daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Ha valakinek iwiven keresztül ment üzenet, attól sorry..... a kölök garázdálkodott :P , de már elszámoltunk :D :D :D Már most tanul spamolni a leányzó? :D :o Az új irány prototájp-egypontnulla :) http://pics.coldline.hu/pics/151858-20110108-sSt6Fn.jpg http://pics.coldline.hu/pics/151859-20110108-EFCf9E.jpg (bocsi... madzsar utak... :) ) Hátőőő... érdekes... :D
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Céééép :P A hőfoknál halványabb, vagy csak ilyen lett a fénykép? :D prototájp-egypontnulla :) A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább.
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Már most tanul spamolni a leányzó? :) :D Hátőőő... érdekes... :D Nem teccccik? :) Pedig nem is hülyegyerekkék....... Látnád az én műszerem :P
Jürgen Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Az faxa, nekem Fekete csak 3/4-et adott filóból, de annak is örülök :) :D Pedig Fekete szerintem benne van a top 3 kemény arc között abban az épületben.
Breki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 prototájp-egypontnulla :D A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább. Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :) Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :P
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :D Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :D Egészen elvetemült ötletem van a foltmentességre :) De ha egyszer kész lesz... :) Van egy ilyen lámpám. Egyik portás ismerős adta nekem ingyé' :D elkapta az őrkutya, és kicsit átformázta a nyelét, de a LEDek épek, és sokan vannak :P
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Nem teccccik? :) Pedig nem is hülyegyerekkék....... Látnád az én műszerem :) :D
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 :D http://komike.coldline.hu/images/dsc02025.jpg A BC mellé már nem is kell belső világítás :)
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 A BC mellé már nem is kell belső világítás :) Nem ilyen erős ám. :D Szinte fázok, ha ránézek. :) Kellett neked akkor beülnöd a kocsimba és megnézni hogy milyen, mikor hideg volt Győrben. :P :D Azért fázol, mert akkor fáztál mikor ezt nézted. :D :D
Breki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 :D Vazze...már azt hittem egy pillanatra, hogy elment a "green" a monitoromról...... :) :)
hakapeszimaki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Én holnap haza ugrok a műhelyből, és délbe megnézem az Autókereskedőket :) Ed Csáááájnától nagyon sokat tanulok..... :) Nem néztétek a múltkori részt: Egy öszkerekes siera cosworth-t adtak vettek! Láttam a cossi-s részt. Én simán csak vettem volna egy belsőt meg 1-2 flakon finis-t,az megoldotta volna a füstölést olcsón. :D Meg utoljára egy olyan részt ahol egy e30 touring 325i-re ráb*szott a szerelő gyerek egy dircsiszűrcsit,mondván,hogy növeli a teljesítményt. :D Ott azért ledobta az agyam az ékszíjat...
epk947 Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Ki ismeri ezt a fajta Astrát? :D Főleg az jó benne, hogy: "90000 km, 21011-ig érvényes műszak" :)
spzoli Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Vazze...már azt hittem egy pillanatra, hogy elment a "green" a monitoromról...... :) :D Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :) Ja és van ott neked is cucc.
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :D Ja és van ott neked is cucc. http://pics.coldline.hu/pics/151864-20110108-Idyvrl.jpg Fúj. :) Az nem kell belőle. :) Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :P
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 :D http://komike.coldline.hu/images/dsc02025.jpg De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :) :) ? Fúj. :P Az nem kell belőle. :D Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :o Mit kell nézni a képen? :D
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :D :) ? Amikor lesz egy fölös napod, amikor nélkülözni tudod a műszeregységed és nekem is lesz hozzá alkatrészem. :)
Breki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :) Ja és van ott neked is cucc. http://pics.coldline.hu/pics/151864-20110108-Idyvrl.jpg :D Jól látom, hogy kék ledek vannak belefúrkálva a lámpába? Amennyi látszik belőle, nem tűnik nagyon ratyinak. Még ha magam ellen beszélek sem :)
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :D :) ? Mit kell nézni a képen? :) Belső világítás lámpáját. :D
spzoli Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Fúj. :D Az nem kell belőle. :P Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :o Van két kék neoncső is áááámm. :) :D Jól látom, hogy kék ledek vannak belefúrkálva a lámpába? Amennyi látszik belőle, nem tűnik nagyon ratyinak. Még ha magam ellen beszélek sem :D Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :)
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Van két kék neoncső is áááámm. :D Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :) Tudooom. :) De arról már kifejtettem a véleményemet múltkor. :P Viszont van nekem is. :D Igaz nem nejon, hanem hideg katód.
Breki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :) Akkó kell......részletek pü-ben :D
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Amikor lesz egy fölös napod, amikor nélkülözni tudod a műszeregységed és nekem is lesz hozzá alkatrészem. :) Ahha...szóval sose :D :)
daykiller Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Ahha...szóval sose :D :D Miattad? :) Mert nem 1-2 óra munka az a baj. :)
Breki Elküldve Január8, 2011 Elküldve Január8, 2011 Ahha...szóval sose :D :) Ablakfelhúzód meg az én garázsomban üldögél....míg az egerek kajának nem nézik :)
Recommended Posts