daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ha valakinek iwiven keresztül ment üzenet, attól sorry..... a kölök garázdálkodott :P , de már elszámoltunk :D :D :D Már most tanul spamolni a leányzó? :D :o Az új irány prototájp-egypontnulla :) http://pics.coldline.hu/pics/151858-20110108-sSt6Fn.jpg http://pics.coldline.hu/pics/151859-20110108-EFCf9E.jpg (bocsi... madzsar utak... :) ) Hátőőő... érdekes... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Céééép :P A hőfoknál halványabb, vagy csak ilyen lett a fénykép? :D prototájp-egypontnulla :) A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Már most tanul spamolni a leányzó? :) :D Hátőőő... érdekes... :D Nem teccccik? :) Pedig nem is hülyegyerekkék....... Látnád az én műszerem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Az faxa, nekem Fekete csak 3/4-et adott filóból, de annak is örülök :) :D Pedig Fekete szerintem benne van a top 3 kemény arc között abban az épületben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 prototájp-egypontnulla :D A jobb oldala az teljesen sz.r még, foltos is (ennyire mondjuk azért nem... a fényképező jelentősen csúnyítja :D ), nem véletlenül felejtettem le az ü.a szintjelzőt a képről :) Csak most lett éppen kékem, és beletoltam őket este hogy milyen lenne ha. Mostmár látom, úgyhogy ezt az irányt követve csinálom tovább. Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :) Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Oda se neki....az enyém már 1 éve készül, és még mindig nincs kész :D Ja....fehér öntapadós papír csodákat tud tenni foltok terén :D Egészen elvetemült ötletem van a foltmentességre :) De ha egyszer kész lesz... :) Van egy ilyen lámpám. Egyik portás ismerős adta nekem ingyé' :D elkapta az őrkutya, és kicsit átformázta a nyelét, de a LEDek épek, és sokan vannak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Nem teccccik? :) Pedig nem is hülyegyerekkék....... Látnád az én műszerem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D http://komike.coldline.hu/images/dsc02025.jpg A BC mellé már nem is kell belső világítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D Szinte fázok, ha ránézek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 A BC mellé már nem is kell belső világítás :) Nem ilyen erős ám. :D Szinte fázok, ha ránézek. :) Kellett neked akkor beülnöd a kocsimba és megnézni hogy milyen, mikor hideg volt Győrben. :P :D Azért fázol, mert akkor fáztál mikor ezt nézted. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D Vazze...már azt hittem egy pillanatra, hogy elment a "green" a monitoromról...... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Én holnap haza ugrok a műhelyből, és délbe megnézem az Autókereskedőket :) Ed Csáááájnától nagyon sokat tanulok..... :) Nem néztétek a múltkori részt: Egy öszkerekes siera cosworth-t adtak vettek! Láttam a cossi-s részt. Én simán csak vettem volna egy belsőt meg 1-2 flakon finis-t,az megoldotta volna a füstölést olcsón. :D Meg utoljára egy olyan részt ahol egy e30 touring 325i-re ráb*szott a szerelő gyerek egy dircsiszűrcsit,mondván,hogy növeli a teljesítményt. :D Ott azért ledobta az agyam az ékszíjat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ki ismeri ezt a fajta Astrát? :D Főleg az jó benne, hogy: "90000 km, 21011-ig érvényes műszak" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Vazze...már azt hittem egy pillanatra, hogy elment a "green" a monitoromról...... :) :D Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :) Ja és van ott neked is cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :D Ja és van ott neked is cucc. http://pics.coldline.hu/pics/151864-20110108-Idyvrl.jpg Fúj. :) Az nem kell belőle. :) Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D http://komike.coldline.hu/images/dsc02025.jpg De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :) :) ? Fúj. :P Az nem kell belőle. :D Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :o Mit kell nézni a képen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :D :) ? Amikor lesz egy fölös napod, amikor nélkülözni tudod a műszeregységed és nekem is lesz hozzá alkatrészem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Még van nálam alkatrész, ami kell neki... :) Ja és van ott neked is cucc. http://pics.coldline.hu/pics/151864-20110108-Idyvrl.jpg :D Jól látom, hogy kék ledek vannak belefúrkálva a lámpába? Amennyi látszik belőle, nem tűnik nagyon ratyinak. Még ha magam ellen beszélek sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 De cééép! Az enyémet mikor csinálod meg ilyenre :D :) ? Mit kell nézni a képen? :) Belső világítás lámpáját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Fúj. :D Az nem kell belőle. :P Ennyire nem vagyok elvetemült. :D :o Van két kék neoncső is áááámm. :) :D Jól látom, hogy kék ledek vannak belefúrkálva a lámpába? Amennyi látszik belőle, nem tűnik nagyon ratyinak. Még ha magam ellen beszélek sem :D Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Van két kék neoncső is áááámm. :D Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :) Tudooom. :) De arról már kifejtettem a véleményemet múltkor. :P Viszont van nekem is. :D Igaz nem nejon, hanem hideg katód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Arra amire akarod maximálisan hibátlan. :) Akkó kell......részletek pü-ben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Amikor lesz egy fölös napod, amikor nélkülözni tudod a műszeregységed és nekem is lesz hozzá alkatrészem. :) Ahha...szóval sose :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ahha...szóval sose :D :D Miattad? :) Mert nem 1-2 óra munka az a baj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Ahha...szóval sose :D :) Ablakfelhúzód meg az én garázsomban üldögél....míg az egerek kajának nem nézik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts