Dáwid Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Nem szeretném minden este 10kor szétszedni és csavargatni az akkus csavarhúzóval!Valami kivezetés kéne... Az akkus fúróval lehet hajtani a kereket is ha elég erős :D
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/52320-20100622-HKPbOH.jpg A jobb oldali piros fogaskerékben látom a megoldás kulcsát... :D
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 pebe írta: Akkor marad a kici kínai edz kicit. Esetleg valami mosdatlan, porbafingó cigánygyerek :D Az van bőven errefelé... De nagyon eltávolodtunk a konkrét kérdéstől!
pebe Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: http://pics.coldline.hu/pics/52320-20100622-HKPbOH.jpg A jobb oldali piros fogaskerékben látom a megoldás kulcsát... :) Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 pebe írta: Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D Mint irtam minden este szeretnék tekerni a km-órán!!Minden este kivenni az egész egységet és tekerni rajta az szerintem nem 5mp!De szólj ha tévedek...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Mint irtam minden este szeretnék tekerni a km-órán!!Minden este kivenni az egész egységet és tekerni rajta az szerintem nem 5mp!De szólj ha tévedek... A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 pebe írta: Ez tényleg egyszerűbbnek tűnik, mint a spirált kb. 5 mp alatt kitekerni és fúrógéppel jól meghajtani. Valld be te csak valamit barmolni akarsz a kocsin mert unatkozol, és nem egy konkrét problémára keresel megoldást :D Áhh csak manapság senki se hiszi el a kevés km-ert a kocsiba eladásnál, ezért pár 10ezret plusszba bele kell tekerni hogy eladható legyen! :)
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Szóval területi képviselő vagy, dolgozni nincs kedved menni de a km-er meglegyen? :D
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Nem szeretném minden este 10kor szétszedni és csavargatni az akkus csavarhúzóval!Valami kivezetés kéne... Másképp nem megy.
pebe Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Dáwid írta: A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D Teccikértenyi?
Gabor -- C14Se Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 pebe írta: Teccikértenyi? És mi lenne, ha órát cserélne? Olyanra ami gyorsabban számol :D :) :) Persze csak elméletben :D
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Endre06 írta: Szóval területi képviselő vagy, dolgozni nincs kedved menni de a km-er meglegyen? :D Nem vagyok területi képviselő és van kedvem dolgozni!Szóval ha nem tudsz semmiről akkor ne beszélj butaságokat!Köszi
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Dáwid írta: A spirálnak 2 vége van. Ő a váltó felőli végéről beszél :D Hol van a váltó felől a vége? :S
Gabor -- C14Se Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Hol van a váltó felől a vége? :S Meg fogsz lepődni, de a váltón :) :D Felülről megy bele, egy darab kis fekete cucc, ami a tűzfalat kb a műszeregység magasságában hagyja el. Nincs ott más, elhibázni se lehet.
beligrom Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amúgy most h kijött ez a "helyszini birság" mivan ha nem fogadom el? akkor ugyanugy levlélbe küldik mint eddig?
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Nem vagyok területi képviselő és van kedvem dolgozni!Szóval ha nem tudsz semmiről akkor ne beszélj butaságokat!Köszi Bocs, ha nem érted a poént akkor én kérek elnézést! :D (csak sokan nem tudtak mire tippelni, én pl erre gondoltam)
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Endre06 írta: Bocs, ha nem érted a poént akkor én kérek elnézést! :D (csak sokan nem tudtak mire tippelni, én pl erre gondoltam) De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :):D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi...
Dáwid Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :D:D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Szúúúszááá :)
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :):D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Itt kérdezzem vagy privátba mert most már tényleg kíváncsi vagyok! :D Én meg azért akarok tavasszal nagymotort venni hogy ne az autómba szaporodjanak a km-erek (napi 60km-er melóba járás) Ehez kapcsolódva tudja valaki, hogy mennyi egy nagymoci átíratása? csak hogy tudjak kalkulálni? :)
pebe Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: De nem kell tippelni!Ha kiváncsi vagy megkérdezed... Amugy meg értem a poént!Nézem mindig a showder clubbot is! :D:D Csak azt nem értem h miért kell hülyének nézni az embert ha valamit nem tud és megkérdezi!Elvégre ez egy fórum vagy mi... Én egyből megmondtam a helyes megoldást :)
amavisca Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 Endre06 írta: Itt kérdezzem vagy privátba mert most már tényleg kíváncsi vagyok! :D Én meg azért akarok tavasszal nagymotort venni hogy ne az autómba szaporodjanak a km-erek (napi 60km-er melóba járás) Ehez kapcsolódva tudja valaki, hogy mennyi egy nagymoci átíratása? csak hogy tudjak kalkulálni? :) Futár vagyok!Napi 2250ftért... A km-t meg ugye kifizetik!Ecseteljem még vagy elég az a számadat amit leirtam?!
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 pebe írta: Én egyből megmondtam a helyes megoldást :) Jahh akkor ok, arra gondoltam én is csak ugye nem okézta le! :D
Endre06 Elküldve Január10, 2011 Elküldve Január10, 2011 amavisca írta: Futár vagyok!Napi 2250ftért... A km-t meg ugye kifizetik!Ecseteljem még vagy elég az a számadat amit leirtam?! Ahha így már értem! :D akkor számodra tényleg hasznos. én is kapom a napi melóba járás után a km-ereket ill utánna a 9Ft/km-er támogatást! (napi 60km-er csak az a röhejes hogy 8évvel ezelőtt is ennyit kaptak amikor jóval olcsóbb volt a benya) bár jobb mint a semmi! :)
Recommended Posts