Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
El nem kell kapkodni mert pl én 310.000-ért vettem a piros csodát friss műszakival,szinte minden létező extrával és mind gyári(ABS,szervó,klíma,elektromos ablakok,el.füthetö tükrök,immo,riasztó,közp.zár,ködlámpa,tolótető stb.stb.)Szóval ne kapkodj,néz körül jó alaposan,mert biztos hogy vannak.

én is szeretnék valami gyöngyszemet kifogni :D

amúgy hol lehet az itt megjelenő profilképeiteket nagyban megnézni?

Elküldve
azon a gépen, ahonnan feltöltötték őket : )))))

kösssz

:D

avatar képbe bármi nyomdafestéket tűrő dolgot fel lehet tenni?

pl offtopik autót?

Elküldve
Ami az avatarodon van? Képet dobjál mááárr :D

Ami az avataromon van,az az elérendő cél.Az enyémről fogok feltenni képet,ha megtalálom a memókártyámat.. :)

Elküldve
Sok időd van :D Ha nem rohanok, akkor általában megkérdezem én is hogy segítsek -e valamit (jellemzően a következő kútig kell elsegíteni a népeket :) )

Megnézni nem igazán, mert az az egy darab mechanikus órája van. De mint tudjuk, nem km alapján veszünk autót... Simán tudok eléd tolni, ugyan abból a típusból 90ezret futott rommáhajtottat is, meg 250-et sétált megkíméltet. Szép dolog a futott km, de általánosságban sz.rt nem ér vele az ember, ha állapotfelmérni akar.

Van ami nem vészes, van ami az. Általánosságban, elég jól fel lehet extrásítani, a fapadhoz képest.

A Népitéletben olyanok írkálnak, akik vettek kmóra állás, meg a "szomszédasszondtahogyezjó" alapján valamit, aztán szidják hogy milyen sz.r (nem az Astrára, hanem az összes típusra igaz) Előfordul hogy kiég, de egyrészt ha itt vagy 2 hónapot, úgyis elkap a LEDezéses agybaj :) másrészt meg nekem pl. az elmúlt 3 évben eddig egyszer kellett cserélnem a középkonzolban izzót, és nem lövöldözi őket. (nem úgy mint haverom 307-ese a H3-at :D :P )

Én meg utoljára akkor cseréltem őket, mikor megvettem a kocsit 5 éve...ha a generátorod nem tölt túl, akkor nem égnek ki azok olyan gyorsan, na meg nem a legolcsóbb fajtát kell venni ebből sem.

Elküldve
El nem kell kapkodni mert pl én 310.000-ért vettem a piros csodát friss műszakival,szinte minden létező extrával és mind gyári(ABS,szervó,klíma,elektromos ablakok,el.füthetö tükrök,immo,riasztó,közp.zár,ködlámpa,tolótető stb.stb.)Szóval ne kapkodj,néz körül jó alaposan,mert biztos hogy vannak.

Jó de mikor?

Én 2007-ben tehát a nagy crack előtt 35eFt-ért vettem egy 91-es 2.0 DOHC Sierra kombit, egy év műszakival,korának teljesen megfelelő állapotban.

Ismerőstől vettem(fater munkatársa),ugye abban az időben hozzávágták mindenkihez a hitelt...és neki is derogált 16éves autóval járni.

Először nem is akart pénzt elfogadni és mondom 40-et azért adok érte,de lealkudta 35re :D

Elküldve
nekem a ledezés annyira nem begyere, inkább ez

http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105

"Vettem néhány olcsó 5mm-es kék ledet (300 ft/db) hogy a fûtés hõmérséklet szabályzójánál a gyári kék foltot megvilágítsam velük. Sajnos 3 db még mindig nem volt elégséges, ekkor tanácsolták hogy vegyek nagyobb fényerejû (2500-3000 mcd) ledeket, ami már viszont megközelíti az 1000 Ft-os árat darabonként."

Ez sztem már 2004-ben is nettó baromság volt, de most meg pláne...

egy nagy fényerejű kék led se kerül nagyon 50Ft-nál többe...

Szóval LED-et bele!

Nekem is kell cserélni középkonzolban izzót, RGB-ben gondolkodom CAN-es vezérléssel. (Szakmai ártalom :D )

Elküldve
"Vettem néhány olcsó 5mm-es kék ledet (300 ft/db) hogy a fûtés hõmérséklet szabályzójánál a gyári kék foltot megvilágítsam velük. Sajnos 3 db még mindig nem volt elégséges, ekkor tanácsolták hogy vegyek nagyobb fényerejû (2500-3000 mcd) ledeket, ami már viszont megközelíti az 1000 Ft-os árat darabonként."

Ez sztem már 2004-ben is nettó baromság volt, de most meg pláne...

egy nagy fényerejű kék led se kerül nagyon 50Ft-nál többe...

Szóval LED-et bele!

Nekem is kell cserélni középkonzolban izzót, RGB-ben gondolkodom CAN-es vezérléssel. (Szakmai ártalom :D )

RGB = olyan színnel világít, amilyet beállítasz? :) jól hangzik

Elküldve
Jó de mikor?

Én 2007-ben tehát a nagy crack előtt 35eFt-ért vettem egy 91-es 2.0 DOHC Sierra kombit, egy év műszakival,korának teljesen megfelelő állapotban.

Ismerőstől vettem(fater munkatársa),ugye abban az időben hozzávágták mindenkihez a hitelt...és neki is derogált 16éves autóval járni.

Először nem is akart pénzt elfogadni és mondom 40-et azért adok érte,de lealkudta 35re :D

Én fél éve vettem ennyiért az egyik licitálós oldalon.....

Elküldve
RGB = olyan színnel világít, amilyet beállítasz? :D jól hangzik

hja

mondjuk a szín meg lehetne a hőmérséklet függése

mondjuk fordítottan arányosan

melegben kéken hidegben pirosan világítana :)

Elküldve

Nah jól van skacok. Én összepakoltam magunkat a szilveszterezéshez. A csomagtartót felpakoltuk piával, átgurulok az alkoholmobillal haverékhoz, aztán átdőlünk az újévbe. További szép estét, és boldog újévet mindenkinek.

Elküldve

Minden kedves cartársnak nagyon boldog, sikerekben, baleset és hibamentes kilométerekben gazdag új évet kívánok.! :D

Breki, megnéztem a tv-d. Tuti! :) A japánokban nem lehet csalódni.

De a tied is zongoralakkos? (csilli-villi)?

Nem. Az egész eleje egy üveglap, kb. 5mm-es szálrahúzott és selymes feketére fújt keretben. Ugyan nem 3D-s és nem LED-es, de ez fért most bele az anyagi keretbe. Nekem tökéletesen megfelel. :)

A linkelt oldalon van 3D-s bemutató.....körbeforgatható......

Elküldve
Most vettem észre, ha dudálok hunyorognak a ledek a belső világításban. :D

Persze, hogy hunyorognak....tudod mennyi ampert zabál az a sz@r? :)

Elküldve
Persze, hogy hunyorognak....tudod mennyi ampert zabál az a sz@r? :)

Nem úgy hunyorog, hogy ég a belső világítás, és ha dudálok akkor pislog, hanem amikor nem ég, akkor kezd parázslani. :D

Elküldve

ez nem is nő.......:D vagy csak ilyen jól álcázza magát....??

BUÉK mindenkinek.....

Napiszar: hát mentem le a kocsihoz, és látom hogy a jobb első gumi az majdnem a felnin ül. kevés kellett hogy ne fakadjak sírva. 3 napja ugyanis ki se toltam a pofám a lakásból.

De a nejem azért szólhatott volna. Mindennap arról az oldalról szállt be, és robogott melózni a másik kocsival és jött haza. Én ba/ezzeg észreveszek mindent a kocsiján, még a kis karcokat is.

Na kézipumpa- a szeleptű ereszt, el az első kútig ahol nem távoli gombos pumpa van, a gumisok mind zárva voltak. Szelepsapkát alig tudtam rátekerni, annyira jött vissza a levegő.

Na itthon a pótot felraktam (942 es DOT számú Semperit)- hát 3 napog úgyse megyek messze.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.