Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

B.U.É.K

:)

Tegnap esti mérleg:

200km, lenyelve egy korty pia se, ruhámon másfél üveg pezsgő, ezért majdnem kiosztva két pofon, de szilveszter volt így nem :)

Jónak mondható volt :D

80km, másfél üveg pezsgő, tökila, egy kupac macisör, meg amire még nem emlékszem, lenyelve. :P Haver sűrített levegős dudát szobában megnyomás, ezért egy zacskó csipsz, meg pár darab virsli fejjel történő elkapás, hülyegyerek taxiig 3-an kikésérés, visszafelé kupacba borulás. (kiderült hogy mégsem az volt a leggyengébb láncszem akit kivittünk a taxiig :D ) amúgy jó volt :D

Megosztás:

Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :D HÁHÁ.

Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D

A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :P

Állat. :o

Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D

Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D

Zoli!

Klímakapcsolód nem szokott lenni?

Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik.

Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :)

Az izzó kiforrasztható belőle. Csak forrasztani lehet.

Megosztás:

Hűha...Hát őőő izé! Így már értem. De azért ne keseredj el, tévedni emberi dolog :P

...mondta a süni, és lemászott a WC-keféről. ("de a szerelem ereje mindent legyőz" mondta, és visszamászott :) :) )

:D Nicsak....mit látok? Üdv a csapatban! :D

Köfi. :D

Megosztás:

Nincs eladó rendszámkereted? :)

Nincs. Elöl még normális keretem sincs, csak amit a lakatosom biztosított bele. (neki ellopták a rendszámait egyszer, és azóta mániákus. Nekem 4 csavarral beletolta a bontott lökösbe, a vele együtt bontott keretet :) :D :P)

fordulatszám mérős óracserénél mire kell figyelni?

van ugye ez a W1111.

ugyan ilyen legyen, vagy lehet másmilyen is?

Ugyan ilyen, mert csalni fog ehhez képest a többi. Még fontosabb, hogy milyen gyártótól van, mert ha az más, akkor még többet csal (meg se mozdul a mutató :D ). :D

Megosztás:

fordulatszám mérős óracserénél mire kell figyelni?

van ugye ez a W1111.

ugyan ilyen legyen, vagy lehet másmilyen is?

Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :D

Nekem 1102 helyett van bent 1111, de az elejére 1102 van írva, szóval bonyolult :)

Amúgy arra figyelj, hogy ugyan addig legyen skálázva a hőmérőd, és ne dízeles óra legyen.

(Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :) )

Ha ugyan olyan a km óra, akkor egyben át tudod tenni, és nem kell tekergetned se, ez lenne a legkönnyebb (ekkor mind1 a W szám). (Hátulról mások)

Megosztás:

Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :D

Nekem 1102 helyett van bent 1111, de az elejére 1102 van írva, szóval bonyolult :)

Amúgy arra figyelj, hogy ugyan addig legyen skálázva a hőmérőd, és ne dízeles óra legyen.

(Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :D )

Ha ugyan olyan a km óra, akkor egyben át tudod tenni, és nem kell tekergetned se, ez lenne a legkönnyebb (ekkor mind1 a W szám). (Hátulról mások)

Nem kell mindenkinek tiltásközelben tartani, hogy nyomatékot is találjon :) :P

És hogy VDO-Delco, nem mindegy :D

Megosztás:

Ez a W szám az óra áttételezését jelenti, szóval nagyon más ne legyen :)

(Abban valami eszméletlen hamar piros már a fordulatszámmérő, biztos elrontották :D )

találtam egyet, ami ugyan olyan mint az enyém :P

és csak 5000.- :D

remélem jó is :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.