Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Amúgy arra valami napi számlálós trükkös tekerős témát kellene kiokoskodni! pl előző gépben tekertem a nullázásra a témát hogy kiszámoljam a tankolást akkor abba utolsó 2 számlálót lehetett tekerni valamennyit hogy elérje a többi km-er tekerőt és miután azok is egyformák lettek lehetett tekerni nullára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ahha így már értem! :) akkor számodra tényleg hasznos. én is kapom a napi melóba járás után a km-ereket ill utánna a 9Ft/km-er támogatást! (napi 60km-er csak az a röhejes hogy 8évvel ezelőtt is ennyit kaptak amikor jóval olcsóbb volt a benya) bár jobb mint a semmi! :) Szóval akkor mi a legegyszerűbb módja h naponta tudjak tekerni előre egy keveset? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Amúgy arra valami napi számlálós trükkös tekerős témát kellene kiokoskodni! pl előző gépben tekertem a nullázásra a témát hogy kiszámoljam a tankolást akkor abba utolsó 2 számlálót lehetett tekerni valamennyit hogy elérje a többi km-er tekerőt és miután azok is egyformák lettek lehetett tekerni nullára. Nem a napi km van felirva hanem az össz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem a napi km van felirva hanem az össz. Értem én, épp arra gondoltam hogy azt a féle napi számlálót kellene beletenni az össz számláló helyére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval akkor mi a legegyszerűbb módja h naponta tudjak tekerni előre egy keveset? :D Miután kora délután föltetted a kérdést kb 3,75234 mp után meg is válaszoltunk, majd részletesen ki is fejtettük Dáwiddal. A spirált megkeresed a motortérben (A tűzfalon keresztül jön ki az utastérből, fekete, közelében semmi más) az megy bele a váltóba, egy hollandi anya szerűségen keresztül csatlakozik. Azt a hollandi anyát kitekered, kiveszed a spirált és kedved szerint tekergetheted oda-vissza. A gyorsaság kedvéért magát a spirált befoghatod egy akkus fúróba és azzal tekered. Ez a legegyszerűbb, mert csak azt a bizonyos anyát kell kitekerned (valószínűleg úgy be van már rohadva, hogy az első kitekerés nem lesz egyszerű) de ha minden nap ki-be csavargatod, akkor már könnyebb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A kézikönyvben találkoztam vele,asszem 9-10kg a sibedach. Köszönöm szépen a válaszod! :D komplett ? mennyiért adod ? Ja, kompletten 8-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Értem én, épp arra gondoltam hogy azt a féle napi számlálót kellene beletenni az össz számláló helyére. :) Szerintem még mindig a legegyszerűbb, leggyorsabb, ha a váltó oldali végét a spirálnak meghajtja. Csak átlag használatnál is törik a spirál idővel, nem hogy napi lehúzogatásnál. Tegyél egy számológép LCD kijelzőt a számláló elé, és a billentyűzettel olyan számot írsz bele nap végére ami tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szerintem még mindig a legegyszerűbb, leggyorsabb, ha a váltó oldali végét a spirálnak meghajtja. Csak átlag használatnál is törik a spirál idővel, nem hogy napi lehúzogatásnál. Tegyél egy számológép LCD kijelzőt a számláló elé, és a billentyűzettel olyan számot írsz bele nap végére ami tetszik :D Állat!!! Pont ezt olvastm a fönők meg magyarázott vmit én meg beleröhögtem a képébe :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Egyre jobb hírek az autósoknak! :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Egyre jobb hírek az autósoknak! :D :) :) no comment komolyan mondom ilyen már nincs!!! :D :P :D :o tudnám h mi az okda fogy a kőolaj v mi?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 no comment komolyan mondom ilyen már nincs!!! :) :) :D :D tudnám h mi az okda fogy a kőolaj v mi?? :P Hát nem is szaporodik :D Viszont most biztos nem ezért drágul. Viszont, hogy miért...az rejtély... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hát nem is szaporodik :D Viszont most biztos nem ezért drágul. Viszont, hogy miért...az rejtély... csak tudnám ki az aki megszabja az árát!! :) tuti biciklivel jár a pimasz!!! :D :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hening légtelenítés megvolt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 csak tudnám ki az aki megszabja az árát!! :D tuti biciklivel jár a pimasz!!! :P :) :) :D Aki ezekre bólint, annak is mi fizetjük a tankolását ne izgulj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Aki ezekre bólint, annak is mi fizetjük a tankolását ne izgulj :D Meg az autóját is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hening légtelenítés megvolt? :) Meg, de nem lett jobb. Vmi más lesz ott a bibi, csak még nem jöttem rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Meg az autóját is. Na mi hír testvér, megyünk Siófokra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Na mi hír testvér, megyünk Siófokra? :) Áh, van nekik minden színben, csak olyanban nincs ami nekem kéne...Mondjuk ami van, abból sincs 2 ugyan olyan :D (amúgy meg korrektek, 1 nap alatt válaszoltak a mélemre) Láttam ma alig bírtál parkolni a sok pénzügyőrtől.. mi volt a kodóban? :) Szerk.: vazze, kinézek az ablakon, mit látok? Szembe a kocsma előtt is itt a pénzügyőrség :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Áh, van nekik minden színben, csak olyanban nincs ami nekem kéne...Mondjuk ami van, abból sincs 2 ugyan olyan :) (amúgy meg korrektek, 1 nap alatt válaszoltak a mélemre) Láttam ma alig bírtál parkolni a sok pénzügyőrtől.. mi volt a kodóban? :) A franc sem tudja... de még később a városban is találkoztam velük. De volt ott vagy 50 vám és pénzügyőr kocsi, voltak RR-es rendszámú civil járművek is. Biztos Szűcs hívta ki őket a konkurenciára. :D Akkor nem megyünk? :D Pedig reménykedtem. :P Szemben? Milyen kocsma? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A franc sem tudja... de még később a városban is találkoztam velük. De volt ott vagy 50 vám és pénzügyőr kocsi, voltak RR-es rendszámú civil járművek is. Biztos Szűcs hívta ki őket a konkurenciára. :) Akkor nem megyünk? :D Pedig reménykedtem. :) Ha leviszel lemehetünk :P :D De majdcsak lesz valami, ami ott van, Fehérváron meg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ha leviszel lemehetünk :D :D De majdcsak lesz valami, ami ott van, Fehérváron meg nincs. Meggondolom még :P :) Hát, biztos van, de nekem nincs pénzem semmire. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Meggondolom még :P :) Hát, biztos van, de nekem nincs pénzem semmire. :D Akkor majd csak nézelődünk :D Szemben? Milyen kocsma? Fecskefészek söröző :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Akkor majd csak nézelődünk :D Nah, még kigondolom :) Fecskefészek söröző :) Móri út? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Voltam haverhoz, kicentírozta a két elsőt, most már nem ráz 130nál se, 140ig egyáltalán, kicseréltem a tolatólámpa kapcsolót, az is működik már, megrendeltük a nyári gumikat (50K)meg elvileg két füstüveges indexet!! erre mondjuk kíváncsi leszek, mennyire füstüveges... Öröm bódotá :D Jaaaaaaaa ismerkedek egy kiscsajjal, és az ő szomszédjuk a Mitulá báti hozta attat néki, multkor kint volt, nyomott olyan szöveget, nembírtam felvenni telefonra úgy röhögtünk :) Fiatalság-bolondság! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nah, még kigondolom :D Móri út? Majdnem. Fecskepart. Igazából nem tudom melyik utcához tartozik... A buszmegálló mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts