mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 amúgy mi az hogy tartalékba ? ne hörcsögösködj :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nemá ha erősített rugókat tudnak kovácsolni akkor ezt is meg tudják csinálni nem? 10 ropiért vettem a bontottat, a nagyobbik baj az , hogy ritka mint a fehér holló, egész Győrt áttúrtuk érte, végül egy taxis garázsában volt egy pár. Ha meg lehet csináltatni érdemes lenne a törötteket elrakni tartalékba. "Diszpozofóbia: szorongásos kórkép, kényszerbetegség. A lomhalmozó nyugtalanná válik, ha el akarjuk tőle venni kétes értékű kincseit. Minél idősebb valaki, annál nehezebb segíteni rajta. Nincs betegségtudata, viszont a családtagokat, a környezetet zavarja a mindent elöntő szemétáradat." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 "Diszpozofóbia: szorongásos kórkép, kényszerbetegség. A lomhalmozó nyugtalanná válik, ha el akarjuk tőle venni kétes értékű kincseit. Minél idősebb valaki, annál nehezebb segíteni rajta. Nincs betegségtudata, viszont a családtagokat, a környezetet zavarja a mindent elöntő szemétáradat." Hát nekem is vérbe forog a szemem mikor faterom kigórja a garibol a tesztelgetésre beszerzett astrás cuccaimat... szerintem ez nem baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Húúú gyerekek. Majdnem sikerült Győrből hazafele lebontani az autó elejét... :) Most nem a motorprobléma lenne a legnagyobb gondom. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Húúú gyerekek. Majdnem sikerült Győrből hazafele lebontani az autó elejét... :) Most nem a motorprobléma lenne a legnagyobb gondom. :D :D ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ??? :D Zirc előtt három darab szarvas az úttesten. Refi volt kapcsolva, az volt a marha nagy szerencsém, így időben észrevettem őket, hogy lassítsak egy jókorát és dudáljak egyet, amire szétoszoltak. A száraz út is segített sokat. :) Leizzadtam durván. :) Zirc után meg kicsivel távolabb láttam két szarvast átrohanni az úton.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Zirc előtt három darab szarvas az úttesten. Refi volt kapcsolva, az volt a marha nagy szerencsém, így időben észrevettem őket, hogy lassítsak egy jókorát és dudáljak egyet, amire szétoszoltak. A száraz út is segített sokat. :) Leizzadtam durván. :) Zirc után meg kicsivel távolabb láttam két szarvast átrohanni az úton.... :D Baxus, én meg toltam neki mint állat, ugy háromnegyed 7 körül voltam Zircnél. Én is Győrből jöttem. Semmi ilyesmit nem láttam. De a Cseszneki szerpentinen nagyon jó tempót nyomtam fölfelé. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Zirc előtt három darab szarvas az úttesten. Refi volt kapcsolva, az volt a marha nagy szerencsém, így időben észrevettem őket, hogy lassítsak egy jókorát és dudáljak egyet, amire szétoszoltak. A száraz út is segített sokat. :) Leizzadtam durván. :D Zirc után meg kicsivel távolabb láttam két szarvast átrohanni az úton.... :) Óvatosan! Ha elütöd, nemcsak a javíttatást bukod,de a vadat is kifizettetik veled ha meglátja a vadőr/rendőr. Erdőn keresztül járok haza, többnyire éjszaka, de csak egyszer ütöttem el őzet, és 2-3 alkalommal csak a szerencsén múlt a dolog. A szemüket ki lehet szúrni messziről, világít mert belenéznek a fénybe. Teliholdkor jobban mozognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Óvatosan! Ha elütöd, nemcsak a javíttatást bukod,de a vadat is kifizettetik veled ha meglátja a vadőr/rendőr. Erdőn keresztül járok haza, többnyire éjszaka, de csak egyszer ütöttem el őzet, és 2-3 alkalommal csak a szerencsén múlt a dolog. A szemüket ki lehet szúrni messziről, világít mert belenéznek a fénybe. Teliholdkor jobban mozognak. Eddig 3 őzem volt. :) Egyet sem kellett kifizetnem, mert nem volt kint vad jelző tábla. Ha olyan szakaszon ütöd el ahol van, akkor kell fizetned. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Eddig 3 őzem volt. :) Egyet sem kellett kifizetnem, mert nem volt kint vad jelző tábla. Ha olyan szakaszon ütöd el ahol van, akkor kell fizetned. :D Lassan úgyis ki lesz téve, mint a 60as tábla a kátyúk miatt :) 37esen járt vki mostanában? Az tudja csak igazán miről beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 "Diszpozofóbia: szorongásos kórkép, kényszerbetegség. A lomhalmozó nyugtalanná válik, ha el akarjuk tőle venni kétes értékű kincseit. Minél idősebb valaki, annál nehezebb segíteni rajta. Nincs betegségtudata, viszont a családtagokat, a környezetet zavarja a mindent elöntő szemétáradat." Ilyen lennék? :) Ezek szerint nem magától dőlt el, hanem az asszony borította fel? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Morgen! Zotya, korán keltél, csak nem megen meló? :D Vagy javitanivaló van a vason, azt' idejében kezded? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Morgen! Zotya, korán keltél, csak nem megen meló? :D Vagy javitanivaló van a vason, azt' idejében kezded? :) Meló, pedig inkább a kocsit szerelném... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Baxus, én meg toltam neki mint állat, ugy háromnegyed 7 körül voltam Zircnél. Én is Győrből jöttem. Semmi ilyesmit nem láttam. De a Cseszneki szerpentinen nagyon jó tempót nyomtam fölfelé. :D :D Én is. 80kmh. :) Este 11 előtt lehetett ez az eset egyébként... Óvatosan! Ha elütöd, nemcsak a javíttatást bukod,de a vadat is kifizettetik veled ha meglátja a vadőr/rendőr. Erdőn keresztül járok haza, többnyire éjszaka, de csak egyszer ütöttem el őzet, és 2-3 alkalommal csak a szerencsén múlt a dolog. A szemüket ki lehet szúrni messziről, világít mert belenéznek a fénybe. Teliholdkor jobban mozognak. Tudom és ha jól emlékszem van kint tábla ott... :) A refizés miatt is hamar megláttam őket, de eléggé megijedtem... :D Mondjuk ha ez egy olyan útszakaszon történik, ahol domb van és pl a lejtős rész kezdeténél vannak, akkor "heló". :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Gondolom a hosszbordás szíj leszedése annyi, hogy pl a generátorról leemelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Óvatosan! Ha elütöd, nemcsak a javíttatást bukod,de a vadat is kifizettetik veled ha meglátja a vadőr/rendőr. Erdőn keresztül járok haza, többnyire éjszaka, de csak egyszer ütöttem el őzet, és 2-3 alkalommal csak a szerencsén múlt a dolog. A szemüket ki lehet szúrni messziről, világít mert belenéznek a fénybe. Teliholdkor jobban mozognak. Egy vadász mesélte, hogy egy őz eszmei értéke, akár a fél millió forintot is eléri :) Szóval összegezzük: Van 100ezer forint kár az autóba, legyen 400ezer az őz, és ha rendőrt hívnak, márpedig a vadőr hív, akkor megbüntet 30ezerre gyorshajtásért! Nekem ezért van a kocsiba fólia.... Ha elütöm, bevágom a kocsi hátuljába, és legalább egyszer, kétszer jól lakunk vele! Eddig 3 őzem volt. :) Egyet sem kellett kifizetnem, mert nem volt kint vad jelző tábla. Ha olyan szakaszon ütöd el ahol van, akkor kell fizetned. :D Megettétek ti is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Eddig 3 őzem volt. :) Egyet sem kellett kifizetnem, mert nem volt kint vad jelző tábla. Ha olyan szakaszon ütöd el ahol van, akkor kell fizetned. :D Jó de akkor is csak olyankor,ha a tábla olvasható.Viszont ha valaki véletlenül kiütötte a helyéről... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Szerencsére csak a hosszbordás feszítőcsapágynak van hangja. Eléggé átvert, mert pont a szivattyú alatt van a kis dög, ezért hittem azt, hogy a pumpa. :) Viszont asszem nem fog működni az, hogy klíma le és csak szervó marad, mert: 1. tök úgy tűnik felülről, hogy a tartóbak miatt a szíj bele fog érni a pumpa és a főtengelytárcsa között 2. nincsenek meg a blokkban a feszítőnek szánt csavarlyukak. :D Legalábbis úgy láttam, hogy lyuk nincs. Esetleg be vannak csak fedve valamivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Szerencsére csak a hosszbordás feszítőcsapágynak van hangja. Eléggé átvert, mert pont a szivattyú alatt van a kis dög, ezért hittem azt, hogy a pumpa. :) Viszont asszem nem fog működni az, hogy klíma le és csak szervó marad, mert: 1. tök úgy tűnik felülről, hogy a tartóbak miatt a szíj bele fog érni a pumpa és a főtengelytárcsa között 2. nincsenek meg a blokkban a feszítőnek szánt csavarlyukak. :) Legalábbis úgy láttam, hogy lyuk nincs. Esetleg be vannak csak fedve valamivel? Az is okozhat bajt, azért, de lényegesen olcsóbb, és egyszerűb a cserélje legalább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Szerencsére csak a hosszbordás feszítőcsapágynak van hangja. Eléggé átvert, mert pont a szivattyú alatt van a kis dög, ezért hittem azt, hogy a pumpa. :) Viszont asszem nem fog működni az, hogy klíma le és csak szervó marad, mert: 1. tök úgy tűnik felülről, hogy a tartóbak miatt a szíj bele fog érni a pumpa és a főtengelytárcsa között 2. nincsenek meg a blokkban a feszítőnek szánt csavarlyukak. :D Legalábbis úgy láttam, hogy lyuk nincs. Esetleg be vannak csak fedve valamivel? Miért akarod leszedni a klímát?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Miért akarod leszedni a klímát?? Mert felújításra szorul a kompresszor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Mert felújításra szorul a kompresszor. :D és ott ahol generálozzák, nem tudnak adni cserébe egy rosszat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 és ott ahol generálozzák, nem tudnak adni cserébe egy rosszat? Majd megkérdem, ha aktuális lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Majd megkérdem, ha aktuális lesz. :D Az átalakítás eléggé sok költséggel járna, más feszítő, más szíj, lehet még akkor is jobban kijönnél, ha vennél egy rossz kompit. Menyire mondták a felújításást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Az átalakítás eléggé sok költséggel járna, más feszítő, más szíj, lehet még akkor is jobban kijönnél, ha vennél egy rossz kompit. Menyire mondták a felújításást? Igen, az lenne a legcélszerűbb, mert azért mégis úgy kéne, hogy amint kész van, akkor lemegyek, berakja a srác aztán le is ellenőrzi a klímarendszert. 50-70k. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts