Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Autóstól?

(Nincs kiszerelve!!!)

Jaa, aztat nem mondtad. :D

Leméred a kocsit, meg egy másikat amiben nincs tetőablak. A különbség a szerkezet súlya. :D :D Minek bonyolítani.

Ott a válasz... :o

Asszony mondta vegyek neki egy olyan gépet ami piros, és 0-100-ra 3 másodperc alatt megy. Kapott egy piros szobamérleget. :)

Körömlakkot mivel lehet leszedni? A lakkbenzin, féktisztító nem oldja. :)

Zotya, naneee... Csillámló tusfürdő, körömlakk, még mi következik? Ne tagadd: Osztriga Bár-t nyitsz Győrben? :D :P :D

Megosztás:

Említette anno az oktatóm, hogy pl akkor lehet használni.. :D

De ez a kreszben nincs benne. Ennyi van benne a használatról összesen:

(4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.

Megosztás:

Zotya, naneee... Csillámló tusfürdő, körömlakk, még mi következik? Ne tagadd: Osztriga Bár-t nyitsz Győrben? :) :) :D

Nem az enyém lakkos Teeee hanem a gyereké! De tényleg! :P Az acetonja elfogyott aztán én meg adjak valami ami leszedi. :D

Csak indokolt esetben. Lakott területen belül szinte nem is használhatnád, kevés rá az indok. Pl nincs közvil és tejköd van.

Igazából ez olyen dolog, hogy nálunk is van egy falu ami közepén van egy erdős lakatlan rész ráadásul völgyben van ott mindíg megül a köd. Belefutok bekapcsolom( már ha lenne) kibukkanok meg leszed a jard, hogy minek?

Megosztás:

De ez a kreszben nincs benne. Ennyi van benne a használatról összesen:

(4) Tompított vagy távolsági fényszóró helyett vagy mellett ködfényszórót, továbbá hátsó helyzetjelző ködlámpát abban az esetben szabad használni, ha a látási viszonyok ezt indokolják.

Így van! Szó nincs lakott területről meg közvilről.

Ezért nem értettem a ködlámázás lakott területen indoklást. Ha nem volt "indokolt a látási viszony" alapján akkor azt még érteném... :D

Jó, végülis nekem mindegy. De én nem hagynám magam ilyenért megbüntetni, azt biztos.

Megosztás:

Említette anno az oktatóm, hogy pl akkor lehet használni.. :D

Viszont:

2009. évi C. törvény

az 1980. évi 3. törvényerejű rendelettel kihirdetett Közúti Közlekedési Egyezmény módosításának kihirdetéséről

„32. Cikk

A lámpák használatának szabályai

4. A ködlámpákat csak sűrű ködben, havazásban és erős esőben vagy hasonló körülmények között és a mellső ködfényszórók tekintetében a tompított fényszórók helyettesítésére lehet használni. A nemzeti jogszabályok a mellső ködfényszórók és a tompított fényszórók egyidejű használatát és a mellső ködfényszórók keskeny, kanyargós utakon való használatát megengedhetik.

Megosztás:

Nem az enyém lakkos Teeee hanem a gyereké! De tényleg! :D Az acetonja elfogyott aztán én meg adjak valami ami leszedi. :D

Akkor megnyugodtam... vagy mégsem? :) :P

Ha most bemondanám Zotyának, hogy kromofág....szegény gyerek.. :D

Hülyeeee! :D :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.