Andrei Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 El nem kell kapkodni mert pl én 310.000-ért vettem a piros csodát friss műszakival,szinte minden létező extrával és mind gyári(ABS,szervó,klíma,elektromos ablakok,el.füthetö tükrök,immo,riasztó,közp.zár,ködlámpa,tolótető stb.stb.)Szóval ne kapkodj,néz körül jó alaposan,mert biztos hogy vannak. én is szeretnék valami gyöngyszemet kifogni :D amúgy hol lehet az itt megjelenő profilképeiteket nagyban megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 én is szeretnék valami gyöngyszemet kifogni :D amúgy hol lehet az itt megjelenő profilképeiteket nagyban megnézni? azon a gépen, ahonnan feltöltötték őket : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrei Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 azon a gépen, ahonnan feltöltötték őket : ))))) kösssz :D avatar képbe bármi nyomdafestéket tűrő dolgot fel lehet tenni? pl offtopik autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 én is szeretnék valami gyöngyszemet kifogni :D Az Adrián egész jókat lehet találni ha van búvárcuccod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Ami az avatarodon van? Képet dobjál mááárr :D Ami az avataromon van,az az elérendő cél.Az enyémről fogok feltenni képet,ha megtalálom a memókártyámat.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Ami az avataromon van,az az elérendő cél.Az enyémről fogok feltenni képet,ha megtalálom a memókártyámat.. :D Pedig reménykedtem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sok időd van :D Ha nem rohanok, akkor általában megkérdezem én is hogy segítsek -e valamit (jellemzően a következő kútig kell elsegíteni a népeket :) ) Megnézni nem igazán, mert az az egy darab mechanikus órája van. De mint tudjuk, nem km alapján veszünk autót... Simán tudok eléd tolni, ugyan abból a típusból 90ezret futott rommáhajtottat is, meg 250-et sétált megkíméltet. Szép dolog a futott km, de általánosságban sz.rt nem ér vele az ember, ha állapotfelmérni akar. Van ami nem vészes, van ami az. Általánosságban, elég jól fel lehet extrásítani, a fapadhoz képest. A Népitéletben olyanok írkálnak, akik vettek kmóra állás, meg a "szomszédasszondtahogyezjó" alapján valamit, aztán szidják hogy milyen sz.r (nem az Astrára, hanem az összes típusra igaz) Előfordul hogy kiég, de egyrészt ha itt vagy 2 hónapot, úgyis elkap a LEDezéses agybaj :) másrészt meg nekem pl. az elmúlt 3 évben eddig egyszer kellett cserélnem a középkonzolban izzót, és nem lövöldözi őket. (nem úgy mint haverom 307-ese a H3-at :D :P ) Én meg utoljára akkor cseréltem őket, mikor megvettem a kocsit 5 éve...ha a generátorod nem tölt túl, akkor nem égnek ki azok olyan gyorsan, na meg nem a legolcsóbb fajtát kell venni ebből sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 El nem kell kapkodni mert pl én 310.000-ért vettem a piros csodát friss műszakival,szinte minden létező extrával és mind gyári(ABS,szervó,klíma,elektromos ablakok,el.füthetö tükrök,immo,riasztó,közp.zár,ködlámpa,tolótető stb.stb.)Szóval ne kapkodj,néz körül jó alaposan,mert biztos hogy vannak. Jó de mikor? Én 2007-ben tehát a nagy crack előtt 35eFt-ért vettem egy 91-es 2.0 DOHC Sierra kombit, egy év műszakival,korának teljesen megfelelő állapotban. Ismerőstől vettem(fater munkatársa),ugye abban az időben hozzávágták mindenkihez a hitelt...és neki is derogált 16éves autóval járni. Először nem is akart pénzt elfogadni és mondom 40-et azért adok érte,de lealkudta 35re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 nekem a ledezés annyira nem begyere, inkább ez http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 "Vettem néhány olcsó 5mm-es kék ledet (300 ft/db) hogy a fûtés hõmérséklet szabályzójánál a gyári kék foltot megvilágítsam velük. Sajnos 3 db még mindig nem volt elégséges, ekkor tanácsolták hogy vegyek nagyobb fényerejû (2500-3000 mcd) ledeket, ami már viszont megközelíti az 1000 Ft-os árat darabonként." Ez sztem már 2004-ben is nettó baromság volt, de most meg pláne... egy nagy fényerejű kék led se kerül nagyon 50Ft-nál többe... Szóval LED-et bele! Nekem is kell cserélni középkonzolban izzót, RGB-ben gondolkodom CAN-es vezérléssel. (Szakmai ártalom :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrei Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 "Vettem néhány olcsó 5mm-es kék ledet (300 ft/db) hogy a fûtés hõmérséklet szabályzójánál a gyári kék foltot megvilágítsam velük. Sajnos 3 db még mindig nem volt elégséges, ekkor tanácsolták hogy vegyek nagyobb fényerejû (2500-3000 mcd) ledeket, ami már viszont megközelíti az 1000 Ft-os árat darabonként." Ez sztem már 2004-ben is nettó baromság volt, de most meg pláne... egy nagy fényerejű kék led se kerül nagyon 50Ft-nál többe... Szóval LED-et bele! Nekem is kell cserélni középkonzolban izzót, RGB-ben gondolkodom CAN-es vezérléssel. (Szakmai ártalom :D ) RGB = olyan színnel világít, amilyet beállítasz? :) jól hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Jó de mikor? Én 2007-ben tehát a nagy crack előtt 35eFt-ért vettem egy 91-es 2.0 DOHC Sierra kombit, egy év műszakival,korának teljesen megfelelő állapotban. Ismerőstől vettem(fater munkatársa),ugye abban az időben hozzávágták mindenkihez a hitelt...és neki is derogált 16éves autóval járni. Először nem is akart pénzt elfogadni és mondom 40-et azért adok érte,de lealkudta 35re :D Én fél éve vettem ennyiért az egyik licitálós oldalon..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 RGB = olyan színnel világít, amilyet beállítasz? :D jól hangzik hja mondjuk a szín meg lehetne a hőmérséklet függése mondjuk fordítottan arányosan melegben kéken hidegben pirosan világítana :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Boldog, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánok minden fórumozónak és Opelesnek! Üdv, Ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog Bucsut mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nah jól van skacok. Én összepakoltam magunkat a szilveszterezéshez. A csomagtartót felpakoltuk piával, átgurulok az alkoholmobillal haverékhoz, aztán átdőlünk az újévbe. További szép estét, és boldog újévet mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog új esztendőt kívánok minden fórumozó márkatársamnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Békés, boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kedves Opel-os társainknak! Üdv.: Pocsi és Erika Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mindenkinek a legjobbakat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Breki, megnéztem a tv-d. Tuti! :D A japánokban nem lehet csalódni. De a tied is zongoralakkos? (csilli-villi)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Minden kedves cartársnak nagyon boldog, sikerekben, baleset és hibamentes kilométerekben gazdag új évet kívánok.! :D Breki, megnéztem a tv-d. Tuti! :) A japánokban nem lehet csalódni. De a tied is zongoralakkos? (csilli-villi)? Nem. Az egész eleje egy üveglap, kb. 5mm-es szálrahúzott és selymes feketére fújt keretben. Ugyan nem 3D-s és nem LED-es, de ez fért most bele az anyagi keretbe. Nekem tökéletesen megfelel. :) A linkelt oldalon van 3D-s bemutató.....körbeforgatható...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Most vettem észre, ha dudálok hunyorognak a ledek a belső világításban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Most vettem észre, ha dudálok hunyorognak a ledek a belső világításban. :D Persze, hogy hunyorognak....tudod mennyi ampert zabál az a sz@r? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 http://www.napiszar.com/wp-content/uploads...2/napifail3.jpg 18+, nem merem csak igy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Persze, hogy hunyorognak....tudod mennyi ampert zabál az a sz@r? :) Nem úgy hunyorog, hogy ég a belső világítás, és ha dudálok akkor pislog, hanem amikor nem ég, akkor kezd parázslani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 http://www.napiszar.com/wp-content/uploads...2/napifail3.jpg 18+, nem merem csak igy :) ez nem is nő.......:D vagy csak ilyen jól álcázza magát....?? BUÉK mindenkinek..... Napiszar: hát mentem le a kocsihoz, és látom hogy a jobb első gumi az majdnem a felnin ül. kevés kellett hogy ne fakadjak sírva. 3 napja ugyanis ki se toltam a pofám a lakásból. De a nejem azért szólhatott volna. Mindennap arról az oldalról szállt be, és robogott melózni a másik kocsival és jött haza. Én ba/ezzeg észreveszek mindent a kocsiján, még a kis karcokat is. Na kézipumpa- a szeleptű ereszt, el az első kútig ahol nem távoli gombos pumpa van, a gumisok mind zárva voltak. Szelepsapkát alig tudtam rátekerni, annyira jött vissza a levegő. Na itthon a pótot felraktam (942 es DOT számú Semperit)- hát 3 napog úgyse megyek messze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts