astrásgyerek Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Szobamérleg... :D :) Autóstól? (Nincs kiszerelve!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Szobamérleg... :) :D Asszony mondta vegyek neki egy olyan gépet ami piros, és 0-100-ra 3 másodperc alatt megy. Kapott egy piros szobamérleget. :) Körömlakkot mivel lehet leszedni? A lakkbenzin, féktisztító nem oldja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Vazz! Hát ködlámpázni simán lehet lakott területen. :D Vagy nem mondtad neki, hogy mutassa meg a kreszben, hogy hol tilos? :) :) Gondolom indokolatlan ködlámpa használatért büntették meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Autóstól? (Nincs kiszerelve!!!) Leméred a kocsit, meg egy másikat amiben nincs tetőablak. A különbség a szerkezet súlya. :) :D Minek bonyolítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Amit a langaléta szerelőgyerek nyúlt le? ja :D de akkor se érdekelt ez a rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Vazz! Hát ködlámpázni simán lehet lakott területen. :D Vagy nem mondtad neki, hogy mutassa meg a kreszben, hogy hol tilos? :) :) Csak indokolt esetben. Lakott területen belül szinte nem is használhatnád, kevés rá az indok. Pl nincs közvil és tejköd van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Amit a langaléta szerelőgyerek nyúlt le? Ahha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Csak indokolt esetben. Lakott területen belül szinte nem is használhatnád, kevés rá az indok. Pl nincs közvil és tejköd van. A közvilágítás nem oszt, nem szoroz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Autóstól? (Nincs kiszerelve!!!) Jaa, aztat nem mondtad. :D Leméred a kocsit, meg egy másikat amiben nincs tetőablak. A különbség a szerkezet súlya. :D :D Minek bonyolítani. Ott a válasz... :o Asszony mondta vegyek neki egy olyan gépet ami piros, és 0-100-ra 3 másodperc alatt megy. Kapott egy piros szobamérleget. :) Körömlakkot mivel lehet leszedni? A lakkbenzin, féktisztító nem oldja. :) Zotya, naneee... Csillámló tusfürdő, körömlakk, még mi következik? Ne tagadd: Osztriga Bár-t nyitsz Győrben? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 A közvilágítás nem oszt, nem szoroz szerintem. Említette anno az oktatóm, hogy pl akkor lehet használni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Említette anno az oktatóm, hogy pl akkor lehet használni.. :D De ez a kreszben nincs benne. Ennyi van benne a használatról összesen: (4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Zotya, naneee... Csillámló tusfürdő, körömlakk, még mi következik? Ne tagadd: Osztriga Bár-t nyitsz Győrben? :) :) :D Nem az enyém lakkos Teeee hanem a gyereké! De tényleg! :P Az acetonja elfogyott aztán én meg adjak valami ami leszedi. :D Csak indokolt esetben. Lakott területen belül szinte nem is használhatnád, kevés rá az indok. Pl nincs közvil és tejköd van. Igazából ez olyen dolog, hogy nálunk is van egy falu ami közepén van egy erdős lakatlan rész ráadásul völgyben van ott mindíg megül a köd. Belefutok bekapcsolom( már ha lenne) kibukkanok meg leszed a jard, hogy minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 De ez a kreszben nincs benne. Ennyi van benne a használatról összesen: (4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják. Így van! Szó nincs lakott területről meg közvilről. Ezért nem értettem a ködlámázás lakott területen indoklást. Ha nem volt "indokolt a látási viszony" alapján akkor azt még érteném... :D Jó, végülis nekem mindegy. De én nem hagynám magam ilyenért megbüntetni, azt biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ha most bemondanám Zotyának, hogy kromofág....szegény gyerek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Említette anno az oktatóm, hogy pl akkor lehet használni.. :D Viszont: 2009. évi C. törvény az 1980. évi 3. törvényerejű rendelettel kihirdetett Közúti Közlekedési Egyezmény módosításának kihirdetéséről „32. Cikk A lámpák használatának szabályai 4. A ködlámpákat csak sűrű ködben, havazásban és erős esőben vagy hasonló körülmények között és a mellső ködfényszórók tekintetében a tompított fényszórók helyettesítésére lehet használni. A nemzeti jogszabályok a mellső ködfényszórók és a tompított fényszórók egyidejű használatát és a mellső ködfényszórók keskeny, kanyargós utakon való használatát megengedhetik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Leméred a kocsit, meg egy másikat amiben nincs tetőablak. A különbség a szerkezet súlya. :D :) Minek bonyolítani. Bameg! :) Hogy állsz rá kocsival a szobamérlegre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nem az enyém lakkos Teeee hanem a gyereké! De tényleg! :D Az acetonja elfogyott aztán én meg adjak valami ami leszedi. :D Akkor megnyugodtam... vagy mégsem? :) :P Ha most bemondanám Zotyának, hogy kromofág....szegény gyerek.. :D Hülyeeee! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Bameg! :) Hogy állsz rá kocsival a szobamérlegre? :D Mind a négy kerék alá teszel egyet és összeadod... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Ha most bemondanám Zotyának, hogy kromofág....szegény gyerek.. :D Hiába mondanád ha nincs. :D Elfogyott amikor lemostam a gyerekről az öntapadós tetkót. :) Bameg! :P Hogy állsz rá kocsival a szobamérlegre? :) Faxom minden részletet nekem kell kidolgozni?! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Autóstól? (Nincs kiszerelve!!!) A kézikönyvben találkoztam vele,asszem 9-10kg a sibedach. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 A kézikönyvben találkoztam vele,asszem 9-10kg a sibedach. Oké de tetőablakot kérdeztek. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 már ugy jött oda h leakar húzni... a hátsólámpa is mi... most ha ő meg ugy ítéli meg h nem indokolt... 3e. az illetékbélyeg kerül ennyibe, lehúztak azt cső Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Asszony mondta vegyek neki egy olyan gépet ami piros, és 0-100-ra 3 másodperc alatt megy. Kapott egy piros szobamérleget. :) Körömlakkot mivel lehet leszedni? A lakkbenzin, féktisztító nem oldja. :D KÖRÖMLAKKLEMOSÓ :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nem tudjátok véletlenül, hogy hány kg-os lehet egy napfénytető-szerkezet (manuális)? :D Postáznám, és amiatt kérdezem! Köszi a választ előre is! :) komplett ? mennyiért adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 KÖRÖMLAKKLEMOSÓ :D :) :) :D Olvass vissza, elfogyott. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts