zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Annyira köszi! :D de azért amit beszéltünk az még mindig áll. mindent megveszek ami fekete :) a kék belső meg hátha kell valakinek majd. Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :) nekem kell egy fekete jobboldali ülés sin takaró azt nekem add már lécci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :) az is kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Annyira köszi! :D de azért amit beszéltünk az még mindig áll. mindent megveszek ami fekete :) a kék belső meg hátha kell valakinek majd. dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :) Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 nekem kell egy fekete jobboldali ülés sin takaró azt nekem add már lécci :D A külső hosszú? Legyen a tiéd, mikor jössz érte? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A külső hosszú? Legyen a tiéd, mikor jössz érte? :) ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :D Pübe lebeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :) Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett. akkor majd rákérdezek tőle. köszi az infót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 az is kell! :) ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :) Pübe lebeszéljük. Na faca, döntsétek el ti kié legyen.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :D Pübe lebeszéljük. erre gondolsz? üléssín takaró Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 erre gondolsz? üléssín takaró Ja ebből kellene nekem egy jobbos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Még jó, hogy ezt Wide hszére reagálva írtad :) Akkor is butaságot írtál :D Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :D :D dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :P Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett. akkor majd rákérdezek tőle. köszi az infót! :) Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :) Kidobtam már egy párat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :P :D Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D Ki az a Jani? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :) Kidobtam már egy párat.. :D Nekem sose adtál, pedig kérdeztem már,van e vkinek olyan, mert nekem nincs meg egyik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem sose adtál, pedig kérdeztem már,van e vkinek olyan, mert nekem nincs meg egyik :D Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :D Brekinél van a raktárom, oda le lehet adni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :D Kidobtam már egy párat.. :) Ha van/lesz még valami kukázásra szánt cuccod, akkor szóljál, megyek érte :D (esetleg kidobni szánt 15-ös felnigarnitúra? :)) Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D Ki az a Jani? :o :D A feketék nálad vannak? Akkor azé' nem találtam :D :P DarkErrant-Jani a Jani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Brekinél van a raktárom, oda le lehet adni :D Nyilván, majd még egy 3. embert is ugráltatok miatta..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. na akkor ezt buktam most. az órát meg megveszem, lesz ami lesz. a lényeg az, hogy nekem jelenleg egy Delco W1111 van, a másik meg egy VDO W1111. valahogy összevarázsolom legfeljebb :D A műszerek skálázasa egyezik?? Ha igen akkor egy az egyben csere, ha még a zöld kábel meg van, akkor még működni is fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nyilván, majd még egy 3. embert is ugráltatok miatta..... Szoktatok néha néha találkozni nem? Odaadod neki, és ő meg a többit intézi, szerintem nem haragszik meg se rád se rám, ha egy 30cmes műanyag darabot beraka csimoba a szerszámos ládája mellé :D Persze nem kötelező, csak ha kidobod, kb ugyan az az erőfeszítés, mint Brekinek odaadni, és egy másik cartárs örül neki :) Dáw egy szürke üléssel együtt adtad nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A műszerek skálázasa egyezik?? Ha igen akkor egy az egyben csere, ha még a zöld kábel meg van, akkor még működni is fog :D a zöld kábelt még nem néztem, de láttam a fórumon valahol, hogy miként kell pótolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor bocs Wide, de Novyé lesz a cucc, nekem úgyis csak egy-két dolog van, neked meg ha jól értem kompletten kellene. Nincs harag ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Akkor bocs Wide, de Novyé lesz a cucc, nekem úgyis csak egy-két dolog van, neked meg ha jól értem kompletten kellene. Nincs harag ugye? :D persze hogy nincs harag! :) miért lenne? a cartárs a rangidős amúgy is :) meg lehet, hogy spzolinak lesz fekete ha bont majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 a zöld kábelt még nem néztem, de láttam a fórumon valahol, hogy miként kell pótolni. Onnan kell vinni: A fekete csatinál szokott megszakadni, ha nem megy el az óráig. Viszont ha nincs az óránál akkor tudok "pint" adni, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts