rtomi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 A motor teljesítményét is meg kell nézni a keréken? Nem kell. Külső-belső-motortér ellenőrzés,futómű-lámpa állítás,ESP kalibrálás, Funkció teszt.Diagram szerint felgyorsítani 120-130-ra közben az összes mütyür,lámpák és tempomat ellenőrzése. Fék,ABS,ESP mérés aztán motordiagnosztikai teszt és alvázellenőrzés. Tömören ennyi a dolgunk. A lámpád mitől lett olyan fekete? Lámpa lakk és 140/100-as izzók. B+ lezuhanyzok, száraz a bőröm, van egy flakon testápoló itt a szekrény sarkán, bekenem magam, nézem a kezem, ....csillámporos vagyok elől-hátul... :D A béna!!! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tömören ennyi a dolgunk. Meg Zsoltinak visszaküldeni, ha opel színkódot fújt fel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ledmágusoknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ledmágusoknak. :) A diszkógömböt leváltja a diszkókocka :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 B+ lezuhanyzok, száraz a bőröm, van egy flakon testápoló itt a szekrény sarkán, bekenem magam, nézem a kezem, ....csillámporos vagyok elől-hátul... :D Képek? Mááá' csak hogy röhöghessünk egy jót... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Hétvégén volt a NatGeo-n a Gyáróriásokban a Lamborghini gyár, ott sem lehet rossz tesztpilótának lenni :) Tesztpilóta Annak is megvannak a maga veszélyei. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Képek? Mááá' csak hogy röhöghessünk egy jót... :) :D http://www.youtube.com/watch?v=QWZ_g-jXNi0 Csak semmi buzulás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Szép reggelt mindenkinek! Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem. Alig volt idősebb 20 évnél... nem álltunk közel egymáshoz, nem ismertem nagyon jól, mégis annyira hihetetlen. Tervezgette az esküvőjét, mindig olyan vidám volt, amikor találkoztunk, és boldog. Mindig hitt a szép és jó dolgokban. Nem is tudom megérteni. szomorú..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Szép reggelt mindenkinek! Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem. Alig volt idősebb 20 évnél... nem álltunk közel egymáshoz, nem ismertem nagyon jól, mégis annyira hihetetlen. Tervezgette az esküvőjét, mindig olyan vidám volt, amikor találkoztunk, és boldog. Mindig hitt a szép és jó dolgokban. Nem is tudom megérteni. Baleset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ehehehehe. :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ehehehehe. :D :) :) Volt már linkelve de jópofa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ledmágusoknak. :) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ledmágusoknak. :) De egész jól néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Köszi. :) De egész jól néz ki :) Csináltok egyet-kettőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Tegnap meghalt egy lány, akit ismertem. Az egyik ismerősömnek a 11 hónapos kisfia halt meg dec. 30-án. Rota vírust kapott 5 hónapja és a kórházban összeszedett mellé 1 agyvelőgyulladást. Félig lebénult, eddig bírta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 most van a super 7es tesztje a pro4en amiben c20xe van. TC-s régi idős teszt, tehát jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ehehehehe. :D :) :) Amikor még én linkeltem be,nem volt kiegészítve GYIK-kel. De így még jobb. :D "-VOLT-E TÖRVE: -természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervízbe is tréleren hordták Wolfsburgba és a legyek is elkerülték (a színe miatt), sőt még a gólya is melléfosott:) " Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Erről még lessz szó.....szájkaraté. :) PÜ ment. Neked is ment. :) Ugye nem akartok 1-1 hét bann-t??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ugye nem akartok 1-1 hét bann-t??? :D Tárgytalan :) Pü-ben eszmét cseréltünk és a motor problémáit is megbeszéltük. No problem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nem tudtam elkerülni idén sem a hűtőrács eltakarását. -20 fokban ha még némi fűtést is szeretnék muszáj valamit tennem különben soha nem melegedik be a motor. Reggel is -21 volt, csattogtak a dízelek keményen de a bengásak sem röffentek egyből. Általában csak akkor gyújtom be az autót ha legalább 10-15 km meg kell tennem de ha ennél kevesebbet akkor addig körözök a városban amíg üzemmelegre melegszik a motor. Egy hete -34 volt talajszinten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Képek? Mááá' csak hogy röhöghessünk egy jót... :) :D Már lemostam...vagy kenjem be magam mégegyszer a hecc kedvééért? Vagy inkább tegyem félre a Blitzre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Nem tudtam elkerülni idén sem a hűtőrács eltakarását. -20 fokban ha még némi fűtést is szeretnék muszáj valamit tennem különben soha nem melegedik be a motor. Reggel is -21 volt, csattogtak a dízelek keményen de a bengásak sem röffentek egyből. Általában csak akkor gyújtom be az autót ha legalább 10-15 km meg kell tennem de ha ennél kevesebbet akkor addig körözök a városban amíg üzemmelegre melegszik a motor. Egy hete -34 volt talajszinten. Csak azt ne mondd, hogy a fogyasztásod meg 6,5 liter/100 km... :) Oda nem Opel való, hanem UAZ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Csak azt ne mondd, hogy a fogyasztásod meg 6,5 liter/100 km... :) Oda nem Opel való, hanem UAZ! :D A városi fogyi 8.5 volt. Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 A városi fogyi 8.5 volt. Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :) Én ki sem dugnám az orrom a paplanom alól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 A városi fogyi 8.5 volt. Poénnak jó igaz, de meglátnám egyesek mit csinálnának ilyen hidegben. :D Neked tényleg jó volna a vizet előmelegíteni, nincs lehetőséged rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts