Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha valakinek iwiven keresztül ment üzenet, attól sorry..... a kölök garázdálkodott :P , de már elszámoltunk :D :D :D

Már most tanul spamolni a leányzó? :D :o

Hátőőő... érdekes... :D

Megosztás:

Céééép :P

A hőfoknál halványabb, vagy csak ilyen lett a fénykép? :D

prototájp-egypontnulla :) A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább.

Megosztás:

prototájp-egypontnulla :D A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább.

Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :)

Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :P

Megosztás:

Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :D

Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :D

Egészen elvetemült ötletem van a foltmentességre :) De ha egyszer kész lesz... :) Van egy ilyen lámpám. Egyik portás ismerős adta nekem ingyé' :D elkapta az őrkutya, és kicsit átformázta a nyelét, de a LEDek épek, és sokan vannak :P

Megosztás:

Én holnap haza ugrok a műhelyből, és délbe megnézem az Autókereskedőket :) Ed Csáááájnától nagyon sokat tanulok..... :) Nem néztétek a múltkori részt: Egy öszkerekes siera cosworth-t adtak vettek!

Láttam a cossi-s részt. Én simán csak vettem volna egy belsőt meg 1-2 flakon finis-t,az megoldotta volna a füstölést olcsón. :D

Meg utoljára egy olyan részt ahol egy e30 touring 325i-re ráb*szott a szerelő gyerek egy dircsiszűrcsit,mondván,hogy növeli a teljesítményt. :D

Ott azért ledobta az agyam az ékszíjat...

Megosztás:

Fúj. :D Az nem kell belőle. :P Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :o

Van két kék neoncső is áááámm. :)

:D Jól látom, hogy kék ledek vannak belefúrkálva a lámpába?

Amennyi látszik belőle, nem tűnik nagyon ratyinak. Még ha magam ellen beszélek sem :D

Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.