Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :D :P

És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D

Ottan nem a nyomaték lakik :)

Amúgy nem Te ajánlottad még régebben, hogy van műszeregységed?

Nekem igazából csak a km óra része érdekelne.

Sajna szét kell szednem a mostani konfigurációt, mert sokat csal az óra utolsó összerakás óta, és félek hogy a mutató nem éli túl :)

Csak biztonsági tartaléknak kérdezem.

W1102 kéne, olyan, aminek fekete az útjeladója :D

Amúgy a VDO-VDO sem mindegy...

Megosztás:

a műszerfalon a 3 tekerő alatt (amivel szabályozom majd, hogy mennyire akarok fázni), van az a sárga csíkos gomb, hogy belső levegő keringtetés

ez mire jó?

Belső levegőt keringtetni :) Ha mész egy BKV-ikarus mögött, akkor nem fulladsz bele olyan hamar :D

Megosztás:

Ottan nem a nyomaték lakik :D

Amúgy nem Te ajánlottad még régebben, hogy van műszeregységed?

Nekem igazából csak a km óra része érdekelne.

Sajna szét kell szednem a mostani konfigurációt, mert sokat csal az óra utolsó összerakás óta, és félek hogy a mutató nem éli túl :)

Csak biztonsági tartaléknak kérdezem.

W1102 kéne, olyan, aminek fekete az útjeladója :)

Amúgy a VDO-VDO sem mindegy...

1102-esem van, de nincs rajta jeladó (dízeleknek nem kell, és nem is tettek a legtöbbre) :D

Megosztás:

ha Delco helyett VDO teszek be, akkor mit kell csinálnom vele?

illetve a másik kérdésem:

ha ausztriából hozok be vasat bontani, kell rá fizetni valamit?

Semmit, nekem is így van, csak nem tudod faragás nélkül átrakni a kilóméterórát, és ha fogalalkozol azzal, hogy ne "hamisítsd" meg a valós kilómétert akkor pörgetned kell az órát vissza, vagy előre. Meg valószínű a TID pillanatnyi sebesség funkciója is csalni fog, de ez nem tuti.

Megosztás:

Helló!!!BÚÉK!!!!Kijavitottam az avataromat(vagyis csak szerettem volna),hogyan tudok ide képet feltenni?

Olvastam az aláírásodat.

Szerintem az X18XE csak 115 Lovas.

Nekem legalábbis a forgalmiban ez van és máshonnan is így tudom.

A 125lovas az az X18XEV.

Megosztás:

Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :) ). :D

Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :D :P

És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D

Miért beszélsz hülyeséget? :)

Ha egyezik a W szám, meg a skálázások, mindegy hogy vdo vagy delco

Ha nemegyezik a szám, akkor fontos, hogy ugyan az legyen a gyártó. Azonos gyártóknál cserélhető maga a km óra rész. Vdo fordulatszámos óra a gyakoribb, Delcot még nem is nagyon láttunk.

Ha cserélni kell óra részt, az útjeladó csatlakozása térhet el, de megoldható 3 darab forrasztással, illetve cdrom audio kábel saruja rámegy pont a tüskékre.

Megosztás:

Miért beszélsz hülyeséget? :)

Ha egyezik a W szám, meg a skálázások, mindegy hogy vdo vagy delco

Ha nemegyezik a szám, akkor fontos, hogy ugyan az legyen a gyártó. Azonos gyártóknál cserélhető maga a km óra rész. Vdo fordulatszámos óra a gyakoribb, Delcot még nem is nagyon láttunk.

Ha cserélni kell óra részt, az útjeladó csatlakozása térhet el, de megoldható 3 darab forrasztással, illetve cdrom audio kábel saruja rámegy pont a tüskékre.

Gábornak csak a km-óra kell belőle :D

Megosztás:

az nem is kell nekem :D

van kint ismerősöm.

most írt, hogy 200 euro-ért vannak F Astrák.

csak ez miatt kérdeztem, hogy kell e fizetni valamit itthon.

ez engem is érdekelne, hogy ha odakint megveszek egy autot, akkor azzal mi a téma, ha bontásra veszem, vám, utána papírjaival kelle vmit csinálni, kivonatni stb stb?

Megosztás:

Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :) ). :D

Még jó, hogy ezt Wide hszére reagálva írtad :D

Akkor is butaságot írtál :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.