Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 A'sszem az egyszavas hozzászólások is meg vannak említve a szabályzatban :P :D egy szó+egy szmáááálylíííí :) Mekkora arca lett, hogy xe alkatrész került a traktorba. :) Mi már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
benel Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Helló Feltörték bátyám caravan-ját :D Jobb első ablak zsebben elfér.. Nem tudja valaki, ezeknek van valami szín vagy egyéb kódjuk? Az övé 2000-es classic. Vagy ugyanolyan üveg van mindegyik évjáraton? (nem sötétített volt azt tudom :) ) Amúgy gondolkodtam, hogy teszik bele az üveget, leszedik körbe a gumisíneket és ott? Ja és nincs valakinek eladó óccón, Budapest-Szentendre környékén? :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Helló Feltörték bátyám caravan-ját :D Jobb első ablak zsebben elfér.. Nem tudja valaki, ezeknek van valami szín vagy egyéb kódjuk? Az övé 2000-es classic. Vagy ugyanolyan üveg van mindegyik évjáraton? (nem sötétített volt azt tudom :) ) Amúgy gondolkodtam, hogy teszik bele az üveget, leszedik körbe a gumisíneket és ott? Ja és nincs valakinek eladó óccón, Budapest-Szentendre környékén? :) Üdv Van színezetlen, meg zöld. Többről nem tudok. Az alsó gumit kell felszedni, meg belül kiakasztani az emelőszerkezetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Mi már? :D Zoli adott bele egy rendes motort, hogy idegesítselek vele egy kicsit :D :D :P Nah jó, csak egy váltókart vettem tőle, de az már majdnem ugyan az :) :) Ezzel már érzem az erőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Már lemostam...vagy kenjem be magam mégegyszer a hecc kedvééért? Vagy inkább tegyem félre a Blitzre? :D Igazad van, tedd félre, ráérünk élőben rö... mulatni rajta(d). :D ... Én még az enyémmel sem bírok. :) :P Háát, ezzel néha én is így vagyok... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Van színezetlen, meg zöld. Többről nem tudok. Az alsó gumit kell felszedni, meg belül kiakasztani az emelőszerkezetet. Leengedni a szerkezetet és a sin 2 csavarját leszedni. Az üveget kb 45 fokban elfordítva kell kiemelni és kibuktatni. A vízlehúzót nem feltétlenül szedném le csak félrehúznám. Hozzáteszem jó régen csináltam Astrán ilyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 18 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (5 vendég és 0 anonim felhasználó) 13 felhasználó: powerup, Dáwid, conquistador, mantababy, J0hnny, benel, Lacuska21, zozor, Gabor -- C14Se, Alex0403, Dj JocEe, neodd, Novy Ejha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Leengedni a szerkezetet és a sin 2 csavarját leszedni. Az üveget kb 45 fokban elfordítva kell kiemelni és kibuktatni. A vízlehúzót nem feltétlenül szedném le csak félrehúznám. Hozzáteszem jó régen csináltam Astrán ilyet. :D Én meg összefelé nem nagyon szoktam ilyet csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Van színezetlen, meg zöld. Többről nem tudok. Az alsó gumit kell felszedni, meg belül kiakasztani az emelőszerkezetet. A színezett üvegen 70%transp. felirat látható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 tudom h g***ség, de sztem ez akkoris nagyon vicces, hogy épp magyarázza h mennyit vezetett baleset nélkül http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/113393 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 tudom h g***ség, de sztem ez akkoris nagyon vicces, hogy épp magyarázza h mennyit vezetett baleset nélkül http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/113393 Na igen. És még piás is volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na igen. És még piás is volt. :D igen? számomra ez nem derült ki, de elég szittyós feje volt :) meg azzal a szarral ott előzte a gastrát, meg janizott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 igen? számomra ez nem derült ki, de elég szittyós feje volt :D meg azzal a szarral ott előzte a gastrát, meg janizott :) Most volt este a tévében. A sün megfujatta vele a szondát, és ugrott a jogsija. A bamakóra igy csak navigátorként mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 A színezett üvegen 70%transp. felirat látható :D én mintha láttam volna kékeset, vagy rosszul emlékszem? Tényleg nem tuti... csak kérdem, hogy ilyen létezhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 én mintha láttam volna kékeset, vagy rosszul emlékszem? Tényleg nem tuti... csak kérdem, hogy ilyen létezhet? Caravanhoz is láttál már lexuslámpát, tehát biztosan van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Caravanhoz is láttál már lexuslámpát, tehát biztosan van. :D ###### vagy... kérdeztem nem baj?? Lexus lámpát képen láttam, akkor az szerkesztett volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 kaparjon már nekem valaki két hátsó rugót karavánhoz valahonnan, ami nem törött és mindkettő ugyanabban az autóba volt beépítve :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 kaparjon már nekem valaki két hátsó rugót karavánhoz valahonnan, ami nem törött és mindkettő ugyanabban az autóba volt beépítve :D :) Megkaparhatom, de nem voltak, hanem vannak beszerelve. És az az autó, holnap is kell nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 kaparjon már nekem valaki két hátsó rugót karavánhoz valahonnan, ami nem törött és mindkettő ugyanabban az autóba volt beépítve :D :) Majdnem stimmel, ugyanabban a kocsiban volt caravan hátsó rugó, de ugyanott van törve egyformán ül tőle a segge, úgy nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 eddig elégedett vagyok a válaszokkal, csak így tovább :D :) csak folyvást és folyvást Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 eddig elégedett vagyok a válaszokkal, csak így tovább :) :) csak folyvást és folyvást Tényleg van olyan, hogy rugókovács, nem tudja megcsinálni a törött rugómat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 én mintha láttam volna kékeset, vagy rosszul emlékszem? Tényleg nem tuti... csak kérdem, hogy ilyen létezhet? Létezhet, de az már nem gyári.... Utólagos fólia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Tényleg van olyan, hogy rugókovács, nem tudja megcsinálni a törött rugómat? :D ha elég türelmes vagy akkor TE a gáztűzhely felett is megcsinálod :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ha elég türelmes vagy akkor TE a gáztűzhely felett is megcsinálod :D :) :) :D Nemá ha erősített rugókat tudnak kovácsolni akkor ezt is meg tudják csinálni nem? 10 ropiért vettem a bontottat, a nagyobbik baj az , hogy ritka mint a fehér holló, egész Győrt áttúrtuk érte, végül egy taxis garázsában volt egy pár. Ha meg lehet csináltatni érdemes lenne a törötteket elrakni tartalékba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nemá ha erősített rugókat tudnak kovácsolni akkor ezt is meg tudják csinálni nem? 10 ropiért vettem a bontottat, a nagyobbik baj az , hogy ritka mint a fehér holló, egész Győrt áttúrtuk érte, végül egy taxis garázsában volt egy pár. Ha meg lehet csináltatni érdemes lenne a törötteket elrakni tartalékba. Dini 5000 Forintért szokta a adni a párját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts