spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Úgy igazán semmi :D :) váltógombját nem akarod odaadni? :D Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :P HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D engem érdekl a kék, majd ha megegyezel valakivel, akkor dumáljuk meg :D SP a Gsiből nem leadó a belső ? Lehet itt egy vevő neked :o A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :) HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :D ára van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 ára van? :D Mindennek van ára, csak nem tudom most mire érdeklődsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Mindennek van ára, csak nem tudom most mire érdeklődsz. :D mindenre ami fekete belülről, ülések, műanyagok, stb... kivéve a műszerfalat, mert az van/lesz már. :) az előbb hívtam egy srácot, gsi komplett belsőt árult 25-ért, de elkelt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :P HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :) Egy full fekete belső elég hangulatos lehet :) Váltógombból, ilyenre vadászom amúgy. Ez volt a kedvencem, csak rácsaptam gyűrűvel, és elpattant a plexi :D Úgyhogy klasszik-golyó van, de csak mert ez van, nem azért mert tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 bujék hölgyek/urak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mindenre ami fekete belülről, ülések, műanyagok, stb... kivéve a műszerfalat, mert az van/lesz már. :) az előbb hívtam egy srácot, gsi komplett belsőt árult 25-ért, de elkelt. :P A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. Egy full fekete belső elég hangulatos lehet :) Váltógombból, ilyenre vadászom amúgy. Ez volt a kedvencem, csak rácsaptam gyűrűvel, és elpattant a plexi :D Úgyhogy klasszik-golyó van, de csak mert ez van, nem azért mert tetszik :D Nagyobb kép nincs? Ilyenem eddig is volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. Nagyobb kép nincs? Ilyenem eddig is volt... :) Hát ha gondolod felhúzom egy kicsit nagyobbra :) Mennyit engedsz a feléből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. na mindegy, ha megvan a vas, majd szólj. tetőkárpit, műanyagok, szőnyeg, stb ez mind érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Van GSI eladó sp cartárs? Géptető? Mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Hát ha gondolod felhúzom egy kicsit nagyobbra :D Mennyit engedsz a feléből? :) na mindegy, ha megvan a vas, majd szólj. tetőkárpit, műanyagok, szőnyeg, stb ez mind érdekelne. Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Van GSI eladó sp cartárs? Géptető? Mennyi? Tizenöt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nem nagyon van mit. Lementünk Márkkal, leelőlegeztem és a héten majd elhozzuk. Nagy bojleres, 17es falufelni, egyéb nyalánkságok. :) Felmegy astrára? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Felmegy astrára? :D :) Ez még tőled is szar volt. Gondold végig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ez még tőled is szar volt. Gondold végig... :) Ja csak mert egyszer valaki mondta, hogy csak 13-as kerék mehet fel rá, gondoltam poénkodok, de nem ment átt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ja csak mert egyszer valaki mondta, hogy csak 13-as kerék mehet fel rá, gondoltam poénkodok, de nem ment átt. :D Ez így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 GSI hátsó lökös és egyebek: GSI cuccok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Tizenöt :) Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D KI, nem BE :) ez a a be >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D Természetesen, képem egyelőre nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ha már gsi akkor ezt elmesélem. Neten találtam hirdetést, gsi ről akkor még ülés fűtés gombok kellettek. Gondoltam fel hívom a tagot meg kérdem. Felveszi mondom heló gsi hirdetés stb stb..... ülés fűtés kapcsolód nincs véletlen. Kis hatás szünet, AOOO ennek törött volt az eleje csak a hátulja van meg... Mondom oké köszi heló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D Zoli! Klímakapcsolód nem szokott lenni? Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik. Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D Zoli! Klímakapcsolód nem szokott lenni? Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik. Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :) Nem nagyon, mert elviszik a klímával együtt... Sztem ki lehet azt műteni onnan, de még sosem próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :) hja..... kereskedő mit ír utána, amikor Misi cserélt nála ? kutyásoknak IDEÁLIS :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 B.U.É.K :D Tegnap esti mérleg: 200km, lenyelve egy korty pia se, ruhámon másfél üveg pezsgő, ezért majdnem kiosztva két pofon, de szilveszter volt így nem :) Jónak mondható volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts