Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem szeretném minden este 10kor szétszedni és csavargatni az akkus csavarhúzóval!Valami kivezetés kéne... Az akkus fúróval lehet hajtani a kereket is ha elég erős :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/52320-20100622-HKPbOH.jpg A jobb oldali piros fogaskerékben látom a megoldás kulcsát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Akkor marad a kici kínai edz kicit. Esetleg valami mosdatlan, porbafingó cigánygyerek :D Az van bőven errefelé... De nagyon eltávolodtunk a konkrét kérdéstől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/52320-20100622-HKPbOH.jpg A jobb oldali piros fogaskerékben látom a megoldás kulcsát... :) Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D Mint irtam minden este szeretnék tekerni a km-órán!!Minden este kivenni az egész egységet és tekerni rajta az szerintem nem 5mp!De szólj ha tévedek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mint irtam minden este szeretnék tekerni a km-órán!!Minden este kivenni az egész egységet és tekerni rajta az szerintem nem 5mp!De szólj ha tévedek... A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D Áhh csak manapság senki se hiszi el a kevés km-ert a kocsiba eladásnál, ezért pár 10ezret plusszba bele kell tekerni hogy eladható legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval területi képviselő vagy, dolgozni nincs kedved menni de a km-er meglegyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem szeretném minden este 10kor szétszedni és csavargatni az akkus csavarhúzóval!Valami kivezetés kéne... Másképp nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D Teccikértenyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Teccikértenyi? És mi lenne, ha órát cserélne? Olyanra ami gyorsabban számol :D :) :) Persze csak elméletben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mennyi poéngyáros! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szóval területi képviselő vagy, dolgozni nincs kedved menni de a km-er meglegyen? :D Nem vagyok területi képviselő és van kedvem dolgozni!Szóval ha nem tudsz semmiről akkor ne beszélj butaságokat!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D Hol van a váltó felől a vége? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hol van a váltó felől a vége? :S Meg fogsz lepődni, de a váltón :) :D Felülről megy bele, egy darab kis fekete cucc, ami a tűzfalat kb a műszeregység magasságában hagyja el. Nincs ott más, elhibázni se lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 amúgy most h kijött ez a "helyszini birság" mivan ha nem fogadom el? akkor ugyanugy levlélbe küldik mint eddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem vagyok területi képviselő és van kedvem dolgozni!Szóval ha nem tudsz semmiről akkor ne beszélj butaságokat!Köszi Bocs, ha nem érted a poént akkor én kérek elnézést! :D (csak sokan nem tudtak mire tippelni, én pl erre gondoltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Bocs, ha nem érted a poént akkor én kérek elnézést! :D (csak sokan nem tudtak mire tippelni, én pl erre gondoltam) De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :):D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :D:D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Szúúúszááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :):D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Itt kérdezzem vagy privátba mert most már tényleg kíváncsi vagyok! :D Én meg azért akarok tavasszal nagymotort venni hogy ne az autómba szaporodjanak a km-erek (napi 60km-er melóba járás) Ehez kapcsolódva tudja valaki, hogy mennyi egy nagymoci átíratása? csak hogy tudjak kalkulálni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :D:D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Én egyből megmondtam a helyes megoldást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szúúúszááá :) Nyugodt vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Itt kérdezzem vagy privátba mert most már tényleg kíváncsi vagyok! :D Én meg azért akarok tavasszal nagymotort venni hogy ne az autómba szaporodjanak a km-erek (napi 60km-er melóba járás) Ehez kapcsolódva tudja valaki, hogy mennyi egy nagymoci átíratása? csak hogy tudjak kalkulálni? :) Futár vagyok!Napi 2250ftért... A km-t meg ugye kifizetik!Ecseteljem még vagy elég az a számadat amit leirtam?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Én egyből megmondtam a helyes megoldást :) Jahh akkor ok, arra gondoltam én is csak ugye nem okézta le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Futár vagyok!Napi 2250ftért... A km-t meg ugye kifizetik!Ecseteljem még vagy elég az a számadat amit leirtam?! Ahha így már értem! :D akkor számodra tényleg hasznos. én is kapom a napi melóba járás után a km-ereket ill utánna a 9Ft/km-er támogatást! (napi 60km-er csak az a röhejes hogy 8évvel ezelőtt is ennyit kaptak amikor jóval olcsóbb volt a benya) bár jobb mint a semmi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts