mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 na ugye hogy létezik....a felszereltség dettó ugyanaz.. ki mondta hogy nem ? :D délután szálltam ki belőle :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ki mondta hogy nem ? :) délután szálltam ki belőle :D :P :D :D Felvágós... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ki mondta hogy nem ? :D délután szálltam ki belőle :) :) :D :P Délután?....Nem láttalak itt a ház elött.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Felvágós... :D :) jáccotál volna tovább, elég volt ennyi is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Délután?....Nem láttalak itt a ház elött.... :) gsi kombiról volt szó imént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 jáccotál volna tovább, elég volt ennyi is :D Kicsit úgy érzem magam, mint a durcás kisgyerek Kinek elvették a játékát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ott a gsi most játéknak nem ? :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Szoktatok néha néha találkozni nem? Odaadod neki, és ő meg a többit intézi, szerintem nem haragszik meg se rád se rám, ha egy 30cmes műanyag darabot beraka csimoba a szerszámos ládája mellé :) Persze nem kötelező, csak ha kidobod, kb ugyan az az erőfeszítés, mint Brekinek odaadni, és egy másik cartárs örül neki :D Dáw egy szürke üléssel együtt adtad nekem. :P őőő, most hogy mondod, kezd tisztulni :) Sosem láttunk még olyat. :D itt ni: gsi kombi Mondd utánam: CA-RA-VAN :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mondd utánam: CA-RA-VAN :D mondtam már : ismerkedjünk meg a gyűjtőfogalom elnevezéssel :D hogy is hívják a KOMBI inszigniát ? jéééééééé, NEM caravan ? mik vannak :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ott a gsi most játéknak nem ? :D :) :) :D majd kölcsönzök rá vmi kereket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mondtam már : ismerkedjünk meg a gyűjtőfogalom elnevezéssel :D hogy is hívják a KOMBI inszigniát ? jéééééééé, NEM caravan ? mik vannak :D :) :) :D Akkor a kombi GSI is caravan????? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor a kombi GSI is caravan????? :) :D :D :) Az opel kombi kivitelű verzióit caravannak hívták a legújabb modellek megjelenéséig. Jastra, insignia már sports tourer.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mondtam már : ismerkedjünk meg a gyűjtőfogalom elnevezéssel :P hogy is hívják a KOMBI inszigniát ? jéééééééé, NEM caravan ? mik vannak :D :) :) :D Deeejezneminszignija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 :D :) Az opel kombi kivitelű verzióit caravannak hívták a legújabb modellek megjelenéséig. Jastra, insignia már sports tourer.. egy j sports tourert elfogadnék csak ugy újévre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 :) :) Az opel kombi kivitelű verzióit caravannak hívták a legújabb modellek megjelenéséig. Jastra, insignia már sports tourer.. Máshol meg Estate-ként. :D Mert ott a Caravan lakókocsit jelent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Boldog új évet mindenkinek, meg minden! Na, a pesti rokonság-nemrokonság autóparkja ismét csúcsformában van... az egyik nem tölt, meg parázslik a töltésjelző, jól emlékszem, hogy ez generátor diódahíd szokott lenni? A másiknál meg megint olajnyomás probléma, pont itt van Fehérváron, ránézek. Hát nem ott a tejföl az olajbetöltő sipkáján, meg úszkál az olaj a kiegyenlítő tartályban? Nem káröröm, de már megint csak az enyém van rendben... szerintem kifizetődő törődni az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Sziasztok!Utánna molyoltam a verdámnak mert nem hagyott nyugodni amit irtatok.Bochumi a gép és gyártották x18xe1-es motorkóddal egy darabig a cdx-es légkondis caravant a 125 pacis gsi motorral.A kocsi nem magyar hanem svájcból lett anno behozva....megvan neki a vezetett német szervizkönyve is... :) Az enyém is Svájcból jöt 2001-ben Magyarisztánba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Boldog új évet mindenkinek, meg minden! Na, a pesti rokonság-nemrokonság autóparkja ismét csúcsformában van... az egyik nem tölt, meg parázslik a töltésjelző, jól emlékszem, hogy ez generátor diódahíd szokott lenni? A másiknál meg megint olajnyomás probléma, pont itt van Fehérváron, ránézek. Hát nem ott a tejföl az olajbetöltő sipkáján, meg úszkál az olaj a kiegyenlítő tartályban? Nem káröröm, de már megint csak az enyém van rendben... szerintem kifizetődő törődni az autóval. Igen, diódahíd. A tejföl még nem lenne gáz. Rövidtávos használatkor sajnos megjelenik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Az enyém is Svájcból jöt 2001-ben Magyarisztánba. :D Akkor mi megalakíthatnánk a svájci astrások klubját!! :):D:D:D A tiéd mennyi kw-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Akkor mi megalakíthatnánk a svájci astrások klubját!! :D:D:D:D A tiéd mennyi kw-os? 85 KW 115 LE X18XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Boldog új évet mindenkinek, meg minden! Na, a pesti rokonság-nemrokonság autóparkja ismét csúcsformában van... az egyik nem tölt, meg parázslik a töltésjelző, jól emlékszem, hogy ez generátor diódahíd szokott lenni? A másiknál meg megint olajnyomás probléma, pont itt van Fehérváron, ránézek. Hát nem ott a tejföl az olajbetöltő sipkáján, meg úszkál az olaj a kiegyenlítő tartályban? Nem káröröm, de már megint csak az enyém van rendben... szerintem kifizetődő törődni az autóval. Akkor diódahíd, ha leállított motornál világít a töltésjelző lámpa. Ha csak menet közben parázslik, az inkább testelési gond, egy multiméterrel mérj feszültséget járó motornál a generátor fém háza és a motorblokk között, ha nem 0-t mérsz, akkor a generátor testvezetékét oxidmentesítsd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Akkor diódahíd, ha leállított motornál világít a töltésjelző lámpa. Gyújtáson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Gyújtáson? Nem, olyankor gyújtás nélkül is előadja ezt, Dáwidnak pont most volt ilyen, le is merítette az akksiját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Jó "öreg" TIV-nek Boldog Születésnapot!! :D Ja, és Boldogat Tivnek! :D Meg BUÉK! Csak úgy... :D Csak most jutottam gép közelbe. Köszönöm mindenkinek a jókívánságot. :D Egyúttal köszönöm Smidth Pál köztársasági elnök úrnak az éjféli köszöntőt. Kicsit hosszúra sikeredett, és nem is igazán nekem szólt. :D Aztán köszönöm a szervezőknek a rengeteg tüzijátékot, amit rendeztek országszerte a szülinapom tiszteletére. :D :o :P Legalábbis én ugy gondoltam nekem szólt. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 Máshol meg Estate-ként. :) Mert ott a Caravan lakókocsit jelent. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts