Breki Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Neked tényleg jó volna a vizet előmelegíteni, nincs lehetőséged rá? Egy haver most vett a bömöshöz előmelegítőt 45 ezerért. Otthon a fürdőkádban akarta kipróbálni, de sikerült elbarmolnia, szétégette a lángfigyelő érzékelőt (12000), peizós gyújtásu, programozható, automata kütyü..... Jó kis cucc, 20 perc alatt üzemmeleg moci, 6dl/óra fogyasztás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nem tudtam elkerülni idén sem a hűtőrács eltakarását. -20 fokban ha még némi fűtést is szeretnék muszáj valamit tennem különben soha nem melegedik be a motor. Reggel is -21 volt, csattogtak a dízelek keményen de a bengásak sem röffentek egyből. Általában csak akkor gyújtom be az autót ha legalább 10-15 km meg kell tennem de ha ennél kevesebbet akkor addig körözök a városban amíg üzemmelegre melegszik a motor. Egy hete -34 volt talajszinten. Nekem 2004-ben az egész nyarat volt szerencsém Csíkszeredán tölteni. Július 23-tól 24-ig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hali, 2 éve én kértem a nejemet hogy vizsgáztassa le a kocsiját, most egy kicsit összekaptunk. A segítségeteket kérem, hogyan lehetne rábeszélni arra, hogy ne engedjen mindenben a szerelőnek. 1) 1 évig kapta a gyerekruhát, babakocsit - mondván csórók- amit vissza is kaptunk, amikor kinőtte a baba. Akkor 2 ingyen melót ígért- nem történt meg semmi, amikor azt mondta hív, nem hívott. 2) Nem tudom elfelejteni, hogyan cserélt rajta, hátsó telókat, meg fékmunkahengereket. A telók azok tényleg lenyomásra nem álltak vissza és tényleg csereérettek voltak, a féknél ránézett a gumira - hát ugye átereszt a fékolaj, belenézett a fékolajtartályba. Csókolom, akna nem kellett volna hozzá. Lehúzás volt én meg balek voltam. 3)OK elviszi műszakiztatni, de már azért ismerem, meg autószerelőnél észnél kell lenni. De most azzal állt elő, hogy le kéne fújni alvázvédővel a verda alját- nem rozsdás, és nem mállik nagyon- csak oldalt lyukas, azt meg lakatolni kell, (tudom hogy gittelni szeretni, mert a műszaki idejére jó meg olcsó is), és pár foltban festegetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hali, 2 éve én kértem a nejemet hogy vizsgáztassa le a kocsiját, most egy kicsit összekaptunk. A segítségeteket kérem, hogyan lehetne rábeszélni arra, hogy ne engedjen mindenben a szerelőnek. 1) 1 évig kapta a gyerekruhát, babakocsit - mondván csórók- amit vissza is kaptunk, amikor kinőtte a baba. Akkor 2 ingyen melót ígért- nem történt meg semmi, amikor azt mondta hív, nem hívott. 2) Nem tudom elfelejteni, hogyan cserélt rajta, hátsó telókat, meg fékmunkahengereket. A telók azok tényleg lenyomásra nem álltak vissza és tényleg csereérettek voltak, a féknél ránézett a gumira - hát ugye átereszt a fékolaj, belenézett a fékolajtartályba. Csókolom, akna nem kellett volna hozzá. Lehúzás volt én meg balek voltam. 3)OK elviszi műszakiztatni, de már azért ismerem, meg autószerelőnél észnél kell lenni. De most azzal állt elő, hogy le kéne fújni alvázvédővel a verda alját- nem rozsdás, és nem mállik nagyon- csak oldalt lyukas, azt meg lakatolni kell, (tudom hogy gittelni szeretni, mert a műszaki idejére jó meg olcsó is), és pár foltban festegetni.... Ha meg kell gyözni az bárki feleségét bármiben is, ne erre nem én vagyok az alkalmas ember. :) Én még az enyémmel sem bírok. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hali, 2 éve én kértem a nejemet hogy vizsgáztassa le a kocsiját, most egy kicsit összekaptunk. A segítségeteket kérem, hogyan lehetne rábeszélni arra, hogy ne engedjen mindenben a szerelőnek. meg főleg ne higyjen neki el mindent 1) 1 évig kapta a gyerekruhát, babakocsit - mondván csórók- amit vissza is kaptunk, amikor kinőtte a baba. Akkor 2 ingyen melót ígért- nem történt meg semmi, amikor azt mondta hív, nem hívott. 2) Nem tudom elfelejteni, hogyan cserélt rajta, hátsó telókat, meg fékmunkahengereket. A telók azok tényleg lenyomásra nem álltak vissza és tényleg csereérettek voltak, a féknél ránézett a 4 gumira - hát ugye átereszt a fékolaj, belenézett a fékolajtartályba. Csókolom, akna nem kellett volna hozzá. Lehúzás volt én meg balek voltam. 3)OK elviszi műszakiztatni, de már azért ismerem, meg autószerelőnél észnél kell lenni. De most azzal állt elő, hogy le kéne fújni alvázvédővel a verda alját- nem rozsdás, és nem mállik nagyon- csak oldalt lyukas, azt meg lakatolni kell, (tudom hogy gittelni szeretni, mert a műszaki idejére jó meg olcsó is), és pár foltban festegetni.... (Nem tudom hogy műszakiztat, de elhoztam tőle 2 éve műszaki után a kocsit, szólt hogy majd még vigyem vissza hozzá állít rajta, tényleg 3 henger ment csak, kitekertem a gyertyákat, és csodák csodájára látszott a gond vastagon szurkos mind, komplett sor csere után pöpec volt) Mondtam neki, hogy ne engedje, meg szóljon hogy bocs nem a Krőzusék és madarak sem vagyunk. Mellékesben mosogat, szar és megerőltető (5 részlegben futkos felváltva), nem is engedném mindennap, mert ő az alkalmi besegítő az, akit kihasználnak, míg mások bagóznak. Nekiállt bőgni, hogy nem becsülöm a munkáját- dehogynem- csak azt nem szeretem, hogy hagyja hülyének nézni magát. Most pedig, el kezdett rinyálni, hogy ki lesz az aki levizsgáztatja a kocsiját....könyörgöm nem a szerelőnek kell kezet csókolni, hogy elvitte és dolgozott vele egy órát, aztán okosan előadja hogy ilyen baja meg olyan baja van....Ő kapja a klienstől a pénzt. 12 ért fújná le a tesója ez a duma, alku nem ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Egy hete -34 volt talajszinten. én ilyen hidegben tuttiii nem feküdnék a földön kezemben egy hőmérővel :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 én ilyen hidegben tuttiii nem feküdnék a földön kezemben egy hőmérővel :D :) :) :D A kerékhőmérő az nem talajszinten van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 A kerékhőmérő az nem talajszinten van.... tekintsünk az általam írtakra, mint egy hipotetikus felvetésre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Neked tényleg jó volna a vizet előmelegíteni, nincs lehetőséged rá? Tavaszra kész lessz a ház és tartalmaz egy fűtött garázst. Ezt a telet viszont még ki kell bírnia. :D A kerékhőmérő az nem talajszinten van.... De a meteorológiai központ hőmérője igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 tekintsünk az általam írtakra, mint egy hipotetikus felvetésre :D Ne haználj idegen szavakat , mert az egyszerű emberek nem ércsék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ehehehehe. :) :) :D Hát ez becarás!!! :D Ez eddig a legjobb hirdetés amit valaha is olvastam...pedig az nem kevés! Tetszik a manyus stílusa, és a GYIK kifejezetten kurv@jó!!!! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hát ez becarás!!! :D Ez eddig a legjobb hirdetés amit valaha is olvastam...pedig az nem kevés! Tetszik a manyus stílusa, és a GYIK kifejezetten kurv@jó!!!! :) :) Lassan érdemes lesz erre a hirdetésre többször is ránézni, mikor legutóbb linkelték, még nem volt GYIK. :D :P (de így sem viszik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Lassan érdemes lesz erre a hirdetésre többször is ránézni, mikor legutóbb linkelték, még nem volt GYIK. :) :) (de így sem viszik) Nem! De szerintem nem is azért rakta fel, mert annyira el akarja adni.......... Tényleg igaza van! Mikor eladó volt a Renault-om, szaros 120ezer forintért árultam, friss fényezés, 2 év műszaki.... És akkor a csávó szakértőkkel jött megnézni a kocsit...ott kopogtatták a kasznit, meg rétegvastagság mérőztek! A hülye kérdéseiktől frászt kaptam lásd fent említett hirdetés GyIK! Csodálkoztak mikor kibactam őket a garázsból!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nem! De szerintem nem is azért rakta fel, mert annyira el akarja adni.......... Tényleg igaza van! Mikor eladó volt a Renault-om, szaros 120ezer forintért árultam, friss fényezés, 2 év műszaki.... És akkor a csávó szakértőkkel jött megnézni a kocsit...ott kopogtatták a kasznit, meg rétegvastagság mérőztek! A hülye kérdéseiktől frászt kaptam lásd fent említett hirdetés GyIK! Csodálkoztak mikor kibactam őket a garázsból!!! :D Hehehe....Te is belefutottál a marhákba. :) Mikor eladtuk a pockot, azt is csapatostól jöttek megnézni. Kopogtatták, kívül-belül nézegették, csávó alá is mászott volna, ha nem esett volna aznap az eső. 40000-ért adtam, alku nélkül, de csak bepróbálkozott. Nem mellékes, hogy adtam hozzá 1 komplett motort, váltót, és 4 nyári gumit felnin. A célom az volt, hogy minél hamarabb elvigyék....mondjuk ez bejött. 1 nap alatt elment ( egész nap csörgött az a k.va teló) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hehehe....Te is belefutottál a marhákba. :D Mikor eladtuk a pockot, azt is csapatostól jöttek megnézni. Kopogtatták, kívül-belül nézegették, csávó alá is mászott volna, ha nem esett volna aznap az eső. 40000-ért adtam, alku nélkül, de csak bepróbálkozott. Nem mellékes, hogy adtam hozzá 1 komplett motort, váltót, és 4 nyári gumit felnin. A célom az volt, hogy minél hamarabb elvigyék....mondjuk ez bejött. 1 nap alatt elment ( egész nap csörgött az a k.va teló) :) Hát de most nem idióták? Mégis mi a francot várnak egy 21éves autótól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ma rájöttem, hogy akkor vagyok jó emberek között, ha a mekiben sorban állok a kajáért, kezemben egy váltóbottal (hogy miért hordok a mekibe váltó-darabokat, azt hagyjuk :D ), ahelyett hogy hülyének néznének, akarnak adni, egy hozzá való váltót is :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ma rájöttem, hogy akkor vagyok jó emberek között, ha a mekiben sorban állok a kajáért, kezemben egy váltóbottal (hogy miért hordok a mekibe váltó-darabokat, azt hagyjuk :D ), ahelyett hogy hülyének néznének, akarnak adni, egy hozzá való váltót is :) :) Ennyi. Lurdy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Baleset? Valamilyen betegség, nekem sem mondta meg senki egyelőre, hogy micsoda, de azt tudom, hogy akik érintkeztek vele, azoknak gyógyszeres kezelésen kellett részt venniük, hogy ne legyenek veszélyben... Az egyik ismerősömnek a 11 hónapos kisfia halt meg dec. 30-án. Rota vírust kapott 5 hónapja és a kórházban összeszedett mellé 1 agyvelőgyulladást. Félig lebénult, eddig bírta. :D :) Azt sem szeretném átélni, hogy ilyen a saját gyerekemmel történjen... de az ember hiába követ el mindent. Na mindegy, nem szabad megmaradni ebben a hangulatban... tegnap találkoztam valakivel a fórumról, és beszéltünk is kemény 30 másodpercet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nem! De szerintem nem is azért rakta fel, mert annyira el akarja adni.......... Tényleg igaza van! Mikor eladó volt a Renault-om, szaros 120ezer forintért árultam, friss fényezés, 2 év műszaki.... És akkor a csávó szakértőkkel jött megnézni a kocsit...ott kopogtatták a kasznit, meg rétegvastagság mérőztek! A hülye kérdéseiktől frászt kaptam lásd fent említett hirdetés GyIK! Csodálkoztak mikor kibactam őket a garázsból!!! :D Nehogymá átverjék aztán valami szart adjanak az ő pénzén...érted :) Meg olvasta sok helyen,hogy mire figyeljünk autóvásárlásnál. :D De a rétegmérőzés egy 120eFt-os autónál odab*sz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Rétegmérőzésről annyit mondott a haverom mikor vettem az autót hogy fölösleges. Akiket tud hogy törött autókat raknak össze, olyan mikronfestést tudnak hogy jobb mint a gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Rétegmérőzésről annyit mondott a haverom mikor vettem az autót hogy fölösleges. Akiket tud hogy törött autókat raknak össze, olyan mikronfestést tudnak hogy jobb mint a gyári. :P de hát csak nem olyan ügyes mindenki, hogy jobban fényeznek mint a gyári robotok :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 de hát csak nem olyan ügyes mindenki, hogy jobban fényeznek mint a gyári robotok :D :) :) :D Ha Windows van a gépeken akkor lehet nem tökéletes minden robot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Ne haználj idegen szavakat , mert az egyszerű emberek nem ércsék! :P - wikipédia - kérdez üzemmód ennyi :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok! Sokáig gondolkodtam elbúcsúzzak-e Tőletek vagy sem, de ha egy ember is van akinek hiányzom, nem tehetem meg, hogy szó nélkül lelépek. Az okaira nem térnék ki, akikkel együtt töltöttem ezt az egy évet úgyis tudják. Köszönöm a türelmeteket, a segítséget, az átnevetett órákat és minden jót amit kaptam. :D Vannak akikkel sajnálom, hogy nem találkozhattam, és itt elsősorban rád gondolok Hening. Te vagy az egyik, akit már a legelején megkedveltem és aki szinte ismeretlenül is képes volt kivívni a tiszteletemet (ahogy rajtam kívül még sokakét). Remélem lesz még alkalmam személyesen is megismerni Téged. :) Azokhoz akikkel most is tartjuk a kapcsolatot, nem szólnék, tudják, hogy szeretem Őket. :) (Akivel nem, de szeretné, megtalál privátban.) Tisztelem FPepét, Öcsibácsit az önzetlen felajánlásaikért, és Velük együtt WZsoltot is, akik hihetetlen türelemmel segítenek bárkinek. Day, Neked is csak annyit írok, hogy a hétvégén, valamelyik este kereslek. :D Legyetek jók és ne bántsátok egymást! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Sziasztok! Sokáig gondolkodtam elbúcsúzzak-e Tőletek vagy sem, ... Bár csak egyszer csevegtünk vmi jelentéktelen OFF témában itt a fórumon, de egyből vetted a lapot, és ez nagyon szimpatikus volt akkor. Minden jót Neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts