spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Én a mostanában nem egy G Astrát láttam piros matricával. Az azért elég gáz. Sőt, egyet feketével is. Az milyen már? :D Fekete. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Fekete. :D Menj aludni kopasz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Menj aludni kopasz. :D Fiatalság bolondság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Erősebben kellene szorítani...? :) He-he, lassan megfejelnek. :D :) Cunder az ívhegesztésnél lepotyogó izzó cucc. :D Ha a jelre gondoltál akkor írd azt, és ne a hegesztésre utalj. :P Ne-nem, a cunder a majter ami kicsordul a tégla alól, mindíg mondják, hogy fogj egy kanalat és húzd le a cunderokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Most jó vót neked hogy kiosztottad? :D Biztos delejre gondolt, de te ebbe is belekötsz. :) Igen, jóvót. :P Amúgy valamelyik nap vasúton azt mondták, hogy "ott a dzsúdó, a sínekben, vigyázzatok". :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Cunder az ívhegesztésnél lepotyogó izzó cucc. :) Ha a jelre gondoltál akkor írd azt, és ne a hegesztésre utalj. :) Nem féltétlenül.... A munkahelyemen kb 40 hegesztő dolgozik, és ők nem így hívják! Szinte minden szakmában van cunder, és minden szakmában mást neveznek annak. :D Az én szakmámban is van, és meglepődnél hogy mi fényezők mit hívunk cundernak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem féltétlenül.... A munkahelyemen kb 40 hegesztő dolgozik, és ők nem így hívják! Szinte minden szakmában van cunder, és minden szakmában mást neveznek annak. :D Az én szakmámban is van, és meglepődnél hogy mi fényezők mit hívunk cundernak :) Jó, lehet. De mi villanyszerelők még a szikrázást is szikroszkópnak hívjuk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Matricatéma: szerintem okosba ezt is meg lehet oldani,láttam már olyan autót,ami tutira 96előtti és büszkén virított rajta a kék matrica. Ellenben karácsonykor jöttek rokonok 2002-es Primerával amin piros matrica virított.Azt meg nem tudom hogyan csinálták,amikor az már euro 3. :) Voltak okos népek, akik régen úgy gondolták hogy spórolnak a zöldkártyán egy ezrest, és alacsonyabb kategóriába teszik. Akkor lett sok zöldmatricás, downgradelve sárgának. Akkor még a kutyát nem zavarta, csak most meg meglepődik a hülyéje, hogy most meg utánarohangászással, csináltathatja vissza, he nem akarja megsz.pni. (Aki meg úgy vette az autót hogy visszaminősítették előtte, az meg csak egyszerűen becumizta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 És hogyhogy Neked pirosad van, ugyan olyan motorral, mint nekem? Úgy, hogy neki elbaxták a forgalmiban a besorolást, mert hivatalosan nem lehetne. Addig jó neki, míg új forgalmit nem kell kérnie valamiért. Matricatéma: szerintem okosba ezt is meg lehet oldani,láttam már olyan autót,ami tutira 96előtti és büszkén virított rajta a kék matrica. Ellenben karácsonykor jöttek rokonok 2002-es Primerával amin piros matrica virított.Azt meg nem tudom hogyan csinálták,amikor az már euro 3. :D Megoldható, pl. a mi ex Caravanunkon, ami egy '92-es 17DR motoros gép, ott virít a kék matrica. A forgalmiját nem néztem, de ha abban meg 2-es besorolás van, akkor a rendőr megbűntetheti őket miatta gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Úgy, hogy neki elbaxták a forgalmiban a besorolást, mert hivatalosan nem lehetne. Addig jó neki, míg új forgalmit nem kell kérnie valamiért. Megoldható, pl. a mi ex Caravanunkon, ami egy '92-es 17DR motoros gép, ott virít a kék matrica. A forgalmiját nem néztem, de ha abban meg 2-es besorolás van, akkor a rendőr megbűntetheti őket miatta gondolom. 4-es :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 4-es :D A Tiédben 4-es van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A Tiédben 4-es van? :D Aham :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jó, lehet. De mi villanyszerelők még a szikrázást is szikroszkópnak hívjuk.... :D A villanyszerelők más tészta.....Ők egy másik bolygóról jöttek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jó, lehet. De mi villanyszerelők még a szikrázást is szikroszkópnak hívjuk.... :D Azaz a villanyászok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Azaz a villanyászok? az az elektronyos kaszinóban van :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Én a mostanában nem egy G Astrát láttam piros matricával. Az azért elég gáz. Sőt, egyet feketével is. Az milyen már? :D Voltak okos népek, akik régen úgy gondolták hogy spórolnak a zöldkártyán egy ezrest, és alacsonyabb kategóriába teszik. Akkor lett sok zöldmatricás, downgradelve sárgának. Akkor még a kutyát nem zavarta, csak most meg meglepődik a hülyéje, hogy most meg utánarohangászással, csináltathatja vissza, he nem akarja megsz.pni. (Aki meg úgy vette az autót hogy visszaminősítették előtte, az meg csak egyszerűen becumizta :) Ez azért érdekes, mert műszakin alapbol elküldenek, hogy csináltass uj forgalmit, mert nem jo a besorolásod :) Ahogy engem is, meg párunkat már elküldtek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez azért érdekes, mert műszakin alapbol elküldenek, hogy csináltass uj forgalmit, mert nem jo a besorolásod :) Ahogy engem is, meg párunkat már elküldtek :) Engem nem küldtek el, igaz 2009ben volt utoljára műszaki és akkor még nem tudott senki, semmit. Idén novemberben meg megkapja a szép kék matrinyát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Akkor csak olyan, mint a SID kijelző... jó ha van, de jobb, ha nincs. :) Az melyik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Az melyik? :) Csak az időt mutatja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Csak az időt mutatja. :D Az tényleg nem szép. :) Nekem a sima egysoros sem tetszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez azért érdekes, mert műszakin alapbol elküldenek, hogy csináltass uj forgalmit, mert nem jo a besorolásod :D Ahogy engem is, meg párunkat már elküldtek :) Nekem meg még a műszaki adatlapon is kettes van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nekem meg még a műszaki adatlapon is kettes van. Te még az évjárattal is elmehetsz reklamálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Te még az évjárattal is elmehetsz reklamálni :D Nem tudsz Te túl sokat??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Nem tudsz Te túl sokat??? :) De, úgyhogy ha jönnek elhallgattatni, küldöm őket hozzád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Hova jártok :) Ez a videó neked gyorsgombra van beállítva vagy mi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts