Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Annyira köszi! :D

de azért amit beszéltünk az még mindig áll.

mindent megveszek ami fekete :)

a kék belső meg hátha kell valakinek majd.

dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :) Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett.

Megosztás:

Még jó, hogy ezt Wide hszére reagálva írtad :)

Akkor is butaságot írtál :D

Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :D :D

dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :P Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett.

akkor majd rákérdezek tőle.

köszi az infót! :)

Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül.

Megosztás:

Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :P :D

Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül.

Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D

Ki az a Jani? :) :)

Megosztás:

Megosztás:

Nekem sose adtál, pedig kérdeztem már,van e vkinek olyan, mert nekem nincs meg egyik :D

Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :)

Megosztás:

Mekkora értékekről diskuráltok. :D Kidobtam már egy párat.. :)

Ha van/lesz még valami kukázásra szánt cuccod, akkor szóljál, megyek érte :D

(esetleg kidobni szánt 15-ös felnigarnitúra? :))

Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D

Ki az a Jani? :o :D

A feketék nálad vannak? Akkor azé' nem találtam :D :P DarkErrant-Jani a Jani.

Megosztás:

na akkor ezt buktam most.

az órát meg megveszem, lesz ami lesz.

a lényeg az, hogy nekem jelenleg egy Delco W1111 van, a másik meg egy VDO W1111.

valahogy összevarázsolom legfeljebb :D

A műszerek skálázasa egyezik?? Ha igen akkor egy az egyben csere, ha még a zöld kábel meg van, akkor még működni is fog :)

Megosztás:

Nyilván, majd még egy 3. embert is ugráltatok miatta.....

Szoktatok néha néha találkozni nem? Odaadod neki, és ő meg a többit intézi, szerintem nem haragszik meg se rád se rám, ha egy 30cmes műanyag darabot beraka csimoba a szerszámos ládája mellé :D

Persze nem kötelező, csak ha kidobod, kb ugyan az az erőfeszítés, mint Brekinek odaadni, és egy másik cartárs örül neki :)

Dáw egy szürke üléssel együtt adtad nekem. :)

Megosztás:

Akkor bocs Wide, de Novyé lesz a cucc, nekem úgyis csak egy-két dolog van, neked meg ha jól értem kompletten kellene. Nincs harag ugye? :D

persze hogy nincs harag! :)

miért lenne?

a cartárs a rangidős amúgy is :)

meg lehet, hogy spzolinak lesz fekete ha bont majd.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.