zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Annyira köszi! :D de azért amit beszéltünk az még mindig áll. mindent megveszek ami fekete :) a kék belső meg hátha kell valakinek majd. Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :)
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :) nekem kell egy fekete jobboldali ülés sin takaró azt nekem add már lécci :D
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Vannak fekete műanyag takarók az első ülésekhez,meg háttámlatekergető... :) az is kell! :D
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Annyira köszi! :D de azért amit beszéltünk az még mindig áll. mindent megveszek ami fekete :) a kék belső meg hátha kell valakinek majd. dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :) Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett.
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 nekem kell egy fekete jobboldali ülés sin takaró azt nekem add már lécci :D A külső hosszú? Legyen a tiéd, mikor jössz érte? :)
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 A külső hosszú? Legyen a tiéd, mikor jössz érte? :) ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :D Pübe lebeszéljük.
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :) Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett. akkor majd rákérdezek tőle. köszi az infót! :D
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 az is kell! :) ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :) Pübe lebeszéljük. Na faca, döntsétek el ti kié legyen.... :D
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 ami a patront takarja, de kellene a belsőké is, azok sötét szürkék :D Pübe lebeszéljük. erre gondolsz? üléssín takaró
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 erre gondolsz? üléssín takaró Ja ebből kellene nekem egy jobbos
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Még jó, hogy ezt Wide hszére reagálva írtad :) Akkor is butaságot írtál :D Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :D :D dáwidnakvannak fekete ülései, ha az érdekel téged, meg hamegvan még :P Olcsón árulgatta, csak senkinek se kellett. akkor majd rákérdezek tőle. köszi az infót! :) Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül.
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :) Kidobtam már egy párat.. :D
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Tudom, értsd oda ahova kell. Én leírtam a jó választ, tehetek én róla hogy rosszak voltak a kérdések? :P :D Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D Ki az a Jani? :) :)
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :) Kidobtam már egy párat.. :D Nekem sose adtál, pedig kérdeztem már,van e vkinek olyan, mert nekem nincs meg egyik :)
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül.
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nekem sose adtál, pedig kérdeztem már,van e vkinek olyan, mert nekem nincs meg egyik :D Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :)
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Jó hát ha ilyen kell, akkor szépen összegyűjtöd és majd a végén talán elküldöm. 500 meg 1000ftért nem fogok neked válogatni, csomagolni, postára menni... :D Brekinél van a raktárom, oda le lehet adni :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Mekkora értékekről diskuráltok. :D Kidobtam már egy párat.. :) Ha van/lesz még valami kukázásra szánt cuccod, akkor szóljál, megyek érte :D (esetleg kidobni szánt 15-ös felnigarnitúra? :)) Az ajtókárpitok meg nálam vannak nem? :D Ki az a Jani? :o :D A feketék nálad vannak? Akkor azé' nem találtam :D :P DarkErrant-Jani a Jani.
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Brekinél van a raktárom, oda le lehet adni :D Nyilván, majd még egy 3. embert is ugráltatok miatta.....
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Voltak. 8000-ért árultam a komplett belsőt, első-hátsó ülésekkel, ajtókárpitokkal együtt, és a kutyának nem kellett. A jobb elsőt odaadtam Janinak, a hátsó üléssor, meg a bal első megvan még, de az már csak sín, meg fejtámla nélkül. na akkor ezt buktam most. az órát meg megveszem, lesz ami lesz. a lényeg az, hogy nekem jelenleg egy Delco W1111 van, a másik meg egy VDO W1111. valahogy összevarázsolom legfeljebb :D A műszerek skálázasa egyezik?? Ha igen akkor egy az egyben csere, ha még a zöld kábel meg van, akkor még működni is fog :)
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nyilván, majd még egy 3. embert is ugráltatok miatta..... Szoktatok néha néha találkozni nem? Odaadod neki, és ő meg a többit intézi, szerintem nem haragszik meg se rád se rám, ha egy 30cmes műanyag darabot beraka csimoba a szerszámos ládája mellé :D Persze nem kötelező, csak ha kidobod, kb ugyan az az erőfeszítés, mint Brekinek odaadni, és egy másik cartárs örül neki :) Dáw egy szürke üléssel együtt adtad nekem. :)
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 A műszerek skálázasa egyezik?? Ha igen akkor egy az egyben csere, ha még a zöld kábel meg van, akkor még működni is fog :D a zöld kábelt még nem néztem, de láttam a fórumon valahol, hogy miként kell pótolni.
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Akkor bocs Wide, de Novyé lesz a cucc, nekem úgyis csak egy-két dolog van, neked meg ha jól értem kompletten kellene. Nincs harag ugye? :D
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Akkor bocs Wide, de Novyé lesz a cucc, nekem úgyis csak egy-két dolog van, neked meg ha jól értem kompletten kellene. Nincs harag ugye? :D persze hogy nincs harag! :) miért lenne? a cartárs a rangidős amúgy is :) meg lehet, hogy spzolinak lesz fekete ha bont majd.
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 a zöld kábelt még nem néztem, de láttam a fórumon valahol, hogy miként kell pótolni. Onnan kell vinni: A fekete csatinál szokott megszakadni, ha nem megy el az óráig. Viszont ha nincs az óránál akkor tudok "pint" adni, ha kell.
Recommended Posts