Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

20 forintos leviszi szerintem :)

Szerintem a hő is :D

Üdv! Az mitől van hogy mikor alacsony fordulatról gyorsítok olyan hangja van a motornak mint a filmeken a gőzmozdonynak? Eddig azt hittem ez normális de most vettünk tesómnak egy szintén c14se mocis astrát és annak nincs ilyen hangja.

Na, ezzel én is így voltam, hogy az enyémnek nincs rossz hangja. Amíg meg nem hallottam egy valódi 90 e km-est

Megosztás:

ne fesd a körmöd és akkor nem lesznek ilyen problémáid :D :) :) :D

Nyitni akar egy Kék Oszutriga bárt, arra gyakorol, csak nem akar lebukni a főpróbával, mielőtt hazajön az asszony... :P és még azt akarta bemesélni, hogy a lányának kell... :D

Megosztás:

Köv bwn, tied lesz a 6os, Ádámé meg a 9es sátor...de szigorúan egymás mellett lesztek. :)

Nem emlékezhettek rá, annó még a rendszerben lottósorsolás... a következő nyerőszámot Kovács Béla kohász húzza....teker...teker, kihúzza széttekeri: hatos!...megfordítja, a fact kilences! :D

Megosztás:

Nem emlékezhettek rá, annó még a rendszerben lottósorsolás... a következő nyerőszámot Kovács Béla kohász húzza....teker...teker, kihúzza széttekeri: hatos!...megfordítja, a fact kilences! :)

én még a mai napig megvárom a végét h 6 e v 9 ! két ien hülye számot!!! :D :P :D :D :) :D

Naa Good Night-ot minden CarTársnak! :o

Megosztás:

Szépestét Mindenkinek!

Látom mindenki nagyon pihent így vasárnap este :D

Én meg bosszankodok, mert megint folyik az a rohadt hűrővíz... És még csak papírt se lehe alátenni, hogy megnézzem hova tűnik, mert 2 perc alatt tiszta víz lesz az egész... Na sebaj, majd alakul.

Megosztás:

Szépestét Mindenkinek!

Látom mindenki nagyon pihent így vasárnap este :D

Én meg bosszankodok, mert megint folyik az a rohadt hűrővíz... És még csak papírt se lehe alátenni, hogy megnézzem hova tűnik, mert 2 perc alatt tiszta víz lesz az egész... Na sebaj, majd alakul.

Megnyugtatlak, hogy az nagyobb probléma, ha megfagyva hűtővíz. Örülj, hogy folyik. :)

Megosztás:

Megnyugtatlak, hogy az nagyobb probléma, ha megfagyva hűtővíz. Örülj, hogy folyik. :)

Jobban örülnék azért, ha a rendszeren belül folyna, és nem a parkolóba. Főleg, mert nem az occsó desztillált folyik belőle, hanem a drágább fagyállós... :D

Megosztás:

Jobban örülnék azért, ha a rendszeren belül folyna, és nem a parkolóba. Főleg, mert nem az occsó desztillált folyik belőle, hanem a drágább fagyállós... :D

Tapogasd a csöveket, hűtő alját, hogy hol vizes. :D

Csiszolópapír :P (vagy fessétek át köröm színűre :) )

Neem! Flex, drótkoronggal. :D :)

Megosztás:

Szépestét Mindenkinek!

Látom mindenki nagyon pihent így vasárnap este :)

Ha ennyire folyik, akkor már szemmel is látni kéne nem? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.