak tippelek: Bubis a víz indításkor a radiátorban? Nekem az augusztusi termosztát csere óta nem tudta kilégteleníteni magát. :D Nem hiszem,hogy HF-es lenne a vasam,mert más jele nincsen. He-he majdnem, fékről van szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 6pk1900ast tudok eladót. :) Hibátlan... Sok. Annyit nem tud feszíteni a feszítő.. :) Most látom. :D Nem vagyok már ingyenélő. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az előzményt nem ismerem,csak tippelek: Bubis a víz indításkor a radiátorban? Nekem az augusztusi termosztát csere óta nem tudta kilégteleníteni magát. :D Nem hiszem,hogy HF-es lenne a vasam,mert más jele nincsen. Talán ha légtelenitenéd? A termosztátod átereszti a levegőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Pontos. :D Mást akartam írni, de végülis a lényeg ugyanaz. :) He-he majdnem, fékről van szó. :D 2006 dec 30-n a Syma csarnokban pöttyös labdákat osztogatott, az E-ON kézilabdagálán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Kerekek megvannak még? Meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts