daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ó hát ha haverok voltak, akkor nincs az az isten, hogy kidobjon :) 3-4 liter fáradt olaj tökéletesen elfér pl. egy szergej olajtartájában :) (daykiller, ha jól veszem ki a hsz.-ekből, te vasútnál dolgozol, akkor érted is mire gondolok :D) Ha jól tudom, akkor a szergejbe 25 liter olaj kell... :P Amúgy igen, fehérváron a MÁV-nál dolgozom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ó hát ha haverok voltak, akkor nincs az az isten, hogy kidobjon :) 3-4 liter fáradt olaj tökéletesen elfér pl. egy szergej olajtartájában :D (daykiller, ha jól veszem ki a hsz.-ekből, te vasútnál dolgozol, akkor érted is mire gondolok :)) Hát nem volt azért túl jó passzban, meg azt mondta, ha törvényesen ki kell dobjon, akkor nincs mese. Az a baj, hogy ott szívtam meg, hogy volt egy csomó órám, amit nem igazoltam 8 napon belül, és automatikusan igazolatlanba ment, hiába tudnám igazolni utólag. Az az olajoskanna hőtűrő? Vagy nem kell, hogy az legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Hát nem volt azért túl jó passzban, meg azt mondta, ha törvényesen ki kell dobjon, akkor nincs mese. Az a baj, hogy ott szívtam meg, hogy volt egy csomó órám, amit nem igazoltam 8 napon belül, és automatikusan igazolatlanba ment, hiába tudnám igazolni utólag. Az az olajoskanna hőtűrő? Vagy nem kell, hogy az legyen? Kibírja szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Kibírja szerintem. :) Akkor jó. Nekem is lenne 6 literes benzineskannám, amit nem használok, csak kupakja az nincs mondjuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ha jól tudom, akkor a szergejbe 25 liter olaj kell... :) Amúgy igen, fehérváron a MÁV-nál dolgozom.. :D Jólesz akkor bézébe, azok úgyis mindig rosszak. Fáradt olaj már nem árt neki túl sokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na, egymásra találtak a vasutasok. Én el is bújhatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Jólesz akkor bézébe, azok úgyis mindig rosszak. Fáradt olaj már nem árt neki túl sokat :) Nem a motorjukkal szokott baj lenni amúgy. :D A hajtóművel és szinkronnal általában. :) A motorjuk magyar csepel motor... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem a motorjukkal szokott baj lenni amúgy. :) A hajtóművel és szinkronnal általában. :) A motorjuk magyar csepel motor... :P :D Van azért ott motorprobléma is (meg persze minden más). Na, egymásra találtak a vasutasok. Én el is bújhatok. Khm, én nem vagyok vasutas, csak sokat járok oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Khm, én nem vagyok vasutas, csak sokat járok oda :D Aha, az már majdnem olyan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Van azért ott motorprobléma is (meg persze minden más). Khm, én nem vagyok vasutas, csak sokat járok oda :) Szokott lenni, de általános eset, hogy az automataváltó döglik be és a szinkron is sűrűn meghal, mikor két bz motor van a vonat végein. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Szokott lenni, de általános eset, hogy az automataváltó döglik be és a szinkron is sűrűn meghal, mikor két bz motor van a vonat végein. :) www.hudejotraktor.hu után itt a www.hudejomozdony.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ITT Azt tudod, hogy nem messze onnan van egy autóbontó a Malom utcában? Párszor jártam ott, nem sok cucc van, és nem is annyira olcsó (nem ez a fő profiljuk), de egy kérdést megér. Valami szervíz van kiírva, a Zichy-liget felől haladva jobb oldalon. Csak a tükör miatt írtam, láttam keresel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Azt tudod, hogy nem messze onnan van egy autóbontó a Malom utcában? Párszor jártam ott, nem sok cucc van, és nem is annyira olcsó (nem ez a fő profiljuk), de egy kérdést megér. Valami szervíz van kiírva, a Zichy-liget felől haladva jobb oldalon. Csak a tükör miatt írtam, láttam keresel. Ejj, az bontó is lenne? A gugli maps is írja, de nem hittem neki. Minden nap elmegyek előtte, és azt httem csak szervíz. De majd hétfőn rákérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Atomantinak sincs opelje már évek óta és itt van meg ugye Mackósajt is Szplessel járkál. Soha NE mond,hogy SOHA!! :D Tudtomal Ő nem cserél kocsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 hali mindenkinek!! Nem tud valaki gyári opel fordulatszámlapot de úgy hogy a műanyagon rajt legyen mutatóstól?? 7000-es benzies kellene??!!! Köszi!! Namost akkor csaklap kel, vagy mutatóval együtmérőis? Nemtm milyen kel neked. Mijen atóba kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nah most akkor csak számlap kell, vagy mutatóval együtt műszer is? Nem tudom milyen kell neked. Milyen autóba kéne? huh, már azt hittem velem van a baj, hogy nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 huh, már azt hittem velem van a baj, hogy nem értem :) Kicsit átfogalmaztam, a kérdéssel egyenértékűvé téve a választ :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Kicsit átfogalmaztam, a kérdéssel egyenértékűvé téve a választ :D :) Kemény vagy Csoki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Kemény vagy Csoki! :D Ne tudd meg mennyire. Még föl is b.ctam a főnökségnél, mert több topicba beírta ugyanezt :) (igen, megint besúgok :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ne tudd meg mennyire. Még föl is b.ctam a főnökségnél, mert több topicba beírta ugyanezt :) (igen, megint besúgok :) ) degenyó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 degenyó :D A'sszem az egyszavas hozzászólások is meg vannak említve a szabályzatban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ne tudd meg mennyire. Még föl is b.ctam a főnökségnél, mert több topicba beírta ugyanezt :) (igen, megint besúgok :) ) :D :P Gyere Szarvasra, iszunk valamit- hétfőig itt nyomom az ipart... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 A'sszem az egyszavas hozzászólások is meg vannak említve a szabályzatban :D :P :D :D :) :) (és én most nem is írtam még 1 szavat sem... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 A'sszem az egyszavas hozzászólások is meg vannak említve a szabályzatban :) :D Mekkora arca lett, hogy xe alkatrész került a traktorba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 A'sszem az egyszavas hozzászólások is meg vannak említve a szabályzatban :) :D Azok nem, csak a szöveg nélküli szmájlik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts