spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mikó hozzátok el ? Andrishoz nem mész ? Subival kell megbeszélni, én szeretném hétfőn lezavarni a dolgokat. Andris nem hívott, így nem mentem. Csütörtökön kijött és mondta, hogy majd nekiáll. Mondtam neki szóljon, és segítek. Nem szólt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Subival kell megbeszélni, én szeretném hétfőn lezavarni a dolgokat. Andris nem hívott, így nem mentem. Csütörtökön kijött és mondta, hogy majd nekiáll. Mondtam neki szóljon, és segítek. Nem szólt... Ülés fűtés kapcsoló van benne? :D Meg lámpamosós dobbetét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Ülés fűtés kapcsoló van benne? :D Meg lámpamosós dobbetét? :) Negative Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Negative Áh valahogy ÉRződött. Nem baj gombot már vettem egy gyerektől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Subival kell megbeszélni, én szeretném hétfőn lezavarni a dolgokat. Andris nem hívott, így nem mentem. Csütörtökön kijött és mondta, hogy majd nekiáll. Mondtam neki szóljon, és segítek. Nem szólt... nincs rajta műszaki ? vagy kajla és járóképes ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 nincs rajta műszaki ? vagy kajla és járóképes ? külföldi papíros és lejárt a kinti biztije. napi használatból van, novemberben járt le, de nincs különösebb baja. csaj járt vele melózni. ja meg nyári gumi elég nullás rajta, így nem mertek vele feljönni pestre. én sem vállalnám be, úgyh marad a triller. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 sziasztok! 3 ajtós Astrába (FCC) komplett fekete belsőt lehet szerezni valahonnan? nekem ilyen acélkék színű van mindenből, de nem tetszik. valakinek valami ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 sziasztok! 3 ajtós Astrába (FCC) komplett fekete belsőt lehet szerezni valahonnan? nekem ilyen acélkék színű van mindenből, de nem tetszik. valakinek valami ötlete? Az milyen? Van képed róla? Egyébként bontó, vatera, ill. Spzoli most vett egy GSi-t, Tőle is megkérdezheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 sziasztok! 3 ajtós Astrába (FCC) komplett fekete belsőt lehet szerezni valahonnan? nekem ilyen acélkék színű van mindenből, de nem tetszik. valakinek valami ötlete? Nekem van fekete műszerfalam kompletten. Középkonzol meg km óra keret nélkül. De az a tiedbe is fekete. Lámpakapcsoló kesztyűtartó stb stb fűtő rostélyok.... Ha kell ocsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Az milyen? Van képed róla? csinálok mindjárt képet, csak le kell mennem a kocsihoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Nekem van fekete műszerfalam kompletten. Középkonzol meg km óra keret nélkül. De az a tiedbe is fekete. Lámpakapcsoló kesztyűtartó stb stb fűtő rostélyok.... Ha kell ocsó. mennyi az ocsó?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Az milyen? Van képed róla? Egyébként bontó, vatera, ill. Spzoli most vett egy GSi-t, Tőle is megkérdezheted. A kék belső sztem halál poén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 A kék belső sztem halál poén... :D YYYYYY legjobb :) :) :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 mennyi az ocsó?? :D ha nem kell a kék átveszem :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 YYYYYY legjobb :D :) :) :D :P its feeling :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 its feeling :D Amíg nem a te kocsidban van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Amíg nem a te kocsidban van. :) Másképp értettem a mondatot, de majd Pistának átmegy. :) Am simán építenék egy kék belsős autó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Amíg nem a te kocsidban van. :P NE kombiban az volt, baromi jó :D sorrend nálam : kék >>>> fekete >>>> szürke utóbbitól olyan szintem elmegy az életkedven, hogy nehéz leírni szavakkal :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 no itt vannak a képek: kék belső Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 no itt vannak a képek: kék belső most a koplett belsőt cserélni akarod amúgy ? nekem az ülés is kék volt : )))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 no itt vannak a képek: kék belső Sztem nagyon buli, ha 5-ajtós lenne, még lehet cserélnék is Veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 selyem kék ülés kell hozzá. a gyári recarot áthúzni... :) mekkora oltás lenne :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 most a koplett belsőt cserélni akarod amúgy ? nekem az ülés is kék volt : )))))) a szöveten kívül minden kék benne. az ülés hátulja is, szőnyeg, minden, minden. az egészet feketére szeretném cserélni+ tetőkárpit, mert az meg a fejemre lóg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Tegnap este hirtelen felindulásból vettem egy gsit. Mi olyan furcsa ebben? :D Úgy igazán semmi :D :) váltógombját nem akarod odaadni? :P sziasztok! 3 ajtós Astrába (FCC) komplett fekete belsőt lehet szerezni valahonnan? nekem ilyen acélkék színű van mindenből, de nem tetszik. valakinek valami ötlete? Le ne cseréld :) Mekkora komoly már a kék belső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 a szöveten kívül minden kék benne. az ülés hátulja is, szőnyeg, minden, minden. az egészet feketére szeretném cserélni+ tetőkárpit, mert az meg a fejemre lóg :D engem érdekl a kék, majd ha megegyezel valakivel, akkor dumáljuk meg :) SP a Gsiből nem leadó a belső ? Lehet itt egy vevő neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts