Gabor -- C14Se Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :D :P És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D Ottan nem a nyomaték lakik :) Amúgy nem Te ajánlottad még régebben, hogy van műszeregységed? Nekem igazából csak a km óra része érdekelne. Sajna szét kell szednem a mostani konfigurációt, mert sokat csal az óra utolsó összerakás óta, és félek hogy a mutató nem éli túl :) Csak biztonsági tartaléknak kérdezem. W1102 kéne, olyan, aminek fekete az útjeladója :D Amúgy a VDO-VDO sem mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 a műszerfalon a 3 tekerő alatt (amivel szabályozom majd, hogy mennyire akarok fázni), van az a sárga csíkos gomb, hogy belső levegő keringtetés ez mire jó? Belső levegőt keringtetni :) Ha mész egy BKV-ikarus mögött, akkor nem fulladsz bele olyan hamar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Hegesszé' :) Forrasztani tudok csak nem nagyon. :) Hegeszteni viszont még sosem próbáltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ottan nem a nyomaték lakik :D Amúgy nem Te ajánlottad még régebben, hogy van műszeregységed? Nekem igazából csak a km óra része érdekelne. Sajna szét kell szednem a mostani konfigurációt, mert sokat csal az óra utolsó összerakás óta, és félek hogy a mutató nem éli túl :) Csak biztonsági tartaléknak kérdezem. W1102 kéne, olyan, aminek fekete az útjeladója :) Amúgy a VDO-VDO sem mindegy... 1102-esem van, de nincs rajta jeladó (dízeleknek nem kell, és nem is tettek a legtöbbre) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 1102-esem van, de nincs rajta jeladó (dízeleknek nem kell, és nem is tettek a legtöbbre) :D Azt hittem a dízeleknek valami hótmás W számuk van :) Valami 1500 körüli Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Belső levegőt keringtetni :) Ha mész egy BKV-ikarus mögött, akkor nem fulladsz bele olyan hamar :D Ha meg későn kapcsolod be akkor lagalább bentmarad a büdös. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ha Delco helyett VDO teszek be, akkor mit kell csinálnom vele? illetve a másik kérdésem: ha ausztriából hozok be vasat bontani, kell rá fizetni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 uff buék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ha Delco helyett VDO teszek be, akkor mit kell csinálnom vele? illetve a másik kérdésem: ha ausztriából hozok be vasat bontani, kell rá fizetni valamit? Semmit, nekem is így van, csak nem tudod faragás nélkül átrakni a kilóméterórát, és ha fogalalkozol azzal, hogy ne "hamisítsd" meg a valós kilómétert akkor pörgetned kell az órát vissza, vagy előre. Meg valószínű a TID pillanatnyi sebesség funkciója is csalni fog, de ez nem tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Pedig reménykedtem... :D Helló!!!BÚÉK!!!!Kijavitottam az avataromat(vagyis csak szerettem volna),hogyan tudok ide képet feltenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ha Delco helyett VDO teszek be, akkor mit kell csinálnom vele? illetve a másik kérdésem: ha ausztriából hozok be vasat bontani, kell rá fizetni valamit? hát..... a mariahilfer strasse nem lesz ingyen a tiéd bontásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Én is lecseréltem az avataromat. Ezzel regeltem 5 éve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Helló!!!BÚÉK!!!!Kijavitottam az avataromat(vagyis csak szerettem volna),hogyan tudok ide képet feltenni? Olvastam az aláírásodat. Szerintem az X18XE csak 115 Lovas. Nekem legalábbis a forgalmiban ez van és máshonnan is így tudom. A 125lovas az az X18XEV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Z18XE az amire gondoltál. Nem? Mert még az X18XE1 is 115 pacis. XEV meg ebből talán nem is létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Z18XE az amire gondoltál. Nem? Mert még az X18XE1 is 115 pacis. XEV meg ebből talán nem is létezik. Tököm tudja már.. Ez a sok "lőn" meg a "vala"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Olvastam az aláírásodat. Szerintem az X18XE csak 115 Lovas. Nekem legalábbis a forgalmiban ez van és máshonnan is így tudom. A 125lovas az az X18XEV. c18xe is 125 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Megint szánalmas ez a dakar közvetítés. 20:00kor kezdtek. óra 15kor már a második reklámblokk ment. Tavaly a fél órás műsorból 12perc reklám volt, 12perc interjú a vwsekkel, a többi meg az események..nem is néztem onnantól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :) ). :D Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :D :P És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D Miért beszélsz hülyeséget? :) Ha egyezik a W szám, meg a skálázások, mindegy hogy vdo vagy delco Ha nemegyezik a szám, akkor fontos, hogy ugyan az legyen a gyártó. Azonos gyártóknál cserélhető maga a km óra rész. Vdo fordulatszámos óra a gyakoribb, Delcot még nem is nagyon láttunk. Ha cserélni kell óra részt, az útjeladó csatlakozása térhet el, de megoldható 3 darab forrasztással, illetve cdrom audio kábel saruja rámegy pont a tüskékre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 hát..... a mariahilfer strasse nem lesz ingyen a tiéd bontásra :D az nem is kell nekem :) van kint ismerősöm. most írt, hogy 200 euro-ért vannak F Astrák. csak ez miatt kérdeztem, hogy kell e fizetni valamit itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Miért beszélsz hülyeséget? :) Ha egyezik a W szám, meg a skálázások, mindegy hogy vdo vagy delco Ha nemegyezik a szám, akkor fontos, hogy ugyan az legyen a gyártó. Azonos gyártóknál cserélhető maga a km óra rész. Vdo fordulatszámos óra a gyakoribb, Delcot még nem is nagyon láttunk. Ha cserélni kell óra részt, az útjeladó csatlakozása térhet el, de megoldható 3 darab forrasztással, illetve cdrom audio kábel saruja rámegy pont a tüskékre. Gábornak csak a km-óra kell belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 az nem is kell nekem :D van kint ismerősöm. most írt, hogy 200 euro-ért vannak F Astrák. csak ez miatt kérdeztem, hogy kell e fizetni valamit itthon. ez engem is érdekelne, hogy ha odakint megveszek egy autot, akkor azzal mi a téma, ha bontásra veszem, vám, utána papírjaival kelle vmit csinálni, kivonatni stb stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Annyira jól nyomjátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ez engem is érdekelne, hogy ha odakint megveszek egy autot, akkor azzal mi a téma, ha bontásra veszem, vám, utána papírjaival kelle vmit csinálni, kivonatni stb stb? Itt azt írják sima ügy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Itt azt írják sima ügy. :D Annyira köszi! :) de azért amit beszéltünk az még mindig áll. mindent megveszek ami fekete :) a kék belső meg hátha kell valakinek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :) ). :D Még jó, hogy ezt Wide hszére reagálva írtad :D Akkor is butaságot írtál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts