Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ó hát ha haverok voltak, akkor nincs az az isten, hogy kidobjon :)

3-4 liter fáradt olaj tökéletesen elfér pl. egy szergej olajtartájában :) (daykiller, ha jól veszem ki a hsz.-ekből, te vasútnál dolgozol, akkor érted is mire gondolok :D)

Ha jól tudom, akkor a szergejbe 25 liter olaj kell... :P Amúgy igen, fehérváron a MÁV-nál dolgozom.. :D

Megosztás:

Ó hát ha haverok voltak, akkor nincs az az isten, hogy kidobjon :)

3-4 liter fáradt olaj tökéletesen elfér pl. egy szergej olajtartájában :D (daykiller, ha jól veszem ki a hsz.-ekből, te vasútnál dolgozol, akkor érted is mire gondolok :))

Hát nem volt azért túl jó passzban, meg azt mondta, ha törvényesen ki kell dobjon, akkor nincs mese. Az a baj, hogy ott szívtam meg, hogy volt egy csomó órám, amit nem igazoltam 8 napon belül, és automatikusan igazolatlanba ment, hiába tudnám igazolni utólag.

Az az olajoskanna hőtűrő? Vagy nem kell, hogy az legyen?

Megosztás:

Hát nem volt azért túl jó passzban, meg azt mondta, ha törvényesen ki kell dobjon, akkor nincs mese. Az a baj, hogy ott szívtam meg, hogy volt egy csomó órám, amit nem igazoltam 8 napon belül, és automatikusan igazolatlanba ment, hiába tudnám igazolni utólag.

Az az olajoskanna hőtűrő? Vagy nem kell, hogy az legyen?

Kibírja szerintem. :D

Megosztás:

Nem a motorjukkal szokott baj lenni amúgy. :) A hajtóművel és szinkronnal általában. :) A motorjuk magyar csepel motor... :P :D

Van azért ott motorprobléma is (meg persze minden más).

Na, egymásra találtak a vasutasok. Én el is bújhatok.

Khm, én nem vagyok vasutas, csak sokat járok oda :D

Megosztás:

Azt tudod, hogy nem messze onnan van egy autóbontó a Malom utcában? Párszor jártam ott, nem sok cucc van, és nem is annyira olcsó (nem ez a fő profiljuk), de egy kérdést megér. Valami szervíz van kiírva, a Zichy-liget felől haladva jobb oldalon. Csak a tükör miatt írtam, láttam keresel.

Megosztás:

Azt tudod, hogy nem messze onnan van egy autóbontó a Malom utcában? Párszor jártam ott, nem sok cucc van, és nem is annyira olcsó (nem ez a fő profiljuk), de egy kérdést megér. Valami szervíz van kiírva, a Zichy-liget felől haladva jobb oldalon. Csak a tükör miatt írtam, láttam keresel.

Ejj, az bontó is lenne? A gugli maps is írja, de nem hittem neki. Minden nap elmegyek előtte, és azt httem csak szervíz. De majd hétfőn rákérdezek.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.