rtomi Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nem nagyon, mert elviszik a klímával együtt... Sztem ki lehet azt műteni onnan, de még sosem próbáltam. Akkor majd jóidőben szétkapomésmegnézem. :) :D
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 B.U.É.K :) Tegnap esti mérleg: 200km, lenyelve egy korty pia se, ruhámon másfél üveg pezsgő, ezért majdnem kiosztva két pofon, de szilveszter volt így nem :) Jónak mondható volt :D 80km, másfél üveg pezsgő, tökila, egy kupac macisör, meg amire még nem emlékszem, lenyelve. :P Haver sűrített levegős dudát szobában megnyomás, ezért egy zacskó csipsz, meg pár darab virsli fejjel történő elkapás, hülyegyerek taxiig 3-an kikésérés, visszafelé kupacba borulás. (kiderült hogy mégsem az volt a leggyengébb láncszem akit kivittünk a taxiig :D ) amúgy jó volt :D
mrbis Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Sziasztok Nem tudtok valakit, aki foglalkozik műanyaghegesztéssel Tolna megyében? Gsi lökös átalakításról lenne szó. Köszi
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 KI, nem BE :) ez a a be >>>> http://car.blogs.com/sdd/images/subaru_sti_trackmonkey.jpg Mindegy :) Viszont azt a gépet megjáratnám :D
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Mindegy :) Viszont azt a gépet megjáratnám :D annyira nem + tudjuk :D amúgy jó ha van, ha valami füstöl a motortérben, akkor egyből látszik :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 annyira nem + tudjuk :) amúgy jó ha van, ha valami füstöl a motortérben, akkor egyből látszik :) Ha már füstöl, akkor nem mindegy neki? :D
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ha már füstöl, akkor nem mindegy neki? :D lehet rosszul visszarakni az olajbetöltő sapkáját is :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 lehet rosszul visszarakni az olajbetöltő sapkáját is :D :D Nem beszélek veled :P :) :) :D
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 annyira nem + tudjuk :D amúgy jó ha van, ha valami füstöl a motortérben, akkor egyből látszik :D :D :) lehet rosszul visszarakni az olajbetöltő sapkáját is :D Miért érzem azt, hogy ez nem célzás volt hanem találat? :P :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 :) :) Miért érzem azt, hogy ez nem célzás volt hanem találat? :P :D Ezért... Visit My Website :D
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ezért... :D Hűha...Hát őőő izé! Így már értem. De azért ne keseredj el, tévedni emberi dolog :)
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 :D Nem beszélek veled :P :) :) :D :P :D :D :o nem nagy cucc, csináltam én is ilyet :D :D :D :D
daykiller Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :D HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :P Állat. :o Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D Zoli! Klímakapcsolód nem szokott lenni? Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik. Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :) Az izzó kiforrasztható belőle. Csak forrasztani lehet.
daykiller Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Most vettem észre, ha dudálok hunyorognak a ledek a belső világításban. :DPersze, hogy hunyorognak....tudod mennyi ampert zabál az a sz@r? :) és nem kétszólamúja van, mint az enyémben... :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Hűha...Hát őőő izé! Így már értem. De azért ne keseredj el, tévedni emberi dolog :P ...mondta a süni, és lemászott a WC-keféről. ("de a szerelem ereje mindent legyőz" mondta, és visszamászott :) :) ) :D Nicsak....mit látok? Üdv a csapatban! :D Köfi. :D
daykiller Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 ...mondta a süni, és lemászott a WC-keféről. ("de a szerelem ereje mindent legyőz" mondta, és visszamászott :) :) ) Köfi. :D Nincs eladó rendszámkereted? :D
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 fordulatszám mérős óracserénél mire kell figyelni? van ugye ez a W1111. ugyan ilyen legyen, vagy lehet másmilyen is?
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nincs eladó rendszámkereted? :) Nincs. Elöl még normális keretem sincs, csak amit a lakatosom biztosított bele. (neki ellopták a rendszámait egyszer, és azóta mániákus. Nekem 4 csavarral beletolta a bontott lökösbe, a vele együtt bontott keretet :) :D :P) fordulatszám mérős óracserénél mire kell figyelni? van ugye ez a W1111. ugyan ilyen legyen, vagy lehet másmilyen is? Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :D ). :D
Gabor -- C14Se Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 fordulatszám mérős óracserénél mire kell figyelni? van ugye ez a W1111. ugyan ilyen legyen, vagy lehet másmilyen is? Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :D Nekem 1102 helyett van bent 1111, de az elejére 1102 van írva, szóval bonyolult :) Amúgy arra figyelj, hogy ugyan addig legyen skálázva a hőmérőd, és ne dízeles óra legyen. (Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :) ) Ha ugyan olyan a km óra, akkor egyben át tudod tenni, és nem kell tekergetned se, ez lenne a legkönnyebb (ekkor mind1 a W szám). (Hátulról mások)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :D Nekem 1102 helyett van bent 1111, de az elejére 1102 van írva, szóval bonyolult :) Amúgy arra figyelj, hogy ugyan addig legyen skálázva a hőmérőd, és ne dízeles óra legyen. (Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :D ) Ha ugyan olyan a km óra, akkor egyben át tudod tenni, és nem kell tekergetned se, ez lenne a legkönnyebb (ekkor mind1 a W szám). (Hátulról mások) Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :) :P És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D
Andrei Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 a műszerfalon a 3 tekerő alatt (amivel szabályozom majd, hogy mennyire akarok fázni), van az a sárga csíkos gomb, hogy belső levegő keringtetés ez mire jó?
rtomi Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Állat. :) Az izzó kiforrasztható belőle. Csak forrasztani lehet. Na el is jutottunk ahhoz a ponthoz ami miatt eddig nem álltam neki. Mikor beletört rájöttem,hogy forrasztott és nem foglalatos. :) Ha forrasztani kell mindíg ideges leszek. :D
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :) Nekem 1102 helyett van bent 1111, de az elejére 1102 van írva, szóval bonyolult :) Amúgy arra figyelj, hogy ugyan addig legyen skálázva a hőmérőd, és ne dízeles óra legyen. (Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :D ) Ha ugyan olyan a km óra, akkor egyben át tudod tenni, és nem kell tekergetned se, ez lenne a legkönnyebb (ekkor mind1 a W szám). (Hátulról mások) találtam egyet, ami ugyan olyan mint az enyém :P és csak 5000.- :D remélem jó is :D
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Na el is jutottunk ahhoz a ponthoz ami miatt eddig nem álltam neki. Mikor beletört rájöttem,hogy forrasztott és nem foglalatos. :) Ha forrasztani kell mindíg ideges leszek. :D Hegesszé' :)
Recommended Posts