Dáwid Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Neked legalább még van hajad. :D :) Majd bekeni vele és nem lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Olyanunk szokott lenni a mávnál. :D Leszel a barátom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Leszel a barátom? :D Hova jártok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Fránya ültetés.... :D Asszem létezik akkuról működő is. Klikk! Inkább gázpáka :D Nekem is az van, hátrány az hogy a hegye felé valahol küldi oldalra a meleget mint állat, és ha nem figyel oda az ember, akkor meg tud égetni vele dolgokat. (ez a dolog általában a júzer keze :) ) Amúgy szeretem. Most láttam a múlt héten 12voltos pákát is. A kihangosítómat azzal tette be a srác. Szivargyújtóba betolta, és forrasztott azt kész. Mintha linkeltem volna olyat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Mintha linkeltem volna olyat. :D Jóvanna, már látom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Hova jártok :D Hogy neked milyen jól áll a bajusz, és a bőrcucc. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Akkor sem kell kiröhögni a másikat, nem esett jól. :D :D Dont care. :) Inkább gázpáka :D Nekem is az van, hátrány az hogy a hegye felé valahol küldi oldalra a meleget mint állat, és ha nem figyel oda az ember, akkor meg tud égetni vele dolgokat. (ez a dolog általában a júzer keze :) ) Amúgy szeretem. Most láttam a múlt héten 12voltos pákát is. A kihangosítómat azzal tette be a srác. Szivargyújtóba betolta, és forrasztott azt kész. Már én is ajánlottam neki a gázpákát, vatera linkkel. Le vagy maradva dízeles. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Matrinyát figyelni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Matrinyát figyelni! :D Jól hangzik. Havonta, ha egyszer kell Pestre mennem kocsival, már sokat mondtam, viszont jövő héten mennem kell. Nekem még szerintem sárga matricám van. Akkó bemehetek ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jól hangzik. Havonta, ha egyszer kell Pestre mennem kocsival, már sokat mondtam, viszont jövő héten mennem kell. Nekem még szerintem sárga matricám van. Akkó bemehetek ? :D Nem mehetsz a sárgával sem. :) Az a fekete, és a piros régi megfelelője. Amugy ez nem Budapest függő dolog. Bárhol befujhatják, ha olyan a légszennyezettség. Lásd, pár hete Székesfehérvár, és Várpalota. Szóval jó lesz erre is odafigyelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem mehetsz a sárgával sem. :D Az a fekete, és a piros régi megfelelője. Amugy ez nem Budapest függő dolog. Bárhol befujhatják, ha olyan a légszennyezettség. Lásd, pár hete Székesfehérvár, és Várpalota. Szóval jó lesz erre is odafigyelni. Figyelek-figyelek, de én alapból nem kaphatók jobb besorolást, úgyhogy nem tudok mit csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Figyelek-figyelek, de én alapból nem kaphatók jobb besorolást, úgyhogy nem tudok mit csinálni. :D Ezért kell figyelni. És nem berobogni a piros matricával a büdös városba. :) Tehát, ilyenkor aki ott lakik, sem közlekedhet a nem megfelelő besorolású autójával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Nem mehetsz a sárgával sem. :D Az a fekete, és a piros régi megfelelője. Amugy ez nem Budapest függő dolog. Bárhol befujhatják, ha olyan a légszennyezettség. Lásd, pár hete Székesfehérvár, és Várpalota. Szóval jó lesz erre is odafigyelni. Hát ez fantasztikus lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ezért kell figyelni. És nem berobogni a piros matricával a büdös városba. :D Tehát, ilyenkor aki ott lakik, sem közlekedhet a nem megfelelő besorolású autójával. Győr eléggé szeles város, remélem itt nem lesz szmogriadó , ha mégis, akkor úgyis fogynom kell, előveszem a bringát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Jól hangzik. Havonta, ha egyszer kell Pestre mennem kocsival, már sokat mondtam, viszont jövő héten mennem kell. Nekem még szerintem sárga matricám van. Akkó bemehetek ? :D A pirosat meg a feketét büntetik, sárgára ne szójjónbe :) A forgalmiban milyen szám van a V9: után? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 A pirosat meg a feketét büntetik, sárgára ne szójjónbe :) A forgalmiban milyen szám van a V9: után? :D 04 Az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 04 Az jó? Arra szerintem kék raginya járna :D Mifacért van neked sárga rajta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Tudom gyerekes vagyok, de ilyenkor mindíg melegség önti el a szívem: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Arra szerintem kék raginya járna :D Mifacért van neked sárga rajta? :) Várjál. Kimegyek, megnézem :D Addig a városból kiszorítottaknak: Na, van egy hatszögletű kék, meg egy kerek sárga. Most akkor válogassak? :D Asszem a sárgát adták amikor mentem forgalmit csináltatni :P Következő műszakin elveszik a szép kékemet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Várjál. Kimegyek, megnézem :D Addig a városból kiszorítottaknak: Na, van egy hatszögletű kék, meg egy kerek sárga. Most akkor válogassak? :) Asszem a sárgát adták amikor mentem forgalmit csináltatni :) Következő műszakin elveszik a szép kékemet? :D Valamelyik városban a forgalmival ingyen utazhattál a tömegközlekedési járműveken szmogriadóban. Sőt asszem az egész család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Várjál. Kimegyek, megnézem :P Addig a városból kiszorítottaknak: Na, van egy hatszögletű kék, meg egy kerek sárga. Most akkor válogassak? :) Asszem a sárgát adták amikor mentem forgalmit csináltatni :D Következő műszakin elveszik a szép kékemet? :) Az alsó a környezetvédelmi, a felső a műszaki érvényességét jelzi. C-s motornál szerintem piros lesz az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Valamelyik városban a forgalmival ingyen utazhattál a tömegközlekedési járműveken szmogriadóban. Sőt asszem az egész család. Ha ilyen, akkor nincs para. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ha ilyen, akkor nincs para. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/71803400.jpg Ja, ilyen. Jól van, másfél évre megnyugtattatok, köszi :) Valamelyik városban a forgalmival ingyen utazhattál a tömegközlekedési járműveken szmogriadóban. Sőt asszem az egész család. Ezt ne feszegessük :) Mikor békávéztál utoljára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ja, ilyen. Jól van, másfél évre megnyugtattatok, köszi :) Ezt ne feszegessük :) Mikor békávéztál utoljára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Várjál. Kimegyek, megnézem :P Addig a városból kiszorítottaknak: Na, van egy hatszögletű kék, meg egy kerek sárga. Most akkor válogassak? :) Asszem a sárgát adták amikor mentem forgalmit csináltatni :D Következő műszakin elveszik a szép kékemet? :) A hatszögletű a szmogmatrica. :D Ha a besorolásod 4-es, akkor miért vennék el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts