hakapeszimaki Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Kicsit elfogult vagy szerintem. :D Az elszíneződést a hegesztési varratoknál láthatod ami máshogy reagált a savfürdőre pl. Ezekből a swiftekből csak akkor látsz rohadni vagy rozsdásodni,ha sérült volt. Pár éve vett vissza a gyár az elsőkből néhányat. Szétszedték őket és megvizsgálták a korrózió és üregvédelmet. Nem volt semmi bajuk. A kérdéses gólyalábak pedig a beszállítónál lettek festve úgy érkeztek a gyárba. Én tudom mert ott voltam. :D 15. éve vagyok minőségellenőr az esztergomi gyárban. :D Szerintem pont a hegesztésnél nagy gáz ha valami rohad. A Corsám 96-os évjárat és sokkal szebb alulról,mint a 2001 Swiftünk volt 2006-ban.(A corsán egy küszöb adta meg magát 14év alatt,meg a hátsó tornyokat kaptak alvázvédőt,mert lepattogott.) Persze amennyiért adták a swiftet mást nem is várhat tőlük az ember szerintem. Te milyen autóval jársz? :P (költői kérdés) Gyárlátogatáson a Hankook-nál voltunk annyira parasztok,hogy a PR-os néni előtt végignéztük,hogy a parkoló első sorában milyen gumi van a fejesek autóján. :) 10-ből 9-en más márka volt,de aztán mondta olyan aki ott dolgozik,hogy a fejesek később ingyen kaptak egy garnitúrát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Szerintem pont a hegesztésnél nagy gáz ha valami rohad. A Corsám 96-os évjárat és sokkal szebb alulról,mint a 2001 Swiftünk volt 2006-ban.(A corsán egy küszöb adta meg magát 14év alatt,meg a hátsó tornyokat kaptak alvázvédőt,mert lepattogott.) Persze amennyiért adták a swiftet mást nem is várhat tőlük az ember szerintem. Te milyen autóval jársz? :) (költői kérdés) Gyárlátogatáson a Hankook-nál voltunk annyira parasztok,hogy a PR-os néni előtt végignéztük,hogy a parkoló első sorában milyen gumi van a fejesek autóján. :D 10-ből 9-en más márka volt,de aztán mondta olyan aki ott dolgozik,hogy a fejesek később ingyen kaptak egy garnitúrát. :) Astraval jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Astraval jár. (költői kérdés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Te milyen autóval jársz? :) (költői kérdés) Semmi összefüggés. Valamiből meg kell élni. Azért dolgozom ott mert ezért a fizetésért amit kapok máshol sokkal többet kéne dolgoznom. Egyébként a szüleimnek Ignisük van. Első szériás még ABS nélküli. 7 éves 45 000 km-van benne. A bátyám is a Suzukiban dolgozik neki 3000-es Lagunája van. Előbb lettem suzukis dolgozó mint Opeles. Az meg ugye a C Rekord Coupéval kezdődött :D amit nem lehet össze hasonlítani egy Swift-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Gondoltam nem tudod eldönteni a 3 felsorolt autója közül melyikkel jár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Semmi összefüggés. Valamiből meg kell élni. Azért dolgozom ott mert ezért a fizetésért amit kapok máshol sokkal többet kéne dolgoznom. Egyébként a szüleimnek Ignisük van. Első szériás még ABS nélküli. 7 éves 45 000 km-van benne. A bátyám is a Suzukiban dolgozik neki 3000-es Lagunája van. Előbb lettem suzukis dolgozó mint Opeles. Az meg ugye a C Rekord Coupéval kezdődött :D amit nem lehet össze hasonlítani egy Swift-el. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Gondoltam nem tudod eldönteni a 3 felsorolt autója közül melyikkel jár... :D Sajnos már csak az Astra van meg. :) Amúgy Itt egy cikk a miértekről. (igen én írtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Sajnos már csak az Astra van meg. :) Én tudom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na megyek dolgozni(buszal) A 2 éves fiam mindíg azt mondja: Apa dolgozik gyába,szereli a gugukat. (gugu=autó mert gurul) Amúgy csak ellenőrzöm a kész autókat próbapadokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na megyek dolgozni(buszal) A 2 éves fiam mindíg azt mondja: Apa dolgozik gyába,szereli a gugukat. (gugu=autó mert gurul) Amúgy csak ellenőrzöm a kész autókat próbapadokon. Tiiititititiititiititititittibőőőőő. Megfelelt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Tiiititititiititiititititittibőőőőő. Megfelelt. :D Az auomatával 70-el lehet tolatni mert rükvercben nem szabályoz le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na megyek dolgozni(buszal) A 2 éves fiam mindíg azt mondja: Apa dolgozik gyába,szereli a gugukat. (gugu=autó mert gurul) Amúgy csak ellenőrzöm a kész autókat próbapadokon. A motor teljesítményét is meg kell nézni a keréken? Auto Bild 100.000km-es teszt Mazda 5 a 140Le dízel 100ekm után 152lovat tudott. :) Be lett járatva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hát egy minimálisat "elmászik" a koszon, de nagyon magasra nem hiszem hogy felmenne. Ha jóval fölötte van, akkor az a szelepfedél tömítés lesz. (de csuvázd le tisztára, és nézegesd. Akkor tutira látod hogy merről megy merrefelé. :D ) Ez egészen a fekete műanyag alól jön, úgyhogy csak az lesz. De jó neked hogy munkaidőben van időd ilyenekre!!!Nálam ez kivitelezhetetlen lenne.... :) Cseréljetek már képet, mert ugyaz az :D Egyikőtöknek legyen szemből :P és akkor lesz egy jobbrol egy balro, meg egy szemből :D Sajnos már csak az Astra van meg. :) Amúgy Itt egy cikk a miértekről. (igen én írtam) A lámpád mitől lett olyan fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Tiiititititiititiititititittibőőőőő. Megfelelt. :D Há akkó én is elmehetnék tesztpilótának a képességem megvan hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ez egészen a fekete műanyag alól jön, úgyhogy csak az lesz. Cseréljetek már képet, mert ugyaz az :D Egyikőtöknek legyen szemből :) és akkor lesz egy jobbrol egy balro, meg egy szemből :) A lámpád mitől lett olyan fekete? Én akár autót is szívesen cserélnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Há akkó én is elmehetnék tesztpilótának a képességem megvan hozzá. :D Hétvégén volt a NatGeo-n a Gyáróriásokban a Lamborghini gyár, ott sem lehet rossz tesztpilótának lenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelkagl Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Az a lényeg hogy légyszíves használj szóközt a mondatvégi pontok után, amiből próbálj minél többet elhelyezni a mondandódban. Illetve a részmondatok közé tegyél vesszőt, sokat segít az olvashatóságban. Nem tartom magam retardáltnak, de oda kell figyelni ha az ember a hozzászólásodat végig akarja olvasni... Szerintem nem egyszer le írtam hogy próbálok.De már tényleg unalmas a sok kritika rólam.Inkább a műszaki problémára kellene több gondolkodást fordítani,vagy hányszor kérjek még elnézést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelkagl Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Na most már itt is elég az egymás osztogatásából! Ha nem tetszik vmi a másik szövegében, akkor azt az egyébben tárgyaljátok ki, vagy priviben! EGYETÉRTEK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hétvégén volt a NatGeo-n a Gyáróriásokban a Lamborghini gyár, ott sem lehet rossz tesztpilótának lenni :) Valentino elég jól nyomja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 EGYETÉRTEK :) Én viszont nem. Csak már belefáradtam, abba, hogy kijavítom mások általános iskolai hiányosságait. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Én viszont nem. Csak már belefáradtam, abba, hogy kijavítom mások általános iskolai hiányosságait. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 :D Magadra vetted? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Magadra vetted? :D :) Nem. Én helyesen írok. Inkább szimpatizálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Mivan? Mivan? Mivan? :D A Józsi aszonta hogy a q*rva anyádat.... :) :) Ma is ilyen hangulat van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Mivan? Mivan? Mivan? :D A Józsi aszonta hogy a q*rva anyádat.... :) :) Ma is ilyen hangulat van? Nem, ma nem. Ma a te qrva anyádat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts